KLETT Engleski jezik 6, Messages 2, udžbenik za šesti razred

950 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: KLETT Engleski jezik 6, Messages 2, udžbenik za šesti razred

U udžbeniku Messages 2 jezička veština čitanja razvija se pomoću zanimljivih priča koje su prilagođene nivou jezičkog znanja učenika. Svako poglavlje je ilustrovano i dopunjeno zadacima za proveru razumevanja pročitanog teksta.

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči. Posle svake druge jedinice slede aktivnosti za utvrđivanje naučenog, sticanje jezičkih veština i samoocenjivanje. Na kraju svakog modula u odeljku Module review učenici proveravaju i utvrđuju svoje znanje uz pomoć jednostavne analize primera i gramatičkih zadataka. U odeljku Coursework učenici se susreću sa sastavom koji je u vezi sa temom koju su učili. Tema sastava u udžbeniku za šesti razred je “Sastavljanje vodiča za strance u Srbiji”.

Serija udžbenika Messages ima svoju internet stranicu https://www.cambridge.org/elt/messages na kojoj se između ostalog možete upoznati sa autorima udžbenika i pronaći dodatne vežbe za utvrđivanje gramatičkih struktura. Odatle možete pristupiti internet stranama Infoques, koje prate seriju udžbenika Messages dopunjujući nastavu zanimljivim i aktuelnim sadržajima koji će privući učenike i motivisati ih na rad.

Karakteristike proizvoda: KLETT Engleski jezik 6, Messages 2, udžbenik za šesti razred
  • Klett Messages 2
  • Udžbenik iz engleskog jezika za 6.razred osnovne škole
  • Autori: Dajana Gudi, Noel Gudi
  • Izdavač: Klett
  • Tip korica: meki povez
  • Broj strana: 148
  • Odobreno Rešenjem Ministarstva prosvete

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Engleski jezik
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Klett d.o.o Klett - Srbija Srbija
Deklaracija proizvoda