Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Roštilji, oprema i pribor

Suzi Izbor Proizvoda:
Roštilj Sa Točkovima, Policama i Poklopcem
Kliknite za detalje - Roštilj Sa Točkovima, Policama i Poklopcem
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

2 Drvene police. 1 Metalna polica za odlaganje na dnu. Prenosiva pepeljara. Metalni delovi: Čelični Lim. Površina grila - Komora za roštilj 70.5 x 35 cm. Visina preko svega: 115 cm. Širina preko svega: 74 cm. Dubina preko svega: 98.5 cm. Masa proizvoda: 19.5 kg. 2 Točka za jednostavnije premeštanje. Ložište za ćumur. Boja otporna na toplotu.

19,990.00din
Kompaktan roštilj na ćumur Fieldmann FZG 1000G
Kliknite za detalje - Kompaktan roštilj na ćumur Fieldmann FZG 1000G
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Roštilj na ćumur. Model: FZG 1000G. Kompaktan dizajn. Sa poklopcem. Materijal: čelik. Boja: crna, zelena. Prečnik: 35.5 cm. Prečnik rešetke: 34 cm. Visina rešetke: 22 cm. Hromirana rešetka.

1,290.00din
Ložište za pečenje paprike i spremanje zimnice
Kliknite za detalje - Ložište za pečenje paprike i spremanje zimnice
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Limeno ložište za pečenje paprike i pripremu zimnice na otvorenom. Praktična, jednostavna peć. Brzo zagrevanje. Ravnomerna raspodela toplote. Dimenzije: 49 × 48 x 57 cm. Savršeno rešenje za pripremanje ajvara, džemova, pripremu soka od paradajza ili kompota. .

2,790.00din
Plinski roštilj Gorenc Classic 40 sa gvozdenom pločom i nogarima
Kliknite za detalje - Plinski roštilj Gorenc Classic 40 sa gvozdenom pločom i nogarima
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Plinski roštilj. Model: Classic 40. Gvozdena ploča. nogari. Visina: 70cm. Dimenzije ploče: 40x37cm. Butan set za priključivanje se ne isporučuje uz roštilj.

15,935.00din
Roštilj od nerđajućeg čelika sa pregradom - BC0016C 030183
Kliknite za detalje - Roštilj od nerđajućeg čelika sa pregradom - BC0016C 030183
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzija ložišta: 37 cm. Visina žice za spremanja hrane: 75 cm. Debljina lima: 0.3 mm. Masa: 1.6 kg. Polica za odlaganje između nožica. Stabilni nogari. Napomena: Ne koristite alkohol, benzin i slične tečnosti za potpaljivanje i raspaljivanje ćumura.

2,590.00din
Feuerdesign Tiganj za roštilj - posuda za grilovanje povrća
Kliknite za detalje - Feuerdesign Tiganj za roštilj - posuda za grilovanje povrća
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Posuda od nerđajućeg čelika. Može se prati u mašini za sudove. Poseduje dršku koja se može ukloniti.

5,299.00din
KUCHENPROFI Set pribora za roštilj Phoenix 8 delova
Kliknite za detalje - KUCHENPROFI Set pribora za roštilj Phoenix 8 delova
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Praktični pribor od 8 delova. Set sastoji se od:. Velike viljuške: 42 cm. Špatule: 43 cm. Hvataljke: 40 cm. Četke za gril: 43 cm. 4 ražnjića: 41 cm. Komplet se sastoji od 8 alata u crnoj aluminijumskoj kutiji.

9,516.00din
KUCHENPROFI Kamena ploča za picu sa rešetkom za roštilj
Kliknite za detalje - KUCHENPROFI Kamena ploča za picu sa rešetkom za roštilj
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Sa rešetkom za roštilj. Dužina: 38 cm. Širina: 35.5 cm. Visina: 3.5 cm. Materijal: vatrootporni Cordierit. .

6,516.00din
Lorme Classic hvataljka Purple
Kliknite za detalje - Lorme Classic hvataljka Purple

Pribor za jelo napravljen je od ljubičaste kvalitetne plastike, koja je otporna na toplotu. Može se prati u mašini za pranje posuđa. Može vam odlično poslužiti za meso, salatu ili prebacivanje komada hrane iz šerpe.

499.00din
Texell silikonska hvataljka siva TS-H132S 27.9cm
Kliknite za detalje - Texell silikonska hvataljka siva TS-H132S 27.9cm

Hvataljka siva. Model: TS-H132S. Materijal: silikon. Dimenzije: 27.9cm.

699.00din
Texell silikonska hvataljka zelena TS-H132Z 27.9cm
Kliknite za detalje - Texell silikonska hvataljka zelena TS-H132Z 27.9cm

Hvataljka zelena. Model: TS-H132Z. Materijal: silikon. Dimenzije: 27.9cm.

699.00din
Feuerdesign Pribor za roštilj - Četka za čišćenje roštilja
Kliknite za detalje - Feuerdesign Pribor za roštilj - Četka za čišćenje roštilja

Materijal: PVC, nerđajući čelik. Čekinje od nerđajućeg čelika za jednostavno, brzo i temeljno čišćenje svih rešetki za roštilj. Idealna čak i za najtvrdoglaviju prljavrštinu. Pogodna za sve roštilje na ćumur. .

