Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Medicinska pomagala

Prizma ORL lampica
Kliknite za detalje - Prizma ORL lampica

Inovativni dizajn. Hromirano kućište. Mogućnost kačenja na džep mantila. Intenzivno hladno dijagnostičko svetlo toplo bele boje. . SADRŽAJ KOMPLETA: lampica CK-907, dve alkalne baterije od 1,5 V i garantni list.. . GARANCIJA 3 GODINE.

3,000.00din
Prizma ORL lampica sa otoskopom
Kliknite za detalje - Prizma ORL lampica sa otoskopom

Inovativni dizajn. Hromirano kućište. Mogućnost kačenja na džep mantila. Intenzivno hladno dijagnostičko svetlo toplo bele boje. Poseduje 3 nastavka namenjenih za pregled dece i odraslih. . SADRŽAJ KOMPLETA: lampica CK-907 A, 3 nastavka namenjenih za pregled dece i odraslih, dve alkalne baterije od 1,5 V i garantni list.. . GARANCIJA 3 GODINE.

4,000.00din
Prizma profesionalni otoskop
Kliknite za detalje - Prizma profesionalni otoskop

Inovativni dizajn. Hromirano kućište. Mogućnost kačenja na džep mantila. Intenzivno hladno dijagnostičko svetlo hladno bele boje. Izuzetna vidljivost lampicom koja je sačinjena od optičkih vlakana. Poseduje 2 kompleta sa po 10 nastavka namenjenih za pregled dece i odraslih. . SADRŽAJ KOMPLETA: otoskop CK 939, 2 kompleta sa po 10 nastavka namenjenih za pregled dece i odraslih, dve alkalne baterije od 1,5 V, elegantna torbica za čuvanje otoskopa i garantni list.. . RASPOLOŽIVA OPREMA: lampica, nastavci za decu i odrasle. . GARANCIJA 3 GODINE.

14,000.00din
Ear Wizard dodatnih 16 nastavaka
Kliknite za detalje - Ear Wizard dodatnih 16 nastavaka

Set sadrži dodatnih 16 silikonskih nastavaka za Ear Wizard. Nastavci su u 4 različite boje. Ear Wizard je novi proizvod za bezbedno čišćenje ušiju. Pamučni štapići često potiskuju štetni vosak i nečistoću u dubinu ušne školjke, što može prouzrokovati gubitak sluha. Ear Wizard je dizajniran tako da doseže do idealne dubine uha a onda ga samo okrećete i bezbedno izvlačite vosak. Mekani i fleksibilni vrh čistača nežno i brzo uklanja vosak iz ušiju bez bolova i povreda. Napravljen je od higijenskog silikona za višekratnu upotrebu..

RASPRODATO 590.00din
Potpora za pravilno sedenje
Kliknite za detalje - Potpora za pravilno sedenje

Koristite ga kod kuće, u kancelaricij i u automobilu. Odgovara skoro svim vrstama sedišta. Pruža dodatnu podršku i udobnost. Rešetkasta mreža omogućava vazduhu da cirkuliše kako bi Vas rashladio. Brzo i lako se postavlja. Dostupna u sivoj boji!.

RASPRODATO 1,090.00din
Kliknite za detalje - Slušni aparat

Sound zoomer classic je aparat koji će brzo i jednostavno otkloniti Vaš problem. Veoma je lagan, tako da gotovo i nećete osetiti da ga nosite, a učinak će biti neverovatan. Baterija uključena u ponudu. Filtrira i pojačava zvuk. Lako se postavlja u uho. Dimenzije: 9cm x 9cm x 3cm. Koristi kod osoba koje imaju do 30% oštećenja sluha. .

RASPRODATO 1,790.00din
Kliknite za detalje - Drveni Štap Za Hodanje FT-833

Materijal : drvo. Visina: 97.5 cm. . .

RASPRODATO 1,795.00din
Kliknite za detalje - Drveni Štap Za Hodanje FT-828

Materijal : drvo. Visina: 98.5 cm. . .

RASPRODATO 1,795.00din
Kliknite za detalje - Aluminijumski Štap Za Hodanje FT-1124

Materijal : aluminijum. Anatomska drška. Podesiva visina od 81-91 cm. Za desnu ruku. . .

RASPRODATO 1,835.00din
Kliknite za detalje - Aluminijumski Štap Za Hodanje FT-1125

Materijal : aluminjum. Anatomska drška. Podesiva visina: od 81-91 cm. Za levu ruku. .

RASPRODATO 1,835.00din
Kliknite za detalje - Aluminijumski Štap Za Hodanje FT-929

Materijal : aluminjum. Anatomska drška. Podesiva visina: 81-91 cm. Primenjiv za obe ruke.

RASPRODATO 1,835.00din
Kliknite za detalje - Mini slušni aparat

Mini slušni aparat filtrira i čisti zvuk kako bi poboljšao vaš sluh. Veoma diskretnog je izgleda tako da niko neće primetiti da ga nosite. Sadrži 3 čepa za uši i 6 baterija. Koristi kod osoba koje imaju do 30% oštećenja sluha. Dostavlja se u plastičnoj kutiji. . .

RASPRODATO 1,990.00din
Kliknite za detalje - Ear Wizard za čišćenje ušiju

Ear Wizard je novi, genijalan proizvod za bezbedno čišćenje ušiju.. Ear Wizard je dizajniran tako da doseže do idealne dubine uha a onda ga samo okrećete i bezbedno čistite.. Mekani i fleksibilni vrh čistača nežno i brzo uklanja nečistoće iz ušiju bez bolova i povreda. Napravljen je od higijenskog silikona za višekratnu upotrebu.. Očistite uši jednostavno, brzo, prijatno. Set sadrži Ear Wizard i 16 silikonskih nastavaka. Nastavci su u 4 različite boje.. . .

RASPRODATO 2,399.00din
Kliknite za detalje - Ear Zoom slušni aparat

Kompaktan oblik. Elegantan dizajn. Izuzetno snažan. Beleži talase na 27 m udaljenosti i pojačava ih do 60 db. Specijalna ponuda:. Ear Zoom sa fleksibilnim nosačem. 3 veličine zaštitnih dodataka za uvo.

RASPRODATO 2,499.00din
Prikazano 1 do 14 od 20
  1 | 2  Sledeća  

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.