Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Zaštitna oprema

Zaštitini vizir Villager VFS 142
Kliknite za detalje - Zaštitini vizir Villager VFS 142
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaštitini vizir. Model: VFS 142. Materijal: plastika. Mogućnost podešavanja. Univerzalna veličina.

615.00din
Vizir za zaštitu pri radu
Kliknite za detalje - Vizir za zaštitu pri radu
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Namešta se na osnovu obima glave. Ne magli. Velika pokrivenost. Čičak traka. Ne smeta drugim optičkim proizvodima. .

299.00din
Traka za držanje maske na licu
Kliknite za detalje - Traka za držanje maske na licu
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Traka za masku služi da zaštiti uši od nošenja maske. Izrađena je od mekanog antialergijskog silikona. Odgovara različitim veličinama glave i za odrasle i za decu. Idealna je za one koji moraju da nose masku više uzastopnih sati na poslu ili drugim mestima. Komplet od 4 trake: ružičasta, plava, crna i prozirna..

499.00din
Elvex ergonomski higijenski penasti čepovi za uši EP-201 - 10 pari
Kliknite za detalje - Elvex ergonomski higijenski penasti čepovi za uši EP-201 - 10 pari
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Penasti čepovi za uši za jednokratnu upotrebu. Zbog ergonomskog oblika, mekane površine i niskog pritiska pene, ovi čepovi se udobno prilagođavaju ušnom kanalu i smatraju se jednim od najboljih na tržištu po udobnosti i po veoma visokoj atenuaciji od 29 dB NRR. Koriste se protiv kontinuirane i impulsne buke.. Pogodni su za redukciju buke u raznim radnim sredinama.. Cena je za deset pari.. .

690.00din
Elvex ergonomski higijenski čepovi za uši EP-402
Kliknite za detalje - Elvex ergonomski higijenski čepovi za uši EP-402
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Napravljeni su od izuzetno mekanog polimera koji omogućava udobno i efektivno prijanjanje.. Oblik 4 stepenaste izbočine omogućava da ovaj čep odgovara skoro svim ušnim kanalima.. Koriste se protiv impulsne i kontinuirane buke, pogodni za gađanje, atenuacija je 25NRR, 26SNR.. Vojska SAD-a koristi ove Elvex zapušače za uši na svojim vežbama.. Pogodni su za redukciju buke u raznim radnim sredinama.. Namenjeni su za višekratnu upotrebu.. Cena je za jedan par..

719.00din
Zaštitini vizir MDC
Kliknite za detalje - Zaštitini vizir MDC
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Materijal: plastika. Mogućnost podešavanja. Univerzalna veličina.

990.00din
Elvex povezani kanalni naglavci za uši GC-20
Kliknite za detalje - Elvex povezani kanalni naglavci za uši GC-20
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Povezani kanalni naglavci za uši u obliku pečurke. Izrađeni su od jedinstvenog kompozita tri puta mekšeg od najmekšeg silikonskog zapušača za uši.. Pružaju sjajnu redukciju buke niskih i visokih frekvencija.. Atenuacija govornih frekvencija je ravna, što obezbeđuje govornu komunikaciju u bučnom okruženju.. Mogu se nositi i ispod brade.. Atenuacija je 23NRR, 23SNR..

1,019.00din
Elvex zaštitne naočare SG-26C-AF CHALLENGER II
Kliknite za detalje - Elvex zaštitne naočare SG-26C-AF CHALLENGER II
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Pružaju dobru pokrivenost i zaštitu sa svih strana (napred, sa strane, sinusni deo, čeoni deo). Široko vidno polje sa prednje i sa bočne strane. Ručice su podesive po dužini i po uglu. Izrađene su od tvrdo presvučenog PC stakla koje sadrži apsorbense protiv magljenja i otpornije je na grebanje i hemikalije.. Antistatičke i ergonomski su oblikovane. Štite od UV, BL i IR zračenja. Proizvedene su i atestirane u nezavisnim akreditovanim laboratorijama u USA i EU, prema ANSI Z87.1-2003 (Z87+) i CE-EN166, EN 167:2001, EN 168:2001, EN 172:1994..

