Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tefal Friteza Super Uno FR 3140

Za sva vaša omiljena i neodoljiva hrskava savršenstva. Super Uno FR 3140 čini pripremu svih vaših omiljenih prženih grickalica i priloga veoma lakom: savršeno hrskavi pomfrit, piletina u prženom pohovanom puteru, štapići mocarele...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 8
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Friteze

Šifra Proizvoda: 97052

Poslednja cena bila je: 18149 din

Karakteristike proizvoda: Tefal Friteza Super Uno FR 3140

Tefal Friteza Super Uno FR 3140

Laka za korišćenje i održavanje

Kapacitet: 2.2 litra / 1.5kg

Filter mirisa na bazi aktivnog uglja

Bez prskanja ulja

Prozor na poklopcu

Tajmer

Nelepljivi sloj

Termo izolovani zidovi

Napajanje: 220V

Opis proizvoda: Tefal Friteza Super Uno FR 3140

Za sva vaša omiljena i neodoljiva hrskava savršenstva. Električna friteza Tefal Super Uno sa lakoćom postiže savršene rezultate. Uklonjiva nelepljiva posuda za prženje, kao i korpa, ručka i poklopac mogu se prati u mašini za pranje posuđa i obezbeđuju maksimalnu pogodnost, dok uklonjivi filter za mirise obezbeđuje manje mirisa u kuhinji. Ova friteza visokih performansi pogodna je za izdašne porcije za do šest osoba, sa kapacitetom od 2,2 l ulja za 1,5 kg pržene hrane ... neodoljivo. Uživajte u dubokom prženju bez dosadnih prskanja masti zahvaljujući inteligentnom sistemu: korpa se lako može podići iz ulja. Za ukusno zadovoljstvo prženja uz prednost čiste kuhinje. Termostat se može podesiti na 190°C. Friteza čini pripremu svih vaših omiljenih prženih grickalica i priloga veoma lakom: savršeno hrskavi pomfrit, piletina u prženom pohovanom puteru, štapići mocarele, palačinke od krompira, prženi slatki krompir i još mnogo toga.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.