Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Muške i Ženske Jakne

Suzi Izbor Proizvoda:
Sols Uniseks jakna vetrovka Shore Black veličina L 01169
Kliknite za detalje - Sols Uniseks jakna vetrovka Shore Black veličina L 01169
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: Shore. Šifra proizvođača: 01169. Uniseks model - i za muškarce i za žene. Boja: crna (pogledati prvu veliku sliku). Rajsferšlusi u kontrastnoj boji (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: L - dužina od ramena do donjeg šava 71cm, širina između rukava u predelu pazuha 61cm. Materijal: 100% nylon 210T, vodootporan. Zakopčavanje rajsferšlusom. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Kapuljača. Ranglan (ukrojeni) rukavi. Elastične ranfle oko ručnih zglobova, na kapuljači i na dnu jakne. Torbica za pakovanje jakne. . .

1,845.00din
Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic sa uloškom Desert veličina M
Kliknite za detalje - Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic sa uloškom Desert veličina M
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: M-65 classic. Sa uloškom. Boja: Desert. Veličina: M. Kvalitet i udobnost. Epolete na ramenima. Veliki i prostrani džepovi. Kapuljača skrivena u kragni. Specifičan i prepoznatljiv dizajn. Unutrašnji i odvojivi sloj od poliestera. Materijal: 65% polestera i 35% pamuka. Pertle iz kapuljače: 93% pamuk, 7% elastin. Podesivači oko ručnih zglobova i abdomena. Postava se može izvaditi po potrebi.

7,490.00din
Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic crna veličina S m-65 classic black S
Kliknite za detalje - Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic crna veličina S m-65 classic black S
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Vijetnamka M-65 classic. Boja: crna. Veličina S. Ima višenamenske džepove u koje može da se smesti dosta opreme. Odvojivi uložak od poliestera. Epolete na ramenima. Kapuljača skrivena u kragni. Vodoodbojna - može da se nosi po kiši, snegu i jakom vetru. Struk ovog modela je podesiv. Sirovinski sastav: 65 % poliester , 35 % pamuk. Punjenje: 100 % poliester.

7,490.00din
Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic sa uloškom Desert veličina XXL
Kliknite za detalje - Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic sa uloškom Desert veličina XXL
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: M-65 classic. Sa uloškom. Boja: Desert. Veličina: XXL. Kvalitet i udobnost. Epolete na ramenima. Veliki i prostrani džepovi. Kapuljača skrivena u kragni. Specifičan i prepoznatljiv dizajn. Unutrašnji i odvojivi sloj od poliestera. Materijal: 65% polestera i 35% pamuka. Pertle iz kapuljače: 93% pamuk, 7% elastin. Podesivači oko ručnih zglobova i abdomena. Postava se može izvaditi po potrebi.

7,490.00din
Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic crna veličina XL m-65 classic black XL
Kliknite za detalje - Jakna Brandit Vijetnamka M-65 classic crna veličina XL m-65 classic black XL
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Vijetnamka M-65 classic. Boja: crna. Veličina XL. Ima višenamenske džepove u koje može da se smesti dosta opreme. Odvojivi uložak od poliestera. Epolete na ramenima. Kapuljača skrivena u kragni. Vodoodbojna - može da se nosi po kiši, snegu i jakom vetru. Struk ovog modela je podesiv. Sirovinski sastav: 65 % poliester , 35 % pamuk. Punjenje: 100 % poliester.

7,490.00din
Sols Vetrovka Surf Gold veličina M 32000
Kliknite za detalje - Sols Vetrovka Surf Gold veličina M 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna vetrovka. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: žuta (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: M - dužina od ramena do donje ivice 74cm, širina između rukava u predelu pazuha 64cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Jakna vetrovka Surf Royal Blue veličina M 32000
Kliknite za detalje - Sols Jakna vetrovka Surf Royal Blue veličina M 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna za vetar. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: plava (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: M - dužina od ramena do donje ivice 74cm, širina između rukava u predelu pazuha 64cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Jakna za vetar Surf Orange veličina XXL 32000
Kliknite za detalje - Sols Jakna za vetar Surf Orange veličina XXL 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Vetrovka. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: oranž (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: XXL - dužina od ramena do donje ivice 84cm, širina između rukava u predelu pazuha 79cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Vetrovka Surf Black veličina XXL 32000
Kliknite za detalje - Sols Vetrovka Surf Black veličina XXL 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna vetrovka. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: crna (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: XXL - dužina od ramena do donje ivice 84cm, širina između rukava u predelu pazuha 79cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Vetrovka Surf White veličina XXL 32000
Kliknite za detalje - Sols Vetrovka Surf White veličina XXL 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna vetrovka. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: bela (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: XXL - dužina od ramena do donje ivice 84cm, širina između rukava u predelu pazuha 79cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Vetrovka Surf Forest Green veličina S 32000
Kliknite za detalje - Sols Vetrovka Surf Forest Green veličina S 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna vetrovka. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: tamnozelena (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: S - dužina od ramena do donje ivice 71cm, širina između rukava u predelu pazuha 60cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Uniseks vetrovka Surf Red veličina S 32000
Kliknite za detalje - Sols Uniseks vetrovka Surf Red veličina S 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna za vetar. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: crvena (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: S - dužina od ramena do donje ivice 71cm, širina između rukava u predelu pazuha 60cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Jakna vetrovka Surf Neon Pink veličina S 32000
Kliknite za detalje - Sols Jakna vetrovka Surf Neon Pink veličina S 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna za vetar. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: roze (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: S - dužina od ramena do donje ivice 71cm, širina između rukava u predelu pazuha 60cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Sols Vetrovka - jakna za vetar Surf Dark Purple veličina XXL 32000
Kliknite za detalje - Sols Vetrovka - jakna za vetar Surf Dark Purple veličina XXL 32000
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jakna vetrovka. Unisex model - i za žene i za muškarce. Model: Surf. Šifra proizvođača: 32000. Boja: ljubičasta (pogledati prvu veliku sliku). Veličina: XXL - dužina od ramena do donje ivice 84cm, širina između rukava u predelu pazuha 79cm. Materijal: 100% nylon 210T, waterproof. Stil: CLASSIC. Vodootporna. Kapuljača se može spakovati u džep na kragni. Zakopčavanje: rajsferšlus. Dva bočna džepa sa rajsferšlusima. Lastiš oko ručnih zglobova. Uzice za zatezanje oko kragne i na donjoj ivici. Ventilacioni otvori. Mogućnost pakovanja u torbicu sa elastičnim kaišem (dolazi u paketu) koja se može nositi oko struka (pogledati drugu veliku sliku). .

1,699.00din
Prikazano 1 do 14 od 566
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  


  • Susac za ves elektricni Akcija

© SveZaKucu.rs 2003. - 2021.