Silkn Glide Unisex 200.000 Epilator

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 57636. Poslednja cena bila je: 24290 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Silkn Glide Unisex 200.000 Epilator

Silkn Glide Unisex 200,000: prvi HPL ™ uređaj za uklanjanje dlačica dizajniran posebno za muškarce i žene. Tretman za trajno uklanjanje dlačica nikada nije bio prijatniji. Sada možete deliti aparat sa svojim partnerom, jer možete dezinfikovati uređaj nakon svakog tretmana koristeći jedinstvenu Silkn Cleansing kutiju. Jednostavno postavite uređaj za uklanjanje dlačica u sistem čišćenja i plavo LED svetlo efikasno eliminiše svaku bakteriju. Započnite svaki tretman pomoću higijenski čistog uređaja za uklanjanje dlačica!Do sada je bilo teško deliti uređaj za uklanjanje dlačica sa partnerom/mamom/ćerkom/prijateljicom/prijateljem pre svega iz higijenskih razloga. Silkn Glide Unisex 200,000 će sve to promeniti, jer je ovaj uređaj za uklanjanje dlačica posebno dizajniran. Zajedničko korišćenje aparata za uklanjanje dlačica je olakšano zahvaljujući Silkn Cleansing box-u koji dolazi uz aparat. Tretman uklanjanja dlačica nikada nije bio prijatniji. Štaviše kratko traje: Glide Unisex je do 2x brži od drugih HPL ™ uređaja. Teretman celog tela traje manje od 20 minuta.
Sistem za dezinfekciju Silkn Cleansing Box je pametan pronalazak za dezinfekciju uređaja za uklanjanje dlačica. Jednostavno stavite Glide Unisex u kutiju za čišćenje i vaš uređaj će biti temeljito dezinfikovan za samo 6 do 7 minuta. Tajna leži u plavoj LED svetlosti, koja je poznata po svojim antibakterijskim efektima. Bakterijske ćelije apsorbuju ovo plavo svetlo i umiru. Nakon dezinfekcije, uređaj za uklanjanje dlačica je higijenski čist, pa deljenje uređaja sa vašim partnerom više nije problem. Ovaj revolucionarni sistem se do sada nije pojavio na tržištu; drugi proizvođači nemaju sličan uređaj. Zahvaljujući Silkn Cleansing Box-u epilator može deliti više osoba.
Silkn Glide Unisex 200,000 karakterišu različita podešavanja nivoa energije koja takođe kontrolišu brzinu impulsa. Izaberite najniži nivo energije (1), i uređaj će emitovati jedan svetlosni puls svake sekunde dok ga prevlačite preko kože kako biste uklonili dlačice. Ili izaberite viši nivo energije kako biste uklonili neželjenu dlačice sa pojedinačnih mesta, puls po puls.
Noge, ruke, podlaktice, bikini linija, leđa i grudi: Silkn Glide Unisex 200,000 može ukloniti neželjene dlačice sa svakog dela vašeg tela sa najvećom lakoćom. Glide Unisex je pogodan i za dlačice na licu. Tretmane možete lako obavljati u svom domu. Uređaj ima efektivnu povrsinu od 3 cm², što ga čini podjednako pogodnim za tretiranje manjih područja kao što su nausnice.
Ovaj uređaj ima dve metode za uklanjanje dlačica: klizanje i pulsiranje. Gliding metoda emituje 1 svetlosni impuls svake sekunde. Brzo emitovanje svetlosnih impulsa omogućava brzo klizanje preko kože i uklanjanje dlačica. Gliding metoda je najefikasnija kada se koristi na nivou energije 1 (najniže podešavanje) i idealna je za veće površine kao što su noge, leđa ili grudi. Metoda Pulsing je sporija od Gliding metode. Ova metoda je korisna kada želite da održite kontrolu nad ritmom svetlosnih impulsa. Po energetskom podešavanju 2, 1 svetlosni impuls se emituje za 1,25 sekunde; Na podešavanju energije 3 puls se javlja na svakih 1,5 sekundi; Na podešavanju energije 4, na 1,7 sekunde i na podešavanju energije 5, uređaj emituje svetlosni puls svake 2 sekunde. Ovo je idealno za precizno tretiranje malih područja kao što su nausnice ili bikini linija.

Silkn je holandski brend koji je prisutan dugi niz godina u celom svetu. Silkn je globalni lider u proizvodnji profesionalne opreme za negu lica i tela, a koja je u ovom slučaju prilagođena uslovima kuće i doma. Odličan i inovativan dizajn, udobno i jednostavno korišćenje su prednosti koje Silkn nudi svojim korisnicima,a što naravno prate i odlični rezultati koje ovaj brend beleži kod kupaca. Silkn je najpre bio proizvodjač za neke druge brendove (Babyliss, Rowenta, Braun), a onda je formirao i sopstveni brend. Svi aparati dolaze u luksuznim pakovanjima i to ono što ovaj proizvod čini jedinistvenim i prepoznatljivim.

Karakteristike proizvoda: Silkn Glide Unisex 200.000 Epilator
 • Silkn Glide Silkn Glide Unisex 200.000
 • Patentirana i klinički dokazana HPL ™ tehnologija za trajno uklanjanje dlačica
 • Prvi HPL uređaj za uklanjanje dlačica za muškarce i žene
 • Uključuje sistem dezinfekcije Silkn Cleansing Box
 • Tretman celog tela za manje od 20 minuta
 • Podesiva brzina: od 1 pulsa u 1 sekundi do 1 pulsa na 2 sekunde
 • Do 92% manje dlačica nakon završetka tretmana
 • Raspored sesija za uklanjanje dlačica uz Intelligent Silkn App
 • Proizvodi 200.000 svetlosnih impulsa
 • Pogodnan za tretman lica i tela
 • U radu koristi metod pulsiranja i metod klizanja
 • Ima pet nivoa podešavanja energije
 • Takođe pogodan za kožu sa tamnim tenom
 • Može se koristiti nakon sunčanja (koristite podešavanje energije 1)
 • Površina tretmana: 3 cm²
 • Nema potrebe za dodatnim kertridžima
 • Uključeno je i praktično kućište za skladištenje
 • Zahvaljujući Silkn Cleansing Box-u epilator može deliti više osoba

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
CTC - Unit d.o.o. Silk n Kina
Deklaracija proizvoda