Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Aparati Za Pritisak

Suzi Izbor Proizvoda:
Merač krvnog pritiska HS201C1 sa stetoskopom
Kliknite za detalje - Merač krvnog pritiska HS201C1 sa stetoskopom
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Moderan, pouzdan i prenosiv aparat za merenje krvnog pritiska. Torbica za odlaganje aparata. Jednostavan i pogodan za kućnu primenu. U kompletu sa aparatom dolazi i odgovarajući stetoskop. Veliki manometar sa jasno vidljivim oznakama. Obezbeđeno je uputstvo za upotrebu. Manžetna: 22-30cm. Prečnik manometra: 7 cm.

3,099.00din
Prizma digitalni aparat za merenje krvnog pritiska sa glasovnom funkcijom YE660E
Kliknite za detalje - Prizma digitalni aparat za merenje krvnog pritiska sa glasovnom funkcijom YE660E
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Digitalni aparat za merenje krvnog pritiska sa glasovnom funkcijom. Aparat saopštava vrednosti krvnog pritiska i pulsa na srpskom jeziku (posebna pogodnost za slabovide). Ukazuje na nepravilan srčani rad. Prosečna vrednost poslednja 3 rezultata merenja (Sys, Dia i puls). Optimalno naduvavanje manžetne - bez osećaja stezanja ruke. Ukazuje da je manžetna pravilno postavljena - ni previše stegnuta, ni previše labava. Memorija kapaciteta: 100 rezultata merenja (sa datumom i vremenom). Sa univerzalnom mekom manžetnom. Manžentna odgovara za obim nadlaktice 22-45 cm. Četiri alkalne baterije od 1.5 V, AC/DC. Ispravljač za napajanje iz električne mreže. Napajanje: baterijsko i iz električne mreže (4 alkalne baterije od 1.5 V i AC/DC ispravljač u kompletu sa aparatom). Torbica i uputstvo za upotrebu aparata.

5,600.00din
Medisana merač pritiska BU 535 Voice sa govornom funkcijom na 6 jezika za nadlakticu
Kliknite za detalje - Medisana merač pritiska BU 535 Voice sa govornom funkcijom na 6 jezika za nadlakticu
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: BU 535. Govorna funkcija na šest jezika: engleski, francuski, italijanski, holandski, nemački, turski. Mogućnost podešavanja jačine zvuka. 2 x 120 memorija za dva korisnika. Izračunava prosečnu vrednost poslednja tri merenja i u poslednjih sedam dana..

6,199.00din
Medisana BU 540 Connect za nadlakticu
Kliknite za detalje - Medisana BU 540 Connect za nadlakticu
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: BU 540. Mogućnost prebacivanja i skladištenja rezultata merenja na mobilni telefon. 2 x 250 memorija za dva korisnika.

6,099.00din
Strujni ispravljač AC-DC za M2, M3 Comfort i M7 Intelli IT
Kliknite za detalje - Strujni ispravljač AC-DC za M2, M3 Comfort i M7 Intelli IT

Ispravljač je kompatibilan sa OMRON aparatima za merenje krvnog pritiska na nadlaktici: M2, M3, M3 Intellisense, M3 Comfort, M3, M6 Comfort, M7 Intelli IT. Sadržaj pakovanja: Ispravljač AC/DC za napajanje iz električne mreže i garantni list.

1,099.00din
Omron pumpica za M1 Compact i M1 Plus
Kliknite za detalje - Omron pumpica za M1 Compact i M1 Plus

Omron Pumpica sa priključkom. Sadržaj kompleta:. Omron pumpica za naduvavanje manžetne kompatibilna sa OMRON aparatima: M1 Plus i M1 Compact. Garancija: 12 meseci.

1,199.00din
Stetoskop HS-30N
Kliknite za detalje - Stetoskop HS-30N

Pogodan za merenje krvnog pritiska i pregled pacijenata. Rezervne olive i membrana. Registrovan kod Agencije za lekove i medicinska sredstva. .

1,349.00din
Stetoskop spirit CK-A603CP
Kliknite za detalje - Stetoskop spirit CK-A603CP

Jednostrana glava stetoskopa. Jednostavan dizajn. PVC crevo. Kvalitet zvuka i materijala. Sadržaj kompleta: stetoskop CK-A603CP-02 crne boje i uputstvo za upotrebu.. .

1,500.00din
Omron standardna M manžetna za M2, M1 Compact i M1 Plus
Kliknite za detalje - Omron standardna M manžetna za M2, M1 Compact i M1 Plus

OMRON standardna meka manžetna. Za obim ruke 22-32 cm. Kompatibilna sa OMRON aparatima: M1 Compact, M1 Plus, M2, M3 i M3 Intellisense. Garancija: 12 meseci.

