Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Električne Četkice i Irigatori za Zube

Suzi Izbor Proizvoda:
Waterdent četkica za zube Soft
Kliknite za detalje - Waterdent četkica za zube Soft
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Nežno čisti i najteže dostupne delove, savetuje se upotreba posle stomatoloških intervencija i procedura, kao i pri osetljivosti desni.. Povećana količina vlakana 4640 omogućava efikasno čišćnje zubne gleđi, delikatno polira zube i nežno masira desni.. Ne povređuje desni i ne stvara mikropukotine u zubnoj gleđi..

299.00din
Waterdent-tečnost za irigator za zube sa hlorheksidinom 500ml
Kliknite za detalje - Waterdent-tečnost za irigator za zube sa hlorheksidinom 500ml
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Tečnost za irigatore za zube sa hlorheksidinom. Univerzalni antiseptik za usta, štiti od virusa i bakterijskih infekcija, uništava patogene bakterije u usnoj duplji. Osvežava dah. Tečnost prevenira pojavu karijesa i upale u usnoj duplji posle stomatoloških intervencija i operacija, zaustavlja i sprečava dalji razvoj bakterija. Sprečava pojavu zubnog plaka. Hloroheksidin – moćna komponenta deluje antimikrobno. Sprečava pojavu i razmnožavanje bakterija i pojavu zubnog plaka. Pepermint ulje osvežava dah i daje osećaj svežine. Zapremina: 500 ml.

329.00din
Waterdent- tečnost za irigator za zube, antibakterijski kompleks 100ml
Kliknite za detalje - Waterdent- tečnost za irigator za zube, antibakterijski kompleks 100ml
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Tečnost za irigatore za zube. Antibakterijski kompleks. Efikasno smanjuje upalne procese tako što smanjuje količinu štetnih bakterija.. Štiti od virusa i infekcija.. Sprečava karijes i osvežava dah.. Preporučuje se posle stomatoloških intervencija i operacija.. Idealno rešenje za fiksne proteze, implante, mostove, krunice, fasete. Koristi se i kao tečnost za ispiranje usta (bez irigatora).. Tečnost se razblažuje sa vodom, do 1:10..

349.00din
Global white pena za čišćenje i beljenje zuba
Kliknite za detalje - Global white pena za čišćenje i beljenje zuba
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Pena za beljenje zuba sa ekstraktom papaje, sprečava obrazovanje mekog plaka od belančevina, koji se stvara posle konzumiranja jela i pića. Pena može da prodre do teško dostupnih mesta i omogućuje ekspresno čišćeneje zuba tokom dana Prirodni ferment papaje razlaže meki plak od belančevina i ne oštećuje gleđ. Ekstrakt limuna nežno beli zube i jača desni Ekstrakt sladića sprečava karijes. Pirofosfat natrijuma sprečava obrazovanje zubnog kamenca..

359.00din
Global white gel za remineralizaciju zubne gleđi 40ml
Kliknite za detalje - Global white gel za remineralizaciju zubne gleđi 40ml
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Gel smanjuje rizik pojave karijesa za 70%, smanjuje preosetljivost zuba, a takođe produžuje efekat beljenja zuba.. Fluor sa kompleksom minerala - kalcijum, magnezijum, fosfati, jačaju gleđ i popravljaju mineralni balans u tkivu zuba.. Nitrat kalijuma smanjuje osetljivost zuba.. Ekstrakt morske trave kelp (laminaria) poboljšava razmenu materija u tkivima usne duplje.. D-pantenol sprečava suvoću u ustima i smanjuje upale.. Ksilitol smanjuje količinu bakterija koje izazivaju karijes, sprečava obrazovanje plaka.. Sa ukusom jabuke. Zapremina: 40ml.

385.00din
Waterdent čistač jezika
Kliknite za detalje - Waterdent čistač jezika
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Nežno čisti jezik. 90% lošeg zadaha izazivaju bakterije na jeziku Čistač jezika uklanja bakterijske naslage koje izazivaju loš zadah i oralne bolesti. Sprečava karijes, parodontopatiju, gingivitis.

449.00din
Waterdent čistač jezika sa gumom
Kliknite za detalje - Waterdent čistač jezika sa gumom
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Nežno čisti jezik. 90% lošeg zadaha izazivaju bakterije na jezik. Četkica za jezik uklanja bakterijske naslage koje izazivaju loš zadah i oralne bolesti. Četkica za jezik + strugač (guma) 2u1 povećava efikasnost čišćenja. Sprečava karijes, parodontopatiju, gingivitis..

