Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Električni Trotinet e-scooter Xplorer Cherokee

Led lampice sa bočne strane, specijalno prednje svetlo i kontrolna tabla čine ovaj model posebnim. Veliki točkovi od 8 inča, domet do 25km sa jednim punjenjem baterije, max brzina 25 km/h, sklopiv...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 63
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 77497

Poslednja cena bila je: 104999 din

Karakteristike proizvoda: Električni Trotinet e-scooter Xplorer Cherokee

E-scooter Xplorer Cherokee

Električni trotinet

Veličina točkova: 8 inča

Baterija: Samsung 36V 7.5Ah

Max težina korisnika: 120 kg

Snaga motora: 250 W

Max brzina: 25 km/h

Max razdaljina: 15-20 km

Vodootpornost standard: IP54

Vreme punjenja: 5-6 h

Certifikati: CE, RoHS

Opis proizvoda: Električni Trotinet e-scooter Xplorer Cherokee

Električni trotinet Xplorer Cherokee glavni je među električnim trotinetima.

Led lampice sa bočne strane, drugačije ručice, specijalno prednje svetlo i kontrolna tabla čine ovaj model posebnim. Veliki točkovi od 8,5 inča čine vožnju vrlo prijatnom, a zadnje disk kočnice sigurnom. Tehničke specifikacije prate dobro dizajnersko rešenje pa tako jednim punjenjem baterije od 7,5 Ah možete preći od 15-20 km. To nam se čini dovoljno za vožnju po gradu, a puni se putem bilo koje standardne utičnice. Siguran je za oklinu, jako jeftin za održavanje i vožnju, a njegov električni motor snage 250W pruža maksimalnu brzinu od 25km/h koja se postiže kroz samo nekoliko sekundi. Postoje tri stepena podešavanja brzine tako da je moguće prilagoditi maksimalnu brzinu uslovima vožnje.


Ako želite vaš trotinet samo nakratko parkirati to ne predstavlja problem jer postoji i nogar koji to omogućava, a ako ga želite poneti na more samo ga sklopite i bez problema stavite u gepek automobila. Bilo da trebate jednostavno prevozno sredstvo ili samo želite ubaciti malo zabave u vaša svakodnevna putovanja po gradu, e-trotinet Xplorer Cherokee rešiće sve vaše probleme u gradskom prevozu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.