Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Schleich Figure Divlje životinje - Hijena napada 42504

Pod okriljem noći, hijena se šunja prema nojevom gnezdu. Ali nije prošla neprimećeno. Tu je rejndžer koi će brzo odbraniti mladunče noja. Upotrebiće baklju i mrežu da pomogne nojevima u poslednjem trenu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 13
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Figure životinja

Šifra Proizvoda: 92968

Poslednja cena bila je: 2520 din

Karakteristike proizvoda: Schleich Figure Divlje životinje - Hijena napada 42504

Schleich Figure Divlje životinje - Hijena napada

Igračka i kolekcionarska figura

Linija proizvođača: World of Nature - Wild Life

Originalni naziv proizvoda: Hyena attack

Dimenzije pakovanja: ~ 22 x 10 x 10 cm

U pakovanju: 1x hijena, 1x noj, 1x mladunče noja, 1x rejndžer (sa udovima koji se mogu pomerati), 1x ljuska od jajeta, 1x baklja, 1x mreža, 1x biljka

Materijal: Visokokvalitetni, puni vinil

Ručno bojeno netoksičnim bojama (CE tested and approved)

Visokokvalitetna završna obrada daje relističan utisak

Edukativna igračka, primerena dečijim malim rukama

Uzrast: 3+

Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine!

Opis proizvoda: Schleich Figure Divlje životinje - Hijena napada 42504

Pod okriljem noći, hijena se šunja prema nojevom gnezdu. Ali nije prošla neprimećeno. Tu je rejndžer koi će brzo odbraniti mladunče noja. Upotrebiće baklju i mrežu da pomogne nojevima u poslednjem trenu.

Nojevi su ptice koje ne lete, ali imaju jake noge koje ih u trku nose velikom brzinom. Najveće su žive ptice danas. Imaju veoma dobar sluh i vid, pa sa velike udaljenosti mogu da primete grabljivce. Dostižu brzinu od 65km/h, a jake noge im, osim za trčanje, služe i za šutiranje. Žive u jatima od pedesetak ptica i često se mogu videti pomešani sa antilopama i zebrama. Hrane se semennjem i koštunjavim voćem, ali nije neobično ni da pojedu skakavce ili ostatke neke rastrgnute životinje. Pošto nemaju zube, gutaju kamenčiće da bi lakše svarili hranu. Dugo mogu da ne piju vodu ako im je dostupna trava i lišće, mada vole da se brčkaju i na taj način rashlade. Neki nojevi žive i po 70 godina!

Na prvi pogled hijene izgledaju kao preuveličani psi. Karakterišu ih žućkasto krzno sa smeđim tačkama, dug vrat, jaka glava i nakošena linija tela zbog čega uvek izgledaju kao da su se sagnule. Njihova pojava samo dodaje njihovoj lošoj reputaciji. Ljudima izgledaju podmuklo i preteće. Zaista, hijene su najuspešniji lovci afričke savane. U sumrak, one vrebaju krda kopitara, ali ne preziru ni mnogo manje životinje kao što su insekti i gmizavci. Ponekad oduzmu plen većim grabljivicama, leopardima i lavovima. Hijena proždire svoj plen u potpunosti jer je sposobna da pregrize i svari i kosti. Samo dlake ne uspeva da svari, već ih povrati. Hijene žive u čoporima do 80 članova, koje predvodi najdominantnija ženka.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.