549.00din
Waterdent- tečnost za irigator za zube, antibakterijski kompleks 500ml
Kliknite za detalje - Waterdent- tečnost za irigator za zube, antibakterijski kompleks 500ml
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Tečnost za irigatore za zube. Antibakterijski kompleks. Efikasno smanjuje upalne procese tako što smanjuje količinu štetnih bakterija.. Štiti od virusa i infekcija.. Sprečava karijes i osvežava dah.. Preporučuje se posle stomatoloških intervencija i operacija.. Idealno rešenje za fiksne proteze, implante, mostove, krunice, fasete. Koristi se i kao tečnost za ispiranje usta (bez irigatora).. Tečnost se razblažuje sa vodom, do 1:10.. Zapremina: 500 ml.

649.00din
Waterdent- tečnost za irigator za zube sa efektom beljenja 500ml
Kliknite za detalje - Waterdent- tečnost za irigator za zube sa efektom beljenja 500ml
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Tečnost za irigatore za zube sa efektom beljenja. Koristi se i bez irigatora kao tečnost za ispiranje usta. Skida površinske naslage i posvetljuje zubnu gleđ Štiti zube od karijesa, ima remineralizujuće i antiseptičko dejstvo, osvežava dah. Idealno rešenje za fiksne proteze, implante. Tečnost se razblažuje sa vodom, do 1:10.. Zapremina: 500 ml.

799.00din
Waterdent bežični Irigator za zube
Kliknite za detalje - Waterdent bežični Irigator za zube
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Udaljava 99,9% zubnog plaka, efikasno čisti prostor između zuba, masira desni i omogućava idealnu higijenu usta i zdravlje zuba.. Sadrži punjivu bateriju, koja ima kapacitet do 30 dana upotrebe.. Preporučuje se upotreba zajedno sa tečnostima Waterdent, kako bi se efikasnost aparata povećala nekoliko puta..

9,949.00din
Waterdent bežični Irigator za zube - mini
Kliknite za detalje - Waterdent bežični Irigator za zube - mini
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Irigator u mini formatu za putovanja. Udaljava 99,9% zubnog plaka, efikasno čisti prostor između zuba, masira desni i omogućava idealnu higijenu usta i zdravlje zuba.. Sadrži punjivu bateriju, koja ima kapacitet do 30 dana upotrebe.. Preporučuje se upotreba zajedno sa tečnostima Waterdent, kako bi se efikasnost aparata povećala nekoliko puta..

10,949.00din
Četkica za zube za poliranje INT-031
Kliknite za detalje - Četkica za zube za poliranje INT-031

Model: INT-031. Tvrda – firm. Boja plavo-bela. Proizvođač: Fortuna, Velika Britanija.

259.00din
Global white četkica za zube - medium
Kliknite za detalje - Global white četkica za zube - medium

Detaljno čisti teško dostupna mesta. Veliki broj vlakana omogućava efikasno čišćnje zubne gleđi. Masira desni i ne stvara mikropukotine u zubnoj gleđi.

299.00din
Zamenske glave za četkicu Active Sonic - 2 kom
Kliknite za detalje - Zamenske glave za četkicu Active Sonic - 2 kom

Pakovanje sadrzi 2 zamenske glave. Preporuka je da se glava četkice menja svaka 3 meseca. .

299.00din
Prikazano 1 do 14 od 135
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

Električne četkice za zube, koje se pomeraju u oba smera sredstvo su koje je neophodno u oralnoj higijeni. Ove čekice uklanjaju plak i mrlje na zubima. Profi Care, Active Sonic, Oral-B brendovi su koji godinama usavršavaju i unapređuju dentalnu higijenu. Četkice sa senzorima pritiska, čiste zube oscilirajućim, rotacijskim i pulsirajućim pokretima. Pojedine električne četkice imaju i terapeutsko dejstvo na desni. Sve češće u upotrebi danas se nalaze i irigatori za zube – tuševi, koji detaljno ispiraju prostor deo između vaših zuba. Naročito su pogodni ako nosite fiksne proteze, implante ili navlake sa krunicama. Prizma Dental Jet oralni irigatori, poboljšavaju zdravlje zuba i desni za dve nedelje upotrebe. Takođe, proizvodi za oranu higijenu, ruskog proizvođača Splat, sa svim svojim aromatičnim pastama za zube i tečnostima za ispiranje zuba dobrineće zdravlju Vaših zuba i desni.

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.