Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Anatomski Jastuci

Suzi Izbor Proizvoda:
Jastuk od ljuspica heljde Predah Rolo
Kliknite za detalje - Jastuk od ljuspica heljde Predah Rolo
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Punjenje: 100% ljuspice heljde. Jastučnica. Materijal jastučnice: 100% pamuk.

RASPRODATO 2,420.00din
Kliknite za detalje - Simpen Anatomski Jastuk Kontur Memory Aloe Vera II
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jastuk od memorijske pene. Dimenzije: 31 x 11/9 x 46 cm. Punjenje: Memorijska pena. Jastučnica: pamuk 34,5%, poliesterska vlakna 29,2% i poliamid 36,3%, obogaćena lekovitom biljkom Aloe Vera. Antibakterijska i antialergijska sredina. Specijalno dizajniran jastuk koji prati liniju glave, vrata i ramena i na taj način obezbeđuje pravilan položaj kičme i nesmetanu cirkulaciju. Osigurava zdrav i miran san sa smanjenim brojem okretanja tokom spavanja. Tkanina sa ekstraktom Aloe Vere utiče na nivo energije, neguje kožu, pružajući jedinstven osećaj mekoće. Memorijska pena savršeno prilagodljiva položaju vrata i glave. Posebno se preporučuje osobama koje imaju izražene probleme okoštavanja, osećaj ukočenosti i prateće bolove u vratnom i ramenom delu. Jastučnica se skida i pere na 40 stepeni.

RASPRODATO 2,448.00din
Kliknite za detalje - Simpen Jastuk Memory Standard II
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jastuk od memorijske pene. Dimenzije: 33 x 11 x 56 cm. Punjenje: Memorijska pena. Jastučnica: 71,1% poliester,28,9% pamuk. Za osobe koje iz psiholoških ili drugih razloga ne mogu da prihvate anatomski dizajn jastuka. Oblik koji pruža savršenu udobnost u bilo kojem položaju tokom sna. Anatomski prilagodljiv i omogućava relaksaciju vratnih i ramenih mišića tokom sna. Preporučuje se osobama koje imaju osećaj ukočenosti, probleme okoštavanja i nemiran san.

RASPRODATO 2,453.00din
Kliknite za detalje - Anatomski jastuk od memorijske pene 50x37x10/8 TM010
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 50x37x10/8. Memorijska pena je savremeni visokoelastični materijal koji menja formu u skladu sa konturama vašeg tela što je čini izuzetno prijatnom podlogom za ležanje i odmor.. Memorijska pena je proizvod visoke NASA tehnologije razvijen da zaštiti astronaute od snažnih sila gravitacije pri poletanju u svemir. Sposobnost da reaguje na toplotu i pritisak značajnom promenom svog volumena, memorijskoj peni je donelo epitet idealne podloge za spavanje.. Za razliku od običnih dušeka, memorijska pena se pri svakoj promeni položaja trenutno prilagođava obliku tela stvarajući prepoznatljiv osećaj ušuškanosti..

RASPRODATO 2,490.00din
Kliknite za detalje - Jastuk od memorijske pene WellPur Monument 24x42x12
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Veličina: Širina: 24 cm, Dužina: 42 cm, Visina: 12 cm. Punilo: 100% vazdušasta memorijska pena 50 kg/m³. Sastav materijala: 55% poliester/45% bambus. Sastav: penasto jezgro. Boja: bela. Pranje: 40°C. Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: Oeko-Tex. Pakovanje: torba za odlaganje. . Napomena: Artikle koji se isporučuju u rasklopljenom stanju, potrebno je montirati u skladu sa uputstvom koje dobijate uz kupljeni proizvod. Sve Za Kuću d.o.o. ne obezbeđuje uslugu montaže. Montaža nije uračunata u cenu..

RASPRODATO 2,499.00din
Kliknite za detalje - Anatomski lumbalni jastuk od memori pene
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Anatomski jastuk za lumbalni deo leđa. Materijal: memori pena (poliuretanska pena). Dimenzije: 53 x 42 x 13,4 cm. Boja: bela. Pumpica (manuelna) za podešavanje tvrdoće jastuka. Elastična traka za pričvršćivanje jastuka za naslon.

RASPRODATO 2,499.00din
Kliknite za detalje - Simpen Anatomski Jastuk Kontur Memory I
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Anatomski jastuk od memorijske pene. Dimenzije: 37 x 13/11 x 53 cm. Punjenje: Memorijska pena. Jastučnica: poliesterska vlakna 71,1% i pamuk 28,9%.. Specijalno dizajniran jastuk koji prati liniju glave, vrata i ramena. Obezbeđuje pravilan položaj kičme i nesmetanu cirkulaciju. Osigurava zdrav i miran san sa smanjenim brojem okretanja tokom spavanja. Memorijska pena - savršeno prilagodljiva položaju vrata i glave. Posebno se preporučuje osobama koje imaju izražene probleme okoštavanja, osećaj ukočenosti i prateće bolove u vratnom i ramenom delu. Jastučnica se skida i pere na 40C.

