Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Vranin krik, Ed Makdonald

Ed Makdonald je romanom Vranin krik, drugom knjigom iz trilogije Vranino obeležje, izmaštao neverovatan svet ispunjen nezamislivim užasima i neočekivanim obrtima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 5

Cena sa PDV: 1099 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 100739

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Vranin krik, Ed Makdonald

Vranin krik, Ed Makdonald

Format: 13x20 cm

Broj strana: 432

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Godina izdanja:

19. mart 2020.

Prevodilac: Eli Gilić

Opis proizvoda: Vranin krik, Ed Makdonald

Druga knjiga trilogije Vranino obeležje

Četiri su godine prošle od pokušaja Dubokih kraljeva da sruše Domet. Život u Valengradu još nije isti kao pre Opsade, ali bar vlada mir ili privid mira, jer je to najbolje što može da se očekuje na granici s Jadom. Kapetan Galharou i dalje na čelu Crnog krila zavodi red u gradu, Tnota i dalje pijanči da bi preboleo gubitak ruke, a Nen i dalje neprikosnoveno vitla mačem kad god treba, a ponekad mlati pesnicom i kad ne treba. Grad se polako ponovo naseljava i na sve strane se gradi.

Međutim, ljudima se sve češće priviđa Blistava Gospa. Da li je to predskazanje da će se žena zarobljena u svetlosti vratiti da uspostavi bolji poredak? Ili pak najava dolaska novih pretnji po Domet? Galharou silno želi da veruje da avet iz fozgenske mreže nije samo priviđenje. Neobične pojave koje se dešavaju širom Valengrada i Jada nagoveštavaju da je posredi nešto zlokobnije.

Ed Makdonald je romanom Vranin krik, drugom knjigom iz trilogije Vranino obeležje, izmaštao neverovatan svet ispunjen nezamislivim užasima i neočekivanim obrtima. Njegova mračna bajka pruža jedinstven doživljaj prastare borbe između neslućenog zla i neuništive tople ljudskosti.

„Ed Makdonald vešto vodi radnju i stvorio je uverljivog junaka, veoma dopadljivog uprkos podužem spisku mana.“ Entoni Rajan

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.