Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Školski Rančevi i Školske Torbe

Suzi Izbor Proizvoda:
Školski ranac Sazio Joma Flowers pattern 100521
Kliknite za detalje - Školski ranac Sazio Joma Flowers pattern 100521
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Školski ranac. Model: Joma. Zapremina: 43l. Dimenzije: 47 x 36 x 26cm. Materijal: poliester. Leđa: Ergonomska. Ziperi: metalni potezači. Samostojeći. Vodootporna tkanina od visokokvalitetnog poliestera. Podesive ramenice u obliku banane. Mekana ručica za nošenje. Lagan i izdržljiv. Džepovi sa strane. Ventilirajuća leđa. Otvor za slušalice. Reflektujuće bezbednosne trake.

1,000.00din
Školski ranac Play Exa - Sweet Pink
Kliknite za detalje - Školski ranac Play Exa - Sweet Pink
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: Exa. Dezen: Sweet Pink. Dimenzije: 44 x 33 x 21 cm. Masa: 640 g. Materijal: polyester 600D. Vodootporna tkanina. Triput opšiven. Rajsferšlusi: SBS, metalni potezači. Reflektujuće bezbednosne trake. Dve pregrade. Veliki prednji džep. Bočni džepovi. Široke, podesive, mekane i ergonomske naramenice, tzv. banana oblika. Meka ručka za nošenje u ruci ili kačenje. Ergonomska EVA leđa. . . .

1,399.00din
Školski ranac Play Cosmo 162020
Kliknite za detalje - Školski ranac Play Cosmo 162020
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Školski ranac. Model: Cosmo. Dimenzije: 46 x 31 x 28cm. Zapremina: 40 l.. Materijal: poliester 600D. EVA ergonomska leđa. Ziperi: metalni potezači. Samostojeći. Vodootporna tkanina od visokokvalitetnog poliestera. Triput opšiven. Reflektujuće bezbedonosne trake. Podesive ramenice. Ventilirajući džepovi sa strane.

1,399.00din
Predškolski ranac Gabol Betsy 227069
Kliknite za detalje - Predškolski ranac Gabol Betsy 227069
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 27 x 34 x 12 cm. Materijal: poliester. Masa: 0.28 kg. Zapremina: 11 litara.

1,475.00din
Disney Ranac sa točkićima za predškolce Lion Guard 21.322.N1
Kliknite za detalje - Disney Ranac sa točkićima za predškolce Lion Guard 21.322.N1
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Brend: Disney Lion Guard. Dimenzije ranca: 27 x 33 x 11 cm. Zapremina: 9.8 l. Materijal: mikrofiber, PVC. Broj pregrada: 1. Džepovi: 2 spoljašnja -1 bočni mrežasti, 1 prednji sa rajsferšlusom. Zakopčavanje: rajsferšlus. Ranac na poleđini ima traku (MagicFix) pomoću koje se postavlja na postolje sa točkićima. Ranac se skida sa postolja sa točkićima i može se samostalno nositi. Točkići su silikonski. Ručka za nošenje u ruci. Udobne, postavljene naramenice.

1,999.00din
Disney Ranac za decu 25cm Minnie Strawberry Jam
Kliknite za detalje - Disney Ranac za decu 25cm Minnie Strawberry Jam
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dečiji ranac za vrtić, izlet, sport, ručni prtljag. Brend: Disney. Dezen: Minnie Strawberry Jam. Materijal: microfiber-pvc. Dimenzije: 23x25x10cm. Broj pregrada: 1. Broj džepova: 1 bočni. Tip zatvaranja: rajsferšlus. Postavljene naramenice. Ručka za nošenje / kačenje.

1,999.00din
Disney Mickey Ranac za vrtić Adventure Day
Kliknite za detalje - Disney Mickey Ranac za vrtić Adventure Day
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Materijal: mikrofiber i PU. Dimenzije: 25x10x23 cm. Zapremina: ~ 5.5l. Tip zakopčavanja: rajsferšlus. Jedna pregrada. Jedan bočni džep. Podesive naramenice. Ručka za kačenje ili nošenje u ruci.

1,999.00din
Maui Ranac za školu Shark
Kliknite za detalje - Maui Ranac za školu Shark
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 42x33x16 cm. Materijal: poliester. Dezen: Shark. Dve podeševajuće naramenice za nošenje. Jedna ručka za nošenje. Jedna velika pregrada sa rajsferšlusom. Jedan prednji džep sa rajsferšlusom. Na poleđini ranca navlaka za kačenje na naslon školske stolice.

2,279.00din
Disney Mickey Ranac za vrtić 28cm Adventure Day
Kliknite za detalje - Disney Mickey Ranac za vrtić 28cm Adventure Day
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Materijal: mikrofiber i PU. Dimenzije: 28x10x23 cm. Zapremina: ~ 6.5l. Tip zakopčavanja: rajsferšlus. Jedna pregrada. Jedan bočni džep. Jednan prednji džep. Podesive naramenice. Ručka za kačenje ili nošenje u ruci.