890.00din
Feuerdesign Sigurnosni gorući gel za roštilj
Kliknite za detalje - Feuerdesign Sigurnosni gorući gel za roštilj

Bez mirisa. Lako zapaljiv. Služi za potpalu ćumura. Količina: 500ml. Sadrži etanol. Namenjeno za Feuerdesign roštilje. .

1,110.00din
Instant roštilj za jednokratnu upotrebu
Kliknite za detalje - Instant roštilj za jednokratnu upotrebu

Materijal: bambus, briketi od bambusa, karton, vulkanski kamen. Dimenzije:. - širina: 25 cm. - dužina: 32 cm. - visina: 15 cm. Dimenzije pakovanja: š25 cm, d32 cm, v6 cm. Potrebno montirati. Površina za pečenje:. - širina: 23 cm. - dužina: 30 cm. Ugalj. Za spoljašnji prostor!.

1,190.00din
Prikazano 1 do 14 od 240
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

Roštilj i kampovanje su dve gotovo nerazdvojne stvari. Ako želite toplu hranu u prirodi, to je skoro jedini, a svakako i daleko najbolji način da je dobijete. Vrsta i kvalitet vašeg roštilja mogu obogatiti ili pokvariti iskustvo kampovanja, čineći razliku između osrednjeg i nezaboravnog obroka za vas i vašu porodicu i prijatelje, ili čak za druge ljude u kampu; dobra hrana je ipak stvorena da se deli. Ovaj kratki vodič će vam pomoći da suzite potragu za odličnim roštiljem, tako što sam vam dati listu nekih od najpopularnijih modela iz naše ponude, zajedno sa listom karakteristika na koje ćete želeti da obratite pažnju prilikom izbora roštilja, pomažući vam da znate šta da tražite i da sami procenite.
Kako odabrati najbolji roštilj?
Odabir najboljeg roštilja za dvorošte ili za kampovanje je iznenađujuće jednostavan, a roštilj za kampovanje samo je nešto složeniji od malih plinskih roštilja i rešetki koje koristite na svom kuhinjskom pultu, balkonu i terasi. Ono što tražite u bilo kom roštilju je koliko se zagreva i koliko se ravnomerno peče, pre svega, dok je njegova izdržljivost odmah na drugom mestu. Roštilj za kampovanje dodaje neophodnost da bude prenosiv, relativno je jeftin i svestran (najbolji roštilj za kampovanje neće biti SAMO roštilj).
Konstrukcija
Čelik je posebno dobar materijal za izradu roštilja, jer je savršen spoj laganih, izdržljivih i relativno niske provodljivosti. Aluminijum je definitivno lagan i jeftin, ali previše dobro provodi toplotu, tako da ima problema sa održavanjem roštilja toplim. Dok je čelik dobar za ploču za kuvanje, keramika ima tendenciju da bude bolja, zagreva se ravnomerno i dobro zadržava toplotu dok se brzo hladi kada se roštilj isključi.
Svestranost
Roštilj koji je samo roštilj je dobar za kućnu upotrebu, ali želite nešto što može učiniti malo više za kampovanje, posebno ako kampujete duže od vikenda i radujete se što ćete ostati u svom šatoru za kampovanje. Ploča za pečenje je u velikoj meri neophodna za ove vrste roštilja, što omogućava da se kuva mnogo više hrane. Omogućava kuvanje jaja, lakše kuvanje ribe i sličnih namirnica koje imaju tendenciju da se raspadaju ili gube većinu vlage na roštilju. Takođe je lepo imati više gorionika tako da možete da kuvate jednu stvar na jednoj strani dok pripremate priloge na drugoj.
Izvor napajanja
Ovde se preferira propan ili ćumur. Ponekad je teško nabaviti drvo koje je pogodno za kuvanje, a struja uglavnom nije lako dostupna, ali propan savršeno funkcioniše za kampovanje i roštilj u prirodi. Kao posledica toga, želite da budete sigurni da se lako pali, po mogućstvu jednim pritiskom na dugme. Petljanje sa kontrolnim svetlom nikada nije zabavno, posebno kada ste napolju usred ničega.
Roštilji za kampovanje su neka vrsta mešavine klasičnog roštilja i šporeta sa opcijama roštilja. Od plinskih roštilja, roštilji Gorenc sa gvozdenom pločom, nogarima i priključnim setom ističu se kao najbolji, u zavisnosti od toga šta želite. Među stonim roštiljima preporučujemo Feuerdesign roštilje na ćumur, švajcarskog proizvođača Limatec. Zahvaljujući Feuerdesign tehnologiji, ulje i tečnosti ne dolaze u dodir sa ćumurom, čime se sprečava širenje dima i neprijatnih mirisa koji utiču na ukus hrane, a poseduju i punjivu bateriju. Feuerdesign roštilji odlični su za kratka putovanja, upotrebu kod kuće, kao i za ljude koji vole da kampuju tokom cele godine.

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.