Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Igrice za Playstation 2

Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Shrek Superslam
Kliknite za detalje - Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Shrek Superslam

Shrek Superslam. Izdavač: Activision. Tip: arkadna igra.

RASPRODATO 769.00din
Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Kliknite za detalje - Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Izdavač: Rockstar Games. Tip: akciona igra. 18+.

RASPRODATO 769.00din
Kliknite za detalje - Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Barbie in the 12 Dancing Princesses

Barbie in the 12 Dancing Princesses. Izdavač: Activision. Tip: dečija igra.

RASPRODATO 769.00din
Kliknite za detalje - Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Barbie Horse Adventures: Riding Camp

Barbie Horse Adventures: Riding Camp. Izdavač: Activision. Tip: dečija igra.

RASPRODATO 769.00din
Kliknite za detalje - Igrica za Sony Playstation 2 PS2 Arthur and the Invisibles

Arthur and the Invisibles. Izdavač: Namco Bandai. Tip: arkadna igra.

RASPRODATO 769.00din
Kliknite za detalje - Chicken Little - Walt Disney - PS2

Originalna video igrica namenjna za Sony Playstation 2. 17 nivoa ispunjenih akcijom koji u potpunost prenose atmosferu istoimenog Disney-evog filma sa dodatnim nivoima u svemiru. Mogućnost igranja u mutiplejer modu (6 igrača). Možeš igrati kao jedan o četri glavna lika iz filma Chicken Little, Fish Out of Water, Abby Mallard i Runt of the Litter. Originalni glasovi likova iz filma.

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - Tarzan Freeride -  PlayStation 2 igrica

Proizvođač: Disney Games. Trodimenzionalno okruženje. Brza kaskadna akciona igra. 15 nivoa. Ritam i brzi motorički pokreti. Fascinantan izgled džungle sa mnogo detalja. Mogućnost igranja udvoje. Pomozi Tarzanu da spasi svoje prijatelje. Edgar Rice Burroughs - elementi originalne priče. Terk s Challenge - proverite svoje sposobnosti - protivnik vreme. Terk, Tarzan, Jane, Tantor, Porter. Igra je na engleskom jeziku. Uputstvo je na srpskom jeziku. Bonus: Disney katalog.

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - Donald Duck - Quack Attack - PS2

Dečija igrica sa Sony Playstation 2. Paja Patak - Napad - Kva, Kva. Proizvođač: Disney Games. Trodimenzionalno okruženje (vidi slike). Pomozi Paji da spasi Patu od zlog čarobnjaka Merlock-a. Paja mora da bude brži od rođaka Gladstone-a. Paja mora da savlada 24 nivoa i 4 sveta - pomozi mu. Pokušaj da kontrolišeš temperament najpopularnijeg patka na svetu. Igra je na engleskom jeziku. Uputstvo je na srpskom jeziku. Bonus: Disney katalog.

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - The Chronicles of Narnia - Disney - PS2

Akciona avantura za tinejdžerski uzrast. Platforma Sony Play Station 2. U akciji sa Lucy, Peter, Edmund i Susan - 4 neobična heroja u bitci sa mitskim stvorenjima. Timska akciona avantura rata protiv Centaura, Minotaura, Vukodlaka itd.. Jedinstvene borbene veštine, arsenal oružija i specijalni pokreti u borbi sa hordama mitskih zveri i rešavanju intrigantnih zadataka. Uzbuđujuće interesantna igra prema istoimenom filmu iz produkcije Walt Disney-a.

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - Donald Duck PK - Disney - PS2

Dečija arkadna avantura za Sony Playstation 2. Za starije od 3 godine. Istraži 4 potpuno nova sveta. Upotrebi moćno oružije X-Transformer da rasturiš svoje neprijatelje. Na višim nivoima dobijaš nova oružija X-Ray i rakete sa navođenjem. Pop prvi put Paja patak kao PK. Za jednog igrača. . .

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - Monsters Inc - Scare island - PS2

Verzija: Sony PlayStation 2. Diznijeva strašna čudovišta mekog srca iz istoimenog diznijevog crtanog filma koja plaše smehom. Za uzrast 3-400 godina. Žanr: akciona avantura. Vežbaj na Akademiji čudovišta da postaneš najstrašniji klinac i pridružiš se strašnom timu. Skupi mnošvo predmeta koji će ti pomoći u igrici i obavezno te nasmejati. Možeš igrati kao Mike ili Sulley i koristiti njihove strašne (smešne) pokrete. Istraži 15-tak ambijenata i sjajno se zabavi!.

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - Jungle Book

Knjiga o džungli i na vašoj konzoli! Budite deo avantura Moglija, Bagire, Balua, Šir-kana i drugih čuvenih junaka ove poznate Kiplingove knjige..

RASPRODATO 1,250.00din
Kliknite za detalje - Treasure Planet

. Bitke se vode po principu pomorskih sukoba, gde je najvažnije proceniti kretanje protivnika, brzinu i jačinu dejstva oružja i voditi računa o inerciji, naročito kada se brod kreće većom brzinom..

RASPRODATO 1,499.00din
Kliknite za detalje - Disney Golf - PS2

Video igrica za Sony Playstation 2. Zabavna i izazovna video igrica za sve uzraste. Osam čuvenih likova iz Disney crtanih filmova: Miki, Šilja, Pata, Paja Patak, Mini, Badža, .... Šest predivnih 3D terena za golf. Četri moda za igru i dva bonus moda. Poseban mod za decu od 3-5 godina sa jednostavnom kontrolom pomoću dva dugmeta..

RASPRODATO 1,499.00din
Prikazano 43 do 56 od 71
Prethodna 2 | 3 |   4 | 5 | 6  Sledeća  

© SveZaKucu.rs 2003. - 2022.