Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Naočare za sunce

Prontoleggo Fly Sun - Crne Naočare +3,50
Kliknite za detalje - Prontoleggo Fly Sun - Crne Naočare  +3,50
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Naočare za sunce sa dioptrijom. Asferična stakla. Nelomljiva. Antirefleksna zaštita. Okvir od visokokvalitetnog organskog materijala TR90. Maksimalno savitljive drške naočara. Futrola u boji naočara. Krpica za brisanje stakla. Vrpca za nošenje oko vrata. Dioptrija : +3.50. Boja stakla: siva. .

999.00din
Prontoleggo Fly Sun - Braon Naočare (+3,00 / +3,50)
Kliknite za detalje - Prontoleggo Fly Sun - Braon Naočare  (+3,00 / +3,50)
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Naočare za sunce sa dioptrijom. Asferična stakla. Nelomljiva. Antirefleksna zaštita. Okvir od visokokvalitetnog organskog materijala TR90. Maksimalno savitljive drške naočara. Futrola u boji naočara. Krpica za brisanje stakla. Vrpca za nošenje oko vrata. Dioptrija : +3,00; +3,50. Boja stakla: braon. * nakon dobijene potvrde o napravljenoj porudžbenici neophodno je da nam pošaljete povratni e-mail sa izborom odgovarajuće dioptrije ili da nas kontaktirate preko telefona.

999.00din
Elvex sportske naočare SG13B TNT
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG13B TNT
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ručice nisu podesive po dužini i uglu. Pogodne za manje lice. Ergonomske. Ledeno plavo tvrdo PC staklo. Otporne su na udar velike brzine. Proizvedene i testirane prema standardu ANSI Z87.1-2003. Pružaju zaštitu od UVA, UVB, UVC zracenja, kao i 81% zaštitu od plavog svetla i 14% od infra crvenog svetla. Dobre su za ljude koji puno vremena provode za računarom, radi smanjenja zamora oka, pošto redukuju talasne dužine UV zračenja koje emituju monitori računara (plavo svetlo) uz istovremeno veliku propustljivost vidljivog svetla VLT 66%, što ih čini i veoma pogodnim za sportske aktivnosti utmurnim vremenskim uslovima. Mogu se koristiti i tamo gde je potrebna otpornost na udar velike brzine, npr. kod vožnje motora, tenisa, vožnje bicikla,.. ali i za zaštitu pri obavljanju kućnih ili profesionalnih poslova..

1,190.00din
Elvex sportske naočare SG-13I/O TNT
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG-13I/O TNT
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ručice nisu podesive po dužini i uglu. Pogodne za manje lice. Ergonomske. Tvrdo presvučeno polikarbonatno (PC) staklo –leksan. Otporne su na udar velike brzine. Proizvedene i testirane prema standardu ANSI Z87.1-2003. Pružaju zaštitu od UVA, UVB, UVC zracenja, kao i 66% zaštitu od plavog svetla i 28% od infra crvenog svetla. Dobre su za ljude koji se kreću iz svetlog u tamniji prostor, kada borave napolju po mešovitom oblačno-sunčanom vremenu. Naročito su pogodne za vožnju jer je vidljivost dobra dok je blještanje smanjeno, a kada se ulazi u tunel redukuje se efekat trenutnog zaslepljenja. Koriste se kako za zaštiu u sportu, tako i za zaštitu na radu. Ova vrsta stakla pokazala se kao veoma prijatna ljudima nakon operacije na oku, kao npr. katarakte, uz potpunu zaštitu od prašine, udara ….

1,190.00din
Elvex Zaštitne Naočare SG-24AG XTS
Kliknite za detalje - Elvex Zaštitne Naočare SG-24AG XTS
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ručice nisu podesive po dužini i uglu. Pogodne za rad i za sport. Ergonomski dizajnirane. Protiv blještanja tvrdo PC staklo. Proizvedene i testiraneprema standardu ANSI Z87.1-2003. Pružaju zaštitu od UVA, UVB, UVC zracenja, kao i 85% zaštitu od plavog svetla i 60% od infra crvenog svetla.

1,950.00din
Elvex sportske naočare SG-200I/O ELITE
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG-200I/O ELITE
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Moderan, ergonomski dizajn. Aerodinamičan oblik. Ručice se ne podešavaju po dužini. Zbog veličine dobro pristaju i ljudima sa manjim licem. Blještanje od sunca i refleksija od asfalta su smanjeni. Izrađene su od optički atestiranog, tvrdo presvučenog polikarbonatnog (PC) stakla. Antistatičke su, otporne na grebanje i štite od udara velike brzine i udara velikom masom. Štite od UV, BL i IR zračenja.

1,950.00din
Elvex sportske naočare SG-34 I/O Blue AXIOM
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG-34 I/O Blue AXIOM
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Moderan, ergonomski dizajn. Aerodinamičan oblik. Prijanjaju uz lice. Ručice imaju gumene krajeve za bolje držanje. Blještanje od sunca i refleksija od asfalta su smanjeni. Izrađene su od optički atestiranog, tvrdo presvučenog polikarbonatnog (PC) stakla. Antistatičke su i otporne na grebanje. Štite od UV, BL i IR zračenja.