RASPRODATO 2,684.00din
Kliknite za detalje - Jastuk WellPur Sport 34x36x6/12
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Veličina: Širina: 34 cm, Dužina: 36 cm, Visina: 6/12 cm. Punilo: 100% vazdušasta memorijska pena 50 kg/m³. Sastav materijala: 55% poliester/45% bambus. Sastav: penasto jezgro. Boja: bela. Pranje: 40°C. Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: Oeko-Tex. Pakovanje: torba za odlaganje. Dodatne informacije: Jezgro od pene mora da se ukloni pre pranja.. . Napomena: Artikle koji se isporučuju u rasklopljenom stanju, potrebno je montirati u skladu sa uputstvom koje dobijate uz kupljeni proizvod. Sve Za Kuću d.o.o. ne obezbeđuje uslugu montaže. Montaža nije uračunata u cenu..

RASPRODATO 2,699.00din
Kliknite za detalje - Jastuk Medic 50x30
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Punilo: 100% polieterska pena. Ukupna težina: 400. Sastav materijala: 100% poliester. Boja: bež. Pranje: 40°C. Pakovanje: kartonska kutija. . Napomena: Artikle koji se isporučuju u rasklopljenom stanju, potrebno je montirati u skladu sa uputstvom koje dobijate uz kupljeni proizvod. Sve Za Kuću d.o.o. ne obezbeđuje uslugu montaže. Montaža nije uračunata u cenu..

RASPRODATO 2,699.00din
Kliknite za detalje - Jastuk od memorijske pene 40x60x11
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 40x60x11 cm. Punilo: 100% sečena vazdušasta memorijska pena 30 kg/m³. Sastav materijala: 65% poliester/35% viskoza. Sastav: penasto jezgro. Pranje: 40°C, samo navlaka. Punjenje nije perivo. Nije dozvoljeno beljenje. Može da se suši u mašini za sušenje veša, na nižoj temperaturi (maks. 60ºC). Nije dozvoljeno hemijsko čišćenje. Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: Oeko-Tex. Pakovanje: plastična kesa. Antialergijski.

RASPRODATO 3,000.00din
Kliknite za detalje - Simpen Jastuk Standard Aloe Vera II
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jastuk od memorijske pene. Dimenzije: 33 x 11 x 56 cm. Punjenje: Memorijska pena. Jastučnica: pamuk 34,5% poliester 29,2% poliamid 36,3%. Tkanina tretirana ekstraktom Aloe Vere. Antibakterijska i antialergijska sredina. Posebno kreiran za osobe koje iz psiholoških ili drugih razloga ne mogu da prihvate anatomski dizajn jastuka. Oblik koji pruža savršenu udobnost u bilo kojem položaju tokom sna. Anatomski prilagodljiv i omogućava relaksaciju vratnih i ramenih mišića tokom sna. Preporučuje se osobama koje imaju osećaj ukočenosti, probleme okoštavanja i nemiran san. Tkanina sa ekstraktom Aloe Vere utiče na nivo energije, neguje kožu, pružajući jedinstven osećaj mekoće.

RASPRODATO 3,008.00din
Kliknite za detalje - Jastuk od memorijske pene 30x50x10/7
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 30x50x10/7 cm. Punilo: 100% sečena vazdušasta memorijska pena 30 kg/m³. Sastav materijala: 65% poliester/35% viskoza. Sastav: penasto jezgro. Pranje: 40°C. Nije dozvoljeno beljenje. Može da se suši u mašini za sušenje veša, na nižoj temperaturi (maks. 60ºC). Nije dozvoljeno hemijsko čišćenje. Periva navlaka. Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: Oeko-Tex. Pakovanje: plastična kesa. Antialergijski.

RASPRODATO 3,190.00din
Kliknite za detalje - Jastuk Sanus Annulo veći
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Prečnik: 45cm. Koristi se za pozicioniranje ili repozicioniranje određenih delova tela - zadnjice i leđa. Ne upija tečnost, a pri tom je prozračan i lak za održavanje. Pružiće Vam neverovatnu podršku i stabilnost dok vežbate jogu ili meditirate. Veoma je pogodan za sedenje na podu. Koristite ga u autu, na poslu i na kampu.. Ima svoju torbu sa ručicom, stoga je lak za nošenje. Pere se na 40 stepeni u veš mašini. - Punilo: 100% polistirol. - Jastucnica: 91,6% poliester, 8,4% elastan.

RASPRODATO 3,299.00din
Kliknite za detalje - Ural Medical jastuk za potporu vrata VT-107 comfortline
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Anatomski jastuk za potporu vrata. Materijal: memori pena (poliuretanska pena). Dimenzije: 31 x 27 x 7 cm. Boja: bela. Proizveden od visokoelastične poliuretanske pene na bazi vode, bez štetnih CFC gasova.. Memori pena se pod uticajem težine i toplote potpuno prilagodjava Vašem telu. Omogućava pravilan položaj glave i vrata. Opušta mišiće ramena. Ispravan položaj i cirkulacija smanjuju hrkanje, nesanicu i bolnu ukočenost vrata. Lako se održava. . .

RASPRODATO 3,399.00din
Prikazano 29 do 42 od 73
Prethodna 2 |   3 | 4 | 5 | 6  Sledeća