Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Roštilji za dvorište

Ložište za pečenje paprike i spremanje zimnice
Kliknite za detalje - Ložište za pečenje paprike i spremanje zimnice
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Limeno ložište za pečenje paprike i pripremu zimnice na otvorenom. Praktična, jednostavna peć. Brzo zagrevanje. Ravnomerna raspodela toplote. Dimenzije: 49 × 48 x 57 cm. Savršeno rešenje za pripremanje ajvara, džemova, pripremu soka od paradajza ili kompota. .

2,550.00din
Plinski roštilj Gorenc Classic 40 sa gvozdenom pločom i nogarima
Kliknite za detalje - Plinski roštilj Gorenc Classic 40 sa gvozdenom pločom i nogarima
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Plinski roštilj. Model: Classic 40. Gvozdena ploča. nogari. Visina: 70cm. Dimenzije ploče: 40x37cm. Butan set za priključivanje se ne isporučuje uz roštilj.

15,935.00din
Feuerdesign Pribor za roštilj Hvataljka Inox Silikon
Kliknite za detalje - Feuerdesign Pribor za roštilj Hvataljka Inox Silikon
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Praktična hvataljka sa silikonskim oblogama. Materijal: nerđajući čelik i silikon. . .

1,350.00din
Feuerdesign Inox stakleni roštilj poklopac
Kliknite za detalje - Feuerdesign Inox stakleni roštilj poklopac
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Poklopac sa staklenim umetkom. Drška sa ugrađenim termometrom. Spoljašnje dimenzije: 33 x 11 cm. Unutrašnje dimenzije: 31.5 x 11 cm. Materijal:. Drška: bakelit, nerđajući čelik. Poklopac: nerđajući čelik i vatrostalno staklo (max 320°C). Lak za upotrebu i čišćenje. Može se koristiti za grilovanje, kuvanje, pečenje, dinstanje, kuvanje na niskoj temperaturi ili prosto za održavanje hrane u zagrejanom stanju. Poklopac bez drške i termometra se može prati u mašini za pranje sudova. Napomena: Poklopac je predviđen za korišćenje isključivo uz Feuerdesign roštilj. Jednostavna montaža prema priloženom uputstvu.

6,190.00din
Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur VESUVIO beli
Kliknite za detalje - Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur VESUVIO beli
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Boja: bela. Površina: 33 cm. Visina: 19 cm. Rešetka bez ploče dopušta ravnomernu raspodelu toplote i onemogućava lepljenje hrane. Zatvorena karbonska košara sprečava da ulje i tekućine dođu u dodir sa gorućim ugljenom. Kućište sa dvostrukim zidom izoluje toplinu roštilja. Spoljni zid kućišta se ne zagreva i može se hvatati rukom u bilo kojem trenutku roštiljanja. Unutrašnji zid od nerđajućeg čelika raspoređuje toplinu ravnomerno. Bočni zatvarači za čvrsto spajanje rešetke sa kućištem roštilja. Široke gumene noge za stabilno i sigurno pozicioniranje roštilja. Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura. Kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator. Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja. Rešetka za roštilj i unutrašnja posuda se mogu prati u mašini za pranje sudova. Sadržaj pakovanja:. Rešetka za roštilj (1). Poklopac za spremište za ćumur (2). Spremište za ćumur (3). Gorionik (4). Posuda za skupljanje masnoće (5). Spoljašnje kućište sa otvorom za motorni ventilator (6). Motorni ventilator (7). Baterija on 1000 mAh (8). USB kabl za punjenje (9). Najlonska torba (10). Uputstvo za upotrebu (11). Zašrafljene kopče (12). Napomena: Stoni roštilj na ćumur namenjen je isključivo za ličnu upotrebu. .

16,280.00din
Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur MAYON žuti
Kliknite za detalje - Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur MAYON žuti
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Boja: žuta. Površina: 33 cm. Visina: 19 cm. Rešetka bez ploče dopušta ravnomernu raspodelu toplote i onemogućava lepljenje hrane. Zatvorena karbonska košara sprečava da ulje i tekućine dođu u dodir sa gorućim ugljenom. Kućište sa dvostrukim zidom izoluje toplinu roštilja. Spoljni zid kućišta se ne zagreva i može se hvatati rukom u bilo kojem trenutku roštiljanja. Unutrašnji zid od nerđajućeg čelika raspoređuje toplinu ravnomerno. Bočni zatvarači za čvrsto spajanje rešetke sa kućištem roštilja. Široke gumene noge za stabilno i sigurno pozicioniranje roštilja. Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura. Kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator. Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja. Rešetka za roštilj i unutrašnja posuda se mogu prati u mašini za pranje sudova. Sadržaj pakovanja:. Rešetka za roštilj (1). Poklopac za spremište za ćumur (2). Spremište za ćumur (3). Gorionik (4). Posuda za skupljanje masnoće (5). Spoljašnje kućište sa otvorom za motorni ventilator (6). Motorni ventilator (7). Baterija on 1000 mAh (8). USB kabl za punjenje (9). Najlonska torba (10). Uputstvo za upotrebu (11). Zašrafljene kopče (12). Napomena: Stoni roštilj na ćumur namenjen je isključivo za ličnu upotrebu.

