Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Šminka

Suzi Izbor Proizvoda:
Deline make up - tečni puder za lice Florida 3 50 ML
Kliknite za detalje - Deline make up - tečni puder za lice Florida 3 50 ML

Boja: Florida 3. Tečni puder za lice. Daje vašoj koži jedinstvenu mekoću i vlažnost. Štiti kožu u letnjim i zimskim danima. Pokriva sitne nepravilnosti na koži. Nanosi se na čisto lice kao podloga za šminku. Obogaćen vitaminima, što koži pruža baršunast i nežan izgled. Pakovanje: 50 ml. Proivođač: Deline, Slovenija. . . .

499.00din
Deline make up - tečni puder za lice Lido 1 50 ML
Kliknite za detalje - Deline make up - tečni puder za lice Lido 1 50 ML

Boja: 1 Lido. Tečni puder za lice. Daje vašoj koži jedinstvenu mekoću i vlažnost. Štiti kožu u letnjim i zimskim danima. Pokriva sitne nepravilnosti na koži. Nanosi se na čisto lice kao podloga za šminku. Obogaćen vitaminima, što koži pruža baršunast i nežan izgled. Pakovanje: 50 ml. Proivođač: Deline, Slovenija. . . .

499.00din
Deline make up - tečni puder za lice Riviera 2 50 ML
Kliknite za detalje - Deline make up - tečni puder za lice Riviera 2 50 ML

Boja: Riviera 2. Tečni puder za lice. Daje vašoj koži jedinstvenu mekoću i vlažnost. Štiti kožu u letnjim i zimskim danima. Pokriva sitne nepravilnosti na koži. Nanosi se na čisto lice kao podloga za šminku. Obogaćen vitaminima, što koži pruža baršunast i nežan izgled. Pakovanje: 50 ml. Proivođač: Deline, Slovenija. . . .

499.00din
Deline make up - tečni puder za lice Capri 4 50 ML
Kliknite za detalje - Deline make up - tečni puder za lice Capri 4 50 ML

Boja: Capri 4. Tečni puder za lice. Daje vašoj koži jedinstvenu mekoću i vlažnost. Štiti kožu u letnjim i zimskim danima. Pokriva sitne nepravilnosti na koži. Nanosi se na čisto lice kao podloga za šminku. Obogaćen vitaminima, što koži pruža baršunast i nežan izgled. Pakovanje: 50 ml. Proivođač: Deline, Slovenija. . . .

499.00din
Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 010 Top coat
Kliknite za detalje - Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 010 Top coat

Diamond Flex tehnologija omogućava dugotrajnu, profesionalog izgleda boju, sa dijamantskim sjajem. Najbolji i najdugotrajniji rezultati postižu se mazanjem, prvo osnovne boje, pa Top Coat bezbojnog premaza.. Nijansa: 010 Top coat. .

625.00din
Revlon lak za nokte Adventurous 641
Kliknite za detalje - Revlon lak za nokte Adventurous 641

Više od 80 godina istraživanja. Multi patentirani film koji sprečava krunjenje i omogučava postojanost uz Shade Lock tehnologiju -do 7 dana, uz nanošenje baze i sjajnog premaza na kraju. Tehnologija verodostojnih boja & UV absorbenti čuvaju boju da se ne promeni i ne izbledi. Bez konzervansa formaldehida.. Plastifikator sistem zadržava gladak sloj i smanjuje krunjenje i lomljenje. Nijansa: Adventurous 641   .

699.00din
Revlon lak za nokte Coy 145
Kliknite za detalje - Revlon lak za nokte Coy 145

Više od 80 godina istraživanja. Multi patentirani film koji sprečava krunjenje i omogučava postojanost uz Shade Lock tehnologiju -do 7 dana, uz nanošenje baze i sjajnog premaza na kraju. Tehnologija verodostojnih boja & UV absorbenti čuvaju boju da se ne promeni i ne izbledi. Bez konzervansa formaldehida.. Plastifikator sistem zadržava gladak sloj i smanjuje krunjenje i lomljenje. Nijansa: Ravishing 675  .

699.00din
Revlon lak za nokte Hypnotic 450   
Kliknite za detalje - Revlon lak za nokte Hypnotic 450   

Više od 80 godina istraživanja. Multi patentirani film koji sprečava krunjenje i omogučava postojanost uz Shade Lock tehnologiju -do 7 dana, uz nanošenje baze i sjajnog premaza na kraju. Tehnologija verodostojnih boja & UV absorbenti čuvaju boju da se ne promeni i ne izbledi. Bez konzervansa formaldehida.. Plastifikator sistem zadržava gladak sloj i smanjuje krunjenje i lomljenje. Nijansa: Hypnotic 450   .

699.00din
Revlon lak za nokte Posh
Kliknite za detalje - Revlon lak za nokte Posh

Model: Posh. Više od 80 godina istraživanja. Multi patentirani film koji sprečava krunjenje i omogučava postojanost uz Shade Lock tehnologiju -do 7 dana, uz nanošenje baze i sjajnog premaza na kraju. Tehnologija verodostojnih boja & UV absorbenti čuvaju boju da se ne promeni i ne izbledi. Bez konzervansa formaldehida.. Plastifikator sistem zadržava gladak sloj i smanjuje krunjenje i lomljenje. .

729.00din
Revlon CLS Olovka za oči crna R3978-0010
Kliknite za detalje - Revlon CLS Olovka za oči crna R3978-0010

Nijansa: crna. Olovka za oči. Olovkom u boji za oči definišite izgled vaših očiju. Nanosi se na spoljni i unutrašnji deo oka.

899.00din
Revlon CLS olovka za oči Jade
Kliknite za detalje - Revlon CLS olovka za oči Jade

Nijansa: zelena. Olovka za oči. Olovkom u boji za oči definišite izgled vaših očiju. Nanosi se na spoljni i unutrašnji deo oka.

899.00din
Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 002 Cardshark
Kliknite za detalje - Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 002 Cardshark

Diamond Flex tehnologija omogućava dugotrajnu, profesionalog izgleda boju, sa dijamantskim sjajem. Najbolji i najdugotrajniji rezultati postižu se mazanjem, prvo osnovne boje, pa Top Coat bezbojnog premaza.. Nijansa: 002 Cardshark. .

899.00din
Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 110 Lady luck
Kliknite za detalje - Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 110 Lady luck

Diamond Flex tehnologija omogućava dugotrajnu, profesionalog izgleda boju, sa dijamantskim sjajem. Najbolji i najdugotrajniji rezultati postižu se mazanjem, prvo osnovne boje, pa Top Coat bezbojnog premaza.. Nijansa: 110 Lady luck. .

899.00din
Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 025 Royal flush
Kliknite za detalje - Revlon Colorstay gel Envy lak za nokte 025 Royal flush

Diamond Flex tehnologija omogućava dugotrajnu, profesionalog izgleda boju, sa dijamantskim sjajem. Najbolji i najdugotrajniji rezultati postižu se mazanjem, prvo osnovne boje, pa Top Coat bezbojnog premaza.. Nijansa: 025 Royal flush. .

899.00din
Prikazano 1 do 14 od 216
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.