Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Profesionalni fen za kosu Philips DryCare BHD274/00

Philips Pro fen ima profesionalni AC motor koji dostiže brzinu protoka vazduha do 130 km/h, za brze i profesionalne rezultate. Takođe ima podešavanje ThermoProtect, za optimalnu temperaturu koja štiti od pregrevanja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: FENOVI ZA KOSU

Šifra Proizvoda: 106153

Poslednja cena bila je: 7490 din

Karakteristike proizvoda: Profesionalni fen za kosu Philips DryCare BHD274/00

Profesionalni fen za kosu

Napon: 220 V

Snaga: 2200 W

Dužina kabla: 2 m

Motor: AC

Boja/ gornji sloj: crna i ljubičasta

Brzina sušenja: do 130 km/h

Drška na sklapanje: Ne

Hladan mlaz vazduha: Da

Kukica za odlaganje: Da

Broj postavki toplote/brzine: 6

Dodatak za volumen

Mlaznica: 9 mm

Jonska nega: 2x joni

Postavka ThermoProtect: Da

Opis proizvoda: Profesionalni fen za kosu Philips DryCare BHD274/00

Moćan naizmenični motor koji brzo suši
Philips profesionalni fen poseduje AC motor visokih performansi razvijen za profesionalno tržište. Stvara brzinu protoka vazduha do 130 km/h za brze i efikasne rezultate.

2200 W brze snage sušenja visokih performansi
Ovaj profesionalni fen od 2200 W stvara snažan protok vazduha. Nastala kombinacija snage i brzine čini da sušenje i oblikovanje kose budu brži i lakši.

Postavka za temperaturu ThermoProtect
Postavka temperature ThermoProtect omogućava optimalnu temperaturu sušenja i pruža kosi dodatnu zaštitu od pregrevanja. Isti snažni protok vazduha obezbeđuje najbolje rezultate i pri tome neguje kosu.

2x više jona za sjajnu i poslušnu kosu
Naelektisani negativni joni eliminišu statički elektricitet, kondicioniraju kosu i uglačavaju kutikule da bi se pojačao sjaj kose. Rezultat je kosa koja je glatka i poslušna. Jonska nega potiče od naprednog jonizatora koji oslobađa dva puta više jona** u poređenju sa standardnim jonizatorom, omogućavajući da svaki pramen kose dobije negu iz svih uglova.

CoolShot učvršćuje frizuru
Kao profesionalna funkcija koju morate imati, dugme za hladan mlaz daje intenzivan mlaz hladnog vazduha. Ono se koristi za doterivanje stila nakon oblikovanja frizure.

Šest postavki brzine i toplote za optimalnu kontrolu
Potrebna brzina i toplota mogu lako da se prilagode da bi se dobila savršena frizura. Šest različitih podešavanja obezbeđuju optimalnu kontrolu za precizno i prilagođeno oblikovanje.

Koncentrator od 9 mm za fokusirani protok vazduha, odličan za oblikovanje
Otvor koncentratora od 9 mm fokusira protok vazduha za precizno oblikovanje na određenim delovima. Idealan dodatak za četkanje prilikom sušenja i oblikovanja.

Dodatak za volumen za kovrče i lepršav stil
Dodatak za volumen širi tok vazduha preko kose, povećavajući volumen i pitomost kose pri sušenju. Da biste ostvarili najbolje rezultate, držite dodatak za volumen blizu temenog dela i dela s korenovima. Iglice sa finom teksturom dodatka za volumen će povećati volumen, maksimalno povećati gustinu i lepršavost i pomoći pri oblikovanju kovrdža.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.