2,299.00din
Školski ranac Play Zetta - Sweet Jeans
Kliknite za detalje - Školski ranac Play Zetta - Sweet Jeans
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: Zetta. Dezen: Sweet Jeans. Dimenzije: 46 x 34 x 20 cm. Masa: 640 g. Materijal: polyester 600D. Vodootporna tkanina. Triput opšiven. Rajsferšlusi: SBS, metalni potezači. Reflektujuće bezbednosne trake. Tri pregrade. Bočni džepovi, jedan sa rajsferšlusom. Široke, podesive, mekane i ergonomske naramenice, tzv. banana oblika. Meka ručka za nošenje u ruci ili kačenje. Ergonomska EVA leđa.

2,299.00din
Play Školski ranac Logic - Owls
Kliknite za detalje - Play Školski ranac Logic - Owls
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: Logic. Dezen: Owls. Dimenzije: 42 x 32 x 25 cm. Masa: 1250 g. Materijal: polyester 600D. Vodootporna tkanina. Triput opšiven. Tvrdo dno, samostojeći. Čvrst poklopac. Rajsferšlusi: SBS, metalni potezači. Reflektujuće bezbednosne trake. Reflektujuća bezbednosna kopča na poklopcu. Prenosivi unutrašnji džep. Dvostruki organizer. Pozicija za ime i prezime. Pozicija za raspored. Bočni džepovi. Široke, podesive, mekane i ergonomske naramenice. Meka ručka za nošenje u ruci ili kačenje. Anatomski oblikovana leđa sa jastučićima presvučena mrežastom tkaninom za bolju ventilaciju.

2,599.00din
Pepe Jeans Školski ranac Reed 64125
Kliknite za detalje - Pepe Jeans Školski ranac Reed 64125
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Kolekcija: Reed. Materijal: poliester. Dimenzije: 44x32x23 cm. Zakopčavanje: rajsferšlusi. Džepovi: dva spoljašnja prednja džepa, jedan od njih sa organajzerom, posebna pregrada za laptop i manji džep. Otvor za gajtan slušalica. Ručka za nošenje. Udobne, široke, ergonomske i podesive naramenice. U njega može stati laptop računar od 13.3 inča.

2,649.00din
Pepe Jeans Školska torba - laptop torba Bonny Girl
Kliknite za detalje - Pepe Jeans Školska torba - laptop torba Bonny Girl
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Školska torba ili torba za laptop. Materijal: postavljeni poliester. Dimenzije: 38x31x10cm. Dezen: Bonny Girl. Zatvaranje: rajsferšlus, kopče. Dve pregrade. Dva velika spoljna džepa (na poklopcu i sa zadnje strane). Podesivi kaiš za nošenje preko ramena.

2,899.00din
Pepe Jeans Školska torba / laptop torba na rame 73 Blue
Kliknite za detalje - Pepe Jeans Školska torba / laptop torba na rame 73 Blue
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 38 x 31 x 10 cm. Materijal: postavljeni poliester. Podešavajući kaiš za nošenje preko ramena. Dve unutrašnje pregrade. Dva spoljna džepa sa rajsferšlusima.

2,899.00din
Prikazano 1 do 14 od 1657
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

O praktičnosti školskih rančeva ne treba puno pričati. Znamo svi da je dobro da ih nose školarci, jer mogu u prevozu da se drže za rukohvate sa obe ruke i tako izbegnu opasnost prilikom naglog kočenja. Prostrani i sa više pregrada i džepova idealni su za školu, grad, izlete, i slično. Vremenom, rančevi i torbe postali su i nezamenljiv modni predmet.
Kategorija je podeljena prema uzrastu i veličini ranaca na one za vrtić i predškolsko, za mlađe osnovce, za tinejdzere i starije i odeljak koji izdvaja laptop torbe i torbe za jedno rame.
U prvom delu u ponudi su rančevi manjih dimenzija koji su vedrih boja najčešće sa likovima junaka iz crtanih filmova. Sličnih dezena su i oni za mlađe osnovce s tim što su ergonomskog oblika i dodatno ojačani u predelu leđa kako bi mališanima olakšali nošenje tereta što je od naročite važnosti za prvake. Iz istog razloga vrlo su traženi rančevi sa točkićima i teleskopskom ručkom za vuču.
Tinejdžeri, studenti i drugi ljubitelji mogu da uživaju u velikom izboru rančeva atraktivnog izgleda i različitih osobina: sa jednom ili više pregrada, sa dodatnim kaišem preko grudi, super lagani za nošenje, manji i veći ranac spojeni rajsferšlusom u jedan, i drugo. Kada smo kod stila i mode tu su i prostrane školske torbe na jedno rame, izuzetnog dizajna poznatih brendova kakvi su Pepe Jeans, Target, Benetton, i drugi.  • Susac za ves elektricni Akcija

© SveZaKucu.rs 2003. - 2021.