1,299.00din
Elvex zaštitne naočare SG-25WS5 CHALLENGER
Kliknite za detalje - Elvex zaštitne naočare SG-25WS5 CHALLENGER
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Pružaju dobru pokrivenost i zaštitu sa svih strana (napred, sa strane, sinusni deo, čeoni deo). Široko vidno polje sa prednje i sa bočne strane. Ergonomski su oblikovane. Ručice su podesive po dužini. Tamno zelena tvrda PC stakla, zasenčenje 5. Koriste se pri zavarivanju, sečenju oksi-vodonikom, lemljenju.... Antistatičke su i otporne na grebanje. Štite od UV, BL i IR zračenja. Proizvedene su i atestirane u nezavisnim akreditovanim laboratorijama u USA i EU, prema ANSI Z87.1-2003 (Z87+) i CE-EN166, EN 167:2001, EN 168:2001, EN 172:1994.

2,799.00din
Stanley pojas za alat - dvojni 1-96-178
Kliknite za detalje - Stanley pojas za alat - dvojni 1-96-178
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Tkanina od 600 x 600 dena. Džepovi različitih veličina. Pojas sa džepovima za lak pristup alatu. Ugrađena metalna kopča za čekić. Dimenzije: 58.5 x 25.5 x 7.3 cm. Isporučuje se bez alata i dodataka.

3,799.00din
Elvex zaštitni prsluk JE-50 M
Kliknite za detalje - Elvex zaštitni prsluk JE-50 M
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaštitni prsluk za zaštitu od lančane testere.. Omogućava i ograničenu zaštitu od povreda koje se javljaju u leđima usled trzaja lančane testere.. Drvoseče, zemljoradnici i svi zaposleni radnici koji imaju opterećena leđa, kao i nagle trzaje prilikom rada, nošenja tereta, su oni koji mogu imati koristi od ovakve zaštite.. Zaštita gornjeg dela tela je prema US patentu U.S Pat. 5,101,511. Prolar zaštita obezbeđena je na ramenima i prednjem delu grudi.. Ima uočljivu kombinaciju narandžaste boje u gornjem i teget u donjem delu. Izrađen je od najlona 420 denier.. Veličina:M.

4,629.00din
Elvex zaštitni prsluk JE-50 L
Kliknite za detalje - Elvex zaštitni prsluk JE-50 L
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaštitni prsluk za zaštitu od lančane testere.. Omogućava i ograničenu zaštitu od povreda koje se javljaju u leđima usled trzaja lančane testere.. Drvoseče, zemljoradnici i svi zaposleni radnici koji imaju opterećena leđa, kao i nagle trzaje prilikom rada, nošenja tereta, su oni koji mogu imati koristi od ovakve zaštite.. Zaštita gornjeg dela tela je prema US patentu U.S Pat. 5,101,511. Prolar zaštita obezbeđena je na ramenima i prednjem delu grudi.. Ima uočljivu kombinaciju narandžaste boje u gornjem i teget u donjem delu. Izrađen je od najlona 420 denier.. Veličina:L.

4,629.00din
Elvex zaštitni prsluk JE-50 XL
Kliknite za detalje - Elvex zaštitni prsluk JE-50 XL
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaštitni prsluk za zaštitu od lančane testere.. Omogućava i ograničenu zaštitu od povreda koje se javljaju u leđima usled trzaja lančane testere.. Drvoseče, zemljoradnici i svi zaposleni radnici koji imaju opterećena leđa, kao i nagle trzaje prilikom rada, nošenja tereta, su oni koji mogu imati koristi od ovakve zaštite.. Zaštita gornjeg dela tela je prema US patentu U.S Pat. 5,101,511. Prolar zaštita obezbeđena je na ramenima i prednjem delu grudi.. Ima uočljivu kombinaciju narandžaste boje u gornjem i teget u donjem delu. Izrađen je od najlona 420 denier.. Veličina:XL.

4,629.00din
Zaštitini vizir za lice
Kliknite za detalje - Zaštitini vizir za lice
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Napravljen od pet folije sa plastikom na kojoj je mekana pena koja konforno prijanja na čelo. U donjem delu vizira - na pet foliji- se nalazi zastita od vetra, bele boje. Predviđen je za zaštitu lica, očiju i disajnih organa.

RASPRODATO 599.00din
Prikazano 1 do 14 od 34
  1 | 2 | 3  Sledeća  


  • Susac za ves elektricni Akcija

© SveZaKucu.rs 2003. - 2021.