16,280.00din
Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur TEIDE military
Kliknite za detalje - Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur TEIDE military
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Boja: maskirna. Dimenzije: 34 x 34 cm. Visina: 21 cm. Rešetka bez ploče dopušta ravnomernu raspodelu toplote i onemogućava lepljenje hrane. Zatvorena karbonska košara sprečava da ulje i tekućine dođu u dodir sa gorućim ugljenom. Kućište sa dvostrukim zidom izoluje toplinu roštilja. Spoljni zid kućišta se ne zagreva i može se hvatati rukom u bilo kojem trenutku roštiljanja. Unutrašnji zid od nerđajućeg čelika raspoređuje toplinu ravnomerno. Bočni zatvarači za čvrsto spajanje rešetke sa kućištem roštilja. Široke gumene noge za stabilno i sigurno pozicioniranje roštilja. Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura. Kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator. Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja. Rešetka za roštilj i unutrašnja posuda se mogu prati u mašini za pranje sudova. Sadržaj pakovanja:. Rešetka za roštilj (1). Poklopac za spremište za ćumur (2). Spremište za ćumur (3). Gorionik (4). Posuda za skupljanje masnoće (5). Spoljašnje kućište sa otvorom za motorni ventilator (6). Motorni ventilator (7). Baterija on 1000 mAh (8). USB kabl za punjenje (9). Najlonska torba (10). Uputstvo za upotrebu (11). Zašrafljene kopče (12). Napomena: Stoni roštilj na ćumur namenjen je isključivo za ličnu upotrebu. .

18,680.00din
Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur SANTORIN crveni
Kliknite za detalje - Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur SANTORIN crveni
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Boja: crvena. Dimenzije: 69 x 34 cm. Visina: 21 cm. Rešetka bez ploče dopušta ravnomernu raspodelu toplote i onemogućava lepljenje hrane. Zatvorena karbonska košara sprečava da ulje i tekućine dođu u dodir sa gorućim ugljenom. Kućište sa dvostrukim zidom izoluje toplinu roštilja. Spoljni zid kućišta se ne zagreva i može se hvatati rukom u bilo kojem trenutku roštiljanja. Unutrašnji zid od nerđajućeg čelika raspoređuje toplinu ravnomerno. Bočni zatvarači za čvrsto spajanje rešetke sa kućištem roštilja. Široke gumene noge za stabilno i sigurno pozicioniranje roštilja. Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura. Kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator. Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja. Rešetka za roštilj i unutrašnja posuda se mogu prati u mašini za pranje sudova. Sadržaj pakovanja:. Rešetka za roštilj (1). Poklopac za spremište za ćumur (2). Spremište za ćumur (3). Gorionik (4). Posuda za skupljanje masnoće (5). Spoljašnje kućište sa otvorom za motorni ventilator (6). Motorni ventilator (7). Baterija on 1000 mAh (8). USB kabl za punjenje (9). Najlonska torba (10). Uputstvo za upotrebu (11). Zašrafljene kopče (12). Napomena: Stoni roštilj na ćumur namenjen je isključivo za ličnu upotrebu. .

24,200.00din
Feuerdesign Pribor za roštilj - Četka za čišćenje roštilja
Kliknite za detalje - Feuerdesign Pribor za roštilj - Četka za čišćenje roštilja
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Materijal: PVC, nerđajući čelik. Čekinje od nerđajućeg čelika za jednostavno, brzo i temeljno čišćenje svih rešetki za roštilj. Idealna čak i za najtvrdoglaviju prljavrštinu. Pogodna za sve roštilje na ćumur. .

890.00din
Feuerdesign Sigurnosni gorući gel za roštilj
Kliknite za detalje - Feuerdesign Sigurnosni gorući gel za roštilj
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Bez mirisa. Lako zapaljiv. Služi za potpalu ćumura. Količina: 500ml. Sadrži etanol. Namenjeno za Feuerdesign roštilje. .

1,110.00din
Gorenc noge za plinski roštilj 70 cm
Kliknite za detalje - Gorenc noge za plinski roštilj 70 cm
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Noge za plinski roštilj. 4 komada u pakovanju. Napravljene su od metala. Dužina: 70cm. Bez roštilja.

1,990.00din
Priključni set za plinske roštilje
Kliknite za detalje - Priključni set za plinske roštilje
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Komplet za priključivanje obuhvata:. - crevo 1,5m. - regulator plina. - ključ. - 2 šelne + 2 dihtunga. Dimenzije pakovanja: Ø 19 x 5 cm.

2,499.00din
Lava kamenje za plinske roštilje i peći BST D60 3.5kg
Kliknite za detalje - Lava kamenje za plinske roštilje i peći BST D60 3.5kg
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Lava kamenje. Za plinske roštilje i peći. Masa: 3.5kg. Isporučuje se jedna vrećica. Ravnomerno raspoređuju toplotu. Dugotrajna upotreba. Ookrivenost sa jednom vrećom je cca. 0,2 m2 (oko 50x40 cm).

3,999.00din
Gorenc U gorionik za plinski roštilj 5 kw
Kliknite za detalje - Gorenc U gorionik za plinski roštilj 5 kw
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

U gorionik za plinski roštilj 5 kw. 1 komad u pakovanju. Napravljen od metala. Dimenzije: 19.5 x 34 x 4 cm. Priključak: muški za cev Ø8mm.

4,890.00din
Prikazano 1 do 14 od 209
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  


  • Susac za ves elektricni Akcija

© SveZaKucu.rs 2003. - 2021.