Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Medisana Električna podloga za spavanje HUB

Korišćenjem električnog pokrivača stimuliše se cirkulacija u delovima tela gde su mišići napeti. Pomoći će da prijatno zagrejete krevet, što će vam omogućiti da se opustite i brzo zaspite.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 134
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Električno Ćebe, Podloge i Jastuci

Šifra Proizvoda: 19847

Poslednja cena bila je: 3969 din

Karakteristike proizvoda: Medisana Električna podloga za spavanje HUB

Medisana Električna podloga za spavanje HUB

Za brzo zagrevanje kreveta u zimskim danima

Navlaka: udobna, mekana, od poliestera

Dvostepeno podešavanje temperature

Inovativni sistem senzora obezbeđuje maksimalnu sigurnost

Dimenzije: 150 x 80 cm

Snaga 60 W

Napajanje: 2320V 50Hz

Dužina kabla: ~ 2.35m

Uputstvo za upotrebu

Garancija: 3 godine

Opis proizvoda: Medisana Električna podloga za spavanje HUB

Sa MEDISANA HUB električnom podlogom za spavanje možete blago zagrejati i opustiti celo telo. Korišćenjem električne podloge za spavanje stimuliše se cirkulacija u delovima tela gde su mišići napeti i doprinosi opuštanju nakon stresnog dana. Pomoću ove električne podloge za spavanje moći ćete da prijatno zagrejete krevet, što će vam omogućiti da se opustite i brzo zaspite.
Raširite električnu podlogu za spavanje ravno na dušek. Četiri trake za pričvršćivanje se nalaze po dužini na elektičnoj podlozi za spavanje. Ove trake koristite kako biste privezali podlogu za spavanje za dušek koristeći prikladnu traku ili kanap. Vodite računa da je podloga čvrsto privezana za dušek sa svih strana kako ne bi došlo do gužvanja tokom korišćenja. Prostrite čaršav preko podloge. Ovo omogućava da podoga greje na najbolji mogući način. Pre odlaska na spavanje proverite da li je podloga u ispravnom položaju.
Električna podloga za spavanje se može koristiti samo kada je ravno raširena. Električna podloga za spavanje ima elektičnu kontrolu temperature koja se reguliše odabirom željene temperature na prekidaču za upravljanje.
Upotreba
Preporučuje se da uključite električnu podlogu za spavanje 30 minuta pre odlaska na spavanje.
Uključite podlogu u struju i pomerite prekidač sa pozicije 0 na poziciju 1. Crveno LED svetlo će se uključiti. Osetićete kako sa električna podloga za spavanje postepeno zagreva. Ovo će biti još više primetno ako je električna podloga za spavanje prekrivena jorganom ili pokrivačem. Ukoliko Vam je potrebna viša temperatura pomerite prekidač na poziciju 2. Ukoliko električna podloga za spavanje postane previše vruća, možete smanjiti temperaturu pomeranjem prekidača na poziciju 2 ili 1.
Pozicija 2 je predviđena za zagrevanje, a pozicija 1 za kontinuiran rad. Pomerite prekidač na poziciju 1 pre spavanja.
Da biste isključili električnu podlogu za spavanje, pomerite prekidač na poziciju 0. Crveno LED svetlo će se isključiti, što znači da je električna podloga za spavanje isključena, a zatim je isključite i iz struje.

Čišćenje, održavanje i čuvanje
-Pre čišićenja, električnu podlogu za spavanje isključite je iz struje i pustite da se potpuno ohladi najmanje 10 minuta.
-Podloga za spavanje se ne može prati ni nositi na hemijsko čišćenje.
-Čistite uređaj mekanom vlažnom krpom. Vodite računa da voda ne uđe u podlogu za spavanje.
-Nakon čišćenja osušite podlogu suvom krpom. Nemojte sušiti na suncu. Nemojte je uključivati u struju da bi se osušila i nemojte je peglati.
-Podlogu možete koristiti ponovo tek kada se potpuno osuši.
-Nikada ne korisitite jaka sredstva za čišćenje ili oštre četke.
-Redovno otpetljavajte kabl ukoliko se zapetlja.
-Pre nego što odložite podlogu za spavanje isključite je iz struje.
-Pre nego što odložite podlogu ostavite je da se dobro ohladi. Poželjno je da čuvate električnu podlogu za spavanje presavijenu u njenoj originalnoj kutiji na čistom i suvom mestu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.