1,950.00din
Medisana zaštitne naočare protiv UV zračenja UV525
Kliknite za detalje - Medisana zaštitne naočare protiv UV zračenja UV525
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Zaštitne naočare visokih performansi pružaju najbolju zaštitu od punog spektra UV zračenja do 400 nm i od plavog svetla između 400 i 525 nm. 99,9% UVA / UVB / UVC zaštita. Standardi: U EN 166 F CE; ANSI Z87+. Optička klasa 1. Dimenzije: 120mm x 135mm x 55mm.

2,990.00din
Elvex zaštitne naočare SG-25C-All CHALLENGER
Kliknite za detalje - Elvex zaštitne naočare SG-25C-All CHALLENGER
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Pružaju dobru pokrivenost i zaštitu sa svih strana (napred, sa strane, sinusni deo, čeoni deo). Široko vidno polje sa prednje i sa bočne strane. Ergonomski su oblikovane. Ručice su podesive po dužini. Izrađene su od optički atestiranog, tvrdo presvučenog polikarbonatnog (PC) stakla. Antistatičke su i otporne na grebanje. Štite od UV, BL i IR zračenja. Proizvedene su i atestirane u nezavisnim akreditovanim laboratorijama u USA i EU, prema ANSI Z87.1-2003 (Z87+) i CE-EN166, EN 167:2001, EN 168:2001, EN 172:1994.

RASPRODATO 1,190.00din
Kliknite za detalje - Elvex zaštitne naočare SG-25C-AF CHALLENGER
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Pružaju dobru pokrivenost i zaštitu sa svih strana (napred, sa strane, sinusni deo, čeoni deo). Široko vidno polje sa prednje i sa bočne strane. Ergonomski su oblikovane. Ručice su podesive po dužini. Model AF izrađen je od super tvrdo presvučenog PC stakla, sadrži apsorbense protiv magljenja i otporniji je na grebanje i hemikalije. Antistatičke su i otporne na grebanje. Štite od UV, BL i IR zračenja. Proizvedene su i atestirane u nezavisnim akreditovanim laboratorijama u USA i EU, prema ANSI Z87.1-2003 (Z87+) i CE-EN166, EN 167:2001, EN 168:2001, EN 172:1994.

RASPRODATO 1,390.00din
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG-28M SUMMIT
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Moderan dizajn. Sjajna pokrivenost i zaštita, uz besprekornu bočnu vidljivost. Aerodinamičan oblik. Ručice se podešavaju po dužini. Namenski su projektovane za alpiniste i bicikliste, a zbog svog oblika sjajne su i za vožnju motocikala, jedrenje, pecanje i sve druge sportove na otvorenom. Izrađene su od optički atestiranog, tvrdo presvučenog polikarbonatnog (PC) stakla. Antistatičke su, otporne na grebanje i štite od udara velike brzine i udara velikom masom. Štite od UV, BL i IR zračenja. Štite i od prašine, nečistoća, bubica, vetra, prskanja, hemikalija. .

RASPRODATO 1,637.00din
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG-20M  UNIWRAPS
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ručice su podesive po dužini i uglu. Pokrivne sa svih strana. Ergonomske. Otporne su na udar velike brzine. Proizvedene i testiraneprema standardu ANSI Z87.1-2003. Pružaju zaštitu od UVA, UVB, UVC zracenja, kao i 85% zaštitu od plavog svetla i 60% od infra crvenog svetla. Pružaju odličnu zaštitu pri izuzetno jakoj svetlosti i blještanju, pa se koriste u industrijskim sredinama, za rad na otvorenom, u poloprivredi, radi redukovanja refleksije od vode, asfalta, snega, peska, ali i za sportove na otvorenom kao što su lov, ribolov, tenis, golf, skijanje, alpinzam, jedrenje, vožnja motora, čamca, aviona, bicikla….

RASPRODATO 1,950.00din
Kliknite za detalje - Elvex sportske naočare SG-29 I/O SUMMIT II
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Moderan dizajn. Sjajna pokrivenost i zaštita, uz besprekornu bočnu vidljivost. Aerodinamičan oblik. Ručice se podešavaju po dužini. Projektovane su za sve vrste sportova na otvorenom. Izrađene su od optički atestiranog, tvrdo presvučenog polikarbonatnog (PC) stakla. Antistatičke su, otporne na grebanje i štite od udara velike brzine i udara velikom masom. Štite od UV, BL i IR zračenja.

RASPRODATO 1,950.00din
Kliknite za detalje - Naočare Rothco Smith&Wesson Anti Fog
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Anti-fog sočiva. Smith&Wesson logo na levoj strani stakla. Na nosu jastučići od meke gume za sigurno držanje i udobnost. Polikarbonat sočiva pružaju zaštitu do 99,9% od UV zračenja. U pakovanju: mikrofiber torbica i tkanina za čišćenje.

RASPRODATO 1,990.00din
Prikazano 1 do 14 od 16
  1 | 2  Sledeća