Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Jastuci za putovanje

Suzi Izbor Proizvoda:
BestWay 67006 Jastuk Za putovanja
Kliknite za detalje - BestWay 67006 Jastuk Za putovanja
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 46 x 28 cm. Idealan saputnika i na dužim i na kraćim putovanjima. Kvalitetan materijal. Ergonomski oblik.

359.00din
Jastuk na naduvavanje
Kliknite za detalje - Jastuk na naduvavanje
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije:. - širina: 43 cm. - dužina: 28 cm. - visina: 9 cm. Materijal: vinil. Gornji materijal: velur. Bez pumpe. Boja: teget, siva.

400.00din
NunaNai jastuče za putovanje za odrasle sivo
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje za odrasle sivo
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaboravite na neudobna putovanja. Nudimo Vam udoban jastuk sa mekim punjenjem, koji će putovanje učiniti udobnijim. Napravljen je od prijatnog pamučnog materijala. Boja: siva. slika je ilustrativnog karaktera.

999.00din
NunaNai jastuče za putovanje za odrasle petrolej
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje za odrasle petrolej
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaboravite na neudobna putovanja. Nudimo Vam udoban jastuk sa mekim punjenjem, koji će putovanje učiniti udobnijim. Napravljen je od prijatnog pamučnog materijala. Boja: petrolej.

999.00din
NunaNai jastuče za putovanje sivo
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje sivo
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ovo praktično dečije jastuče za putovanja u obliku sovice biće ne samo podrška već i zabava Vašem detetu tokom svakodnevnih vožnji ili dugačkih putovanja.. Anatomski prilagođen oblik pruža podršku vratu i glavi, a prijatni materijal od kog je izrađeno pruža udobnost i mekoću.. Mali putnici će se osećati kao kod kuće sa svojim omiljenim ljubimcem, bilo da su u kolima, avionu ili u čekaonici.. Motiv: sovica.

1,050.00din
NunaNai jastuče za putovanje roze
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje roze
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ovo praktično dečije jastuče za putovanja u obliku sovice biće ne samo podrška već i zabava Vašem detetu tokom svakodnevnih vožnji ili dugačkih putovanja.. Anatomski prilagođen oblik pruža podršku vratu i glavi, a prijatni materijal od kog je izrađeno pruža udobnost i mekoću.. Mali putnici će se osećati kao kod kuće sa svojim omiljenim ljubimcem, bilo da su u kolima, avionu ili u čekaonici.. Boja: roze.

1,050.00din
NunaNai jastuče za putovanje plavo
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje plavo
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ovo praktično dečije jastuče za putovanja u obliku sovice biće ne samo podrška već i zabava Vašem detetu tokom svakodnevnih vožnji ili dugačkih putovanja.. Anatomski prilagođen oblik pruža podršku vratu i glavi, a prijatni materijal od kog je izrađeno pruža udobnost i mekoću.. Mali putnici će se osećati kao kod kuće sa svojim omiljenim ljubimcem, bilo da su u kolima, avionu ili u čekaonici.. Boja: plavo.

1,050.00din
NunaNai jastuče za putovanje petrol
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje petrol
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ovo praktično dečije jastuče za putovanja u obliku sovice biće ne samo podrška već i zabava Vašem detetu tokom svakodnevnih vožnji ili dugačkih putovanja.. Anatomski prilagođen oblik pruža podršku vratu i glavi, a prijatni materijal od kog je izrađeno pruža udobnost i mekoću.. Mali putnici će se osećati kao kod kuće sa svojim omiljenim ljubimcem, bilo da su u kolima, avionu ili u čekaonici.. Boja: petrol.

1,050.00din
NunaNai jastuče za putovanje koral
Kliknite za detalje - NunaNai jastuče za putovanje koral
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ovo praktično dečije jastuče za putovanja u obliku sovice biće ne samo podrška već i zabava Vašem detetu tokom svakodnevnih vožnji ili dugačkih putovanja.. Anatomski prilagođen oblik pruža podršku vratu i glavi, a prijatni materijal od kog je izrađeno pruža udobnost i mekoću.. Mali putnici će se osećati kao kod kuće sa svojim omiljenim ljubimcem, bilo da su u kolima, avionu ili u čekaonici.. Boja: koral.

1,050.00din
Anatomski jastuk za vratnu potporu Wellpur Kvanne
Kliknite za detalje - Anatomski jastuk za vratnu potporu Wellpur Kvanne
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Anatomski jastuk za vratnu potporu. Jastuk od memorijske pene. Širina: 13 cm, Dužina: 25 cm, Visina: 11 cm. Težina punjenja 180 g. Punilo: 100% oblikovana vazdušasta memorijska pena 50 kg/m³. Ukupna težina: 240 g. Sastav materijala: 78% poliester/22% viskoza (bambus). Sastav: penasto jezgro. Boja: siva. Pranje: 40°C nežno, samo navlaka. Može da se suši u mašini za sušenje veša, na nižoj temperaturi (maks. 60ºC). Periva navlaka, punjenje nije perivo. Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: OEKO-TEX 100. Pakovanje: torba za odlaganje.

1,499.00din
Jastuk za putovanje Gabol 800037
Kliknite za detalje - Jastuk za putovanje Gabol 800037
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Posebno profilisan oblik. Omogućava odmor u svim uslovima. Napravljen od memorijske pene. Mek i prijatan materijal na dodir. Dostupne boje: roze, ljubičasta i sive. NAPOMENA: proizvod se isporučuje u boji po slučajnom izboru ukoliko prilikom poručivanja u napomeni ne napišete željenu boju. Postoji mogućnost da proizvod ne bude dostupan u svim bojama..

1,500.00din
Anatomski jastuk za putovanja od memorijske pene Wellpur Malm
Kliknite za detalje - Anatomski jastuk za putovanja od memorijske pene Wellpur Malm
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Anatomski jastuk za putovanja. Jastuk od memorijske pene. Širina: 30 cm, Dužina: 33 cm, Visina: 9 cm. Težina punjenja 290 g. Punilo: 100% oblikovana vazdušasta memorijska pena 50 kg/m³. Ukupna težina: 376 g. Sastav materijala: 78% poliester/22% viskoza (bambus). Sastav: penasto jezgro. Boja: siva. Pranje: 40°C nežno, samo navlaka. Može da se suši u mašini za sušenje veša, na nižoj temperaturi (maks. 60ºC). Periva navlaka, punjenje nije perivo. Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: OEKO-TEX 100. Pakovanje: torba za odlaganje.

1,699.00din
Jastuk za putovanja 15-909
Kliknite za detalje - Jastuk za putovanja 15-909
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jastuk-okovratnik na naduvavanje. Dimenzije: 45 x 28 cm. Pomaže da se opustite i odmorite tokom dužih putovanja. Pruža potporu glavi.

RASPRODATO 290.00din
Kliknite za detalje - Jastuk na Naduvavanje Za Putovanja 53x37 cm 15-910
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jastuk na naduvavanje. Obložen mekim materijalom. Dimenzije: 53x37 cm. Boja: teget - plava. Bez pumpe.

RASPRODATO 590.00din
Prikazano 1 do 14 od 35
  1 | 2 | 3  Sledeća  

Jastuk za putovanje povećava udobnost pri dužim i zahtevnim putovanjima. Jastuci mogu da budu napravljeni od memorijske pene a mogu da budu i oni koji se naduvavaju. Proizvode se u veličinama za odrasle i za decu.  • Susac za ves elektricni Akcija

© SveZaKucu.rs 2003. - 2021.