2,790.00din
Auron aneroidni aparat za merenje pritiska HS-20A
Kliknite za detalje - Auron aneroidni aparat za merenje pritiska HS-20A

Aneroidni merač krvnog pritiska je opštepoznat instrument za merenje krvnog pritiska. Jednostavan je za upotrebu i ima visoku tačnost izmerenih rezultata. Koristi se kao samomerač za merenje krvnog pritiska kod kuće.. . Model HS-20A ima prednost da je izdržljiv i lako prenosiv, što omogućava vrhunsku pouzdanost.. . Usaglašen je sa evropskim propisima koji su na snazi i usklađen sa direktivom 93/42/EEC za medicinske uređaje.. .

2,999.00din
Merač krvnog pritiska za članak ruke Medisana BW315
Kliknite za detalje - Merač krvnog pritiska za članak ruke Medisana BW315

Pouzdano merenje krvnog pritiska na članku ruke. Prikaz pritiska, pulsa, datuma i vremena. Detektuje aritmiju. Rezultati merenja klasifikovani prema kriterijumima Svetske Zdravstvene Organizacije. 2 x 120 memorija za 2 korisnika. Indikator istrošenosti baterija. Veoma velika manžetna – za obim članka ruke od 12,5 – 21,5 cm. Izračunava prosečnu vrednost poslednja 3 rezultata merenja. Veliki displej olakšava čitanje rezultata. Registrovano kao medicinsko sredstvo kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. Garantni rok 3 godine. Servis obezbeđen. Proizvođač: Medisana Nemačka.

4,299.00din
Medisana Merač krvnog pritiska za članak ruke Ecomed BW82E
Kliknite za detalje - Medisana Merač krvnog pritiska za članak ruke Ecomed BW82E

Detekcija aritmije. Dijagnostička funkcija. Digitalni LCD ekran. Memorije: 2 x 60 rezultata merenja. Način merenja: Oscilometrijski. Napon napajanja: 3 V = 2 baterije AAA od 1,5 V. Raspon merenja: krvni pritisak: 30 – 250 mmHg / Puls: 40 – 180 otkucaja u minuti. Tačnost: Krvni pritisak: +/- 3 mmHg / Puls: +/- 5 %. Način pumpanja/ispumpavanja: Automatsko, koristeći pumpu. Način isključivanja: Automatsko nakon 2 minuta. Uslovi korišćenja: Temperatura 10-40 0C / Vlažnost vazduha do 85% RH. Uslovi skladistenja: Temperatura od -20 0C do + 60 0C / Vlažnost vazduha do 95% RH. Dimenzije: 70 x 80 x 32 mm. Manžetna: 300 x 70 mm, za obim članka ruke 13-19,5 cm za odrasle. Tezina: 142 g bez baterija. Uputstvo za upotrebu.

4,379.00din
Beurer aparat za merenje pritiska BC 32
Kliknite za detalje - Beurer aparat za merenje pritiska BC 32

Potpuno automatizovano merenje krvnog pritiska i pulsa na članku ruke. 2 x 60 memorijskih mesta. Otkrivanje aritmije: upozorenje u slučaju moguće. Čuva rezultate jutarnjeg i večernjeg merenja pritiska za 7 dana. Baterije se dobijaju uz proizvod. Praktična kutija za odlaganje. Veliki LCD ekran od tečnog kristala. Pokazuje datum i vreme. Automatsko isključivanje. Indikator istrošenosti baterija.. Dimenzije: 13,5 - 19,5cm. .

4,399.00din
Merač krvnog pritiska za članak ruke HGF
Kliknite za detalje - Merač krvnog pritiska za članak ruke HGF

Detektuje aritmiju. Veliki i pregledan displej. 2 x 60 memorija za 2 korisnika sa datumom i vremenom merenja. Rezultati merenja klasifikovani prema standardima SZO. Registrovan kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije kao medicinsko sredstvo. Radi pomoću dve AAA baterije (1.5V) koje se kupuju posebno.. Proizvođač Medisana Nemačka.

4,439.00din
Prikazano 1 do 14 od 125
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

U brzom životu savremenog sveta zdravlje je najtananija kategorija, koju svaki pojedinac mora čuvati i kontrolisati. Koji je idealan aparat za merenje krvnog pritiska? Da li kupiti aparat za pritisak stranog ili domaćeg proizvođača i koji će duže trajati i davati pouzdanije rezultate merenja? Nemački brend Medisana, domaći proizvođač aparata za pritisak Prizma sa Omron meračima, kineski brend Auron – svi su se dugogodišnjim trajanjem i potražnjom na tržištu pokazali kao pouzdan partner. Velika većina ovih kvalitenih merača krvnog pritiska pokazuje i srčani ritam i pamti nekoliko poslednjih merenja krvnog pristiska. Da li vam je krvni pritisak visok, nizak ili normalan, možete vrlo lako ustanoviti korišćenjem nekog od aparata iz naše ponude. U poslednje vreme sve korišćeniji je i pulsni oksimetar, koji meri puls i zasićenost arterijskog hemoglobina kiseonikom. Oksimetri su u širu upotrebu ušli tokom pandemije virusa Covid-19, zbog ozbiljnih pokazatelja koji indukuju napad ove opasne bolesti na pluća.

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.