Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Adler AD 2941 bežični ženski brijač za suvo i mokro brijanje

Precizan i elegantan brijač za uklanjanje neželjenih dlačica sa raznih delova tela. Obezbeđuje ravnomerno brijanje. Za suvo i mokro brijanje. U kompletu je i četka za čišćenje uređaja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 1990 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 106599

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Adler

Brend: Adler

Karakteristike proizvoda: Adler AD 2941 bežični ženski brijač za suvo i mokro brijanje

Brijač za žene

Dve glave

Pokretna mreža osigurava ravnomerno brijanje

Mokro i suvo brijanje

Vodootporan IPX 7

Integrisan izduživač za kožu za podizanje dlačica za efikasno brijanje

Trimer sa okruglim vrhovima za bezbednije brijanje

Viseća kuka

Udobna ručka

Pribor: češalj za vođenje, četka za čišćenje

Bežični

Napajanje: 2 x 1.5V (AAA) baterije (nisu uključene)

Opis proizvoda: Adler AD 2941 bežični ženski brijač za suvo i mokro brijanje

Tražite zgodan i bezbolan način za uklanjanje neželjenih dlačica? Pitate se koji uređaj odabrati? Brijač za žene ADLER AD 2941 je sigurno dobar izbor. Jedinstven dizajn, najnovija tehnologija i pogodna upotreba čine ovaj proizvod jednim od najpopularnijih među našim kupcima.

Brijač za žene - precizan rad

Uklanjanje neželjenih dlačica je stvar brige o higijeni, izgledu, ali i našem blagostanju. Ako ste umorni od nepreciznih brijača, uraslih dlačica i iritacija na koži, AD2941 je idealan aparat za vas. Sastoji se od dve glave za brijanje koje obezbeđuju preciznost i brzinu. Pored toga, pokretna mrežica garantuje ravnomerno brijanje, tako da ne morate da brinete o nedovoljno obrijanim mestima. Uređaj je savršen za uklanjanje dlačica sa različitih delova tela.

Integrisani nastavak podiže dlake za bolje brijanje, a uključeni trimer ima zaobljene zube za bezbedno brijanje. Zahvaljujući tome, vaša koža je bezbedna. Ergonomski oblik čini ga udobnijim za rukovanje aparatom za brijanje. Takođe je elegantan, a bežični rad baterije vam omogućava da ga ponesete sa sobom na putovanje.

Prednosti aparata za brijanje

Pored preciznosti i lakoće upotrebe, važni su i drugi parametri, što AD 2941 za brijanje čini dobrim izborom. Uređaj je vodootporan i stoga omogućava mokro i suvo brijanje, tako da lako možete prilagoditi način brijanja prema vašim željama. Kuka za kačenje aparata za brijanje nakon rada omogućava vam da ga udobno odložite i uštedite prostor u kupatilu.

U kompletu je i četka za čišćenje, zahvaljujući kojoj ćete uklanjanjem preostalih dlačica nakon brijanja značajno produžiti vek trajanja uređaja. Ovaj uređaj će biti odličan poklon i za one koji tek kreću u avanturu sa ovom vrstom opreme. Intuitivan je i siguran za upotrebu. Dugme za aktiviranje glava nalazi se na vidljivom i lako dostupnom mestu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.