Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Čišćenje Podova i Prašine

Leifheit rezervni sunđer za Picobello S Cotton Plus LF 56611
Kliknite za detalje - Leifheit rezervni sunđer za Picobello S Cotton Plus LF 56611
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: Cotton Plus LF 56611. Sunđer za vlažno čišćenje pločica i kamenih podova. Izrađen je od kombinacije visokoupijajućeg Mikro Fibera i pamuka sa sunđerastom osnovom. Velika moć upijanja, robusan i dugotrajan. Tekstura omogućava efikasno skupljanje vode i grube prljavštine. Periva na 40°C. Ne gubi snagu čišćenja ni nakon višestrukog pranja u veš mašini. Širina 27 cm.

1,790.00din
Leifheit rezervni sunđer za Picobello Micro Duo LF 56610
Kliknite za detalje - Leifheit rezervni sunđer za Picobello Micro Duo LF 56610
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model navlake: Micro Duo LF 56610. Navlaka za vlažno čišćenje paketa i pločica. Izrađena je od kombinacije visokoupijajućeg mikrofibera i pamuka sa sunđerastom osnovom. Velika moć upijanja, robusan i dugotrajan. Tekstura omogućava efikasno skupljanje vode i grube prljavštine. Može da se skida i pere u veš mašini. Širina 27 cm.

1,790.00din
LEIFHEIT Aspirator REGULUS tirkiz 11700
Kliknite za detalje - LEIFHEIT Aspirator REGULUS tirkiz 11700
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Na mehanički pogon. Mehanizam se sastoji od 3 četke i može visinski da se podešava za različite finoće tepiha. Širina četki čistača: 22cm. Pogodan za sve ravne površine i podne obloge. Čisti do ivica i ispod nameštaja. Idealan za brzinsko čišćenje eliminišući potrebu za svakodnevnim usisivanjem. Jednostavan za čišćenje i održavanje.

4,619.00din
Vileda višenamenska krpa Microfibre Comfort
Kliknite za detalje - Vileda višenamenska krpa Microfibre Comfort
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Višenamenska krpa od mikrovlakana. Dimenzije: 32 x 32 cm. Materijal: 100% mikrofiber (80% poliester, 20% poliamid), 0.06% srebro. Odstranjuje masne mrlje bez upotrebe sredstava za čišćenje. Čestice srebra neutrališu neprijatne mirise. Ne ostavlja tragove brisanja. Odlično upija vodu. Primena u čitavom domacinstvu. Može se prati na 60 stepeni. Pakovanje: 1 komad. Napomena: Dostupne boje su plava, žuta, zelena ili roze. Isporučuje se jedan komad u boji po slučajnom izboru..

350.00din
LEIFHEIT Ručni đubrovnik sa metlicom 41410
Kliknite za detalje - LEIFHEIT Ručni đubrovnik sa metlicom 41410
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Veliki đubrovnik sa zaobljenim i delimično pokrivenim ivicama. Nema ispadnja prašine. Sistem pražnjenja je praktičan i svakako bez dodatnog nereda i prosipanja prašine i ostale prljavštine. Savršeno prijanja i besprekorno čisti sve tipove podova. Idealan za svakodnevnu upotrebu. Materijal: visoko kvalitetna plastika.

949.00din
Leifheit Komplet za čišćenje sa ručkom i djubrovnikom LF 41404
Kliknite za detalje - Leifheit Komplet za čišćenje sa ručkom i djubrovnikom LF 41404
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Razdeljleni krajevi čekinja efikasnije sakupljaju prašinu i prljavštinu. Ugao čišćenja prilagođen obliku četke. Đubrovnik sa velikim gumenim završnim slojem za lako čišćenje. Đubrovnik na obodu poseduje nazubljene ivice koje olakšavaju čišćenje četke od kose i prašine. Četka ima fleksibilni spoj za lako čišćenje. Ušteda prostora. Ukupna visina: 90 cm.

1,849.00din
Leifheit set za čišćenje Classic mop LF 56792
Kliknite za detalje - Leifheit set za čišćenje Classic mop LF 56792
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

U setu se nalazi Classic Mop, kofa i oceđivač. Kofa zapremine od 12l. Mop je idealan je za uglove i stepeništa. Drška ima tri rasklopiva dela radi lakšeg skladištenja. Rese su napravljene od visokoupijajuće viskoze. Cede se vrlo jednostavno pritiskom na oceđivač na kofi. Glava sa resama se skida i pere u veš mašini. Jednostavna je za montažu i demontažu. Drška je izrađena od aluminijuma. Zemlja porekla Nemačka.

1,989.00din
Vileda Turbo Smart set za čišćenje
Kliknite za detalje - Vileda Turbo Smart set za čišćenje
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Material: plastika, poliester. Boja: tamno siva, crvena. Dimenzije kante: ~46.7x26.6x24.7cm. Zapremina: 5l. Specijalno dizajniran oblik. Fleksibilna glava čistača za čišćenje oko i ispod nameštaja. Visoka moć upijanja. Moćan i brz sistem za oceđivanje. Voda i prljavština idu pravo u kantu. Kompaktan dizajn. Izvanredan za sve vrste površina, kako za pločice, tako i za osetljive podove poput laminata i drveta. Uzdužna ručka olakšava uravnotežavanje kante kad je puna vode. Trodelna ručka omogućava rastavljanje radi lakšeg odlaganja, na primer, ispod sudopere.

3,390.00din
LEIFHEIT Set za čišćenje COMBI M 55356
Kliknite za detalje - LEIFHEIT Set za čišćenje COMBI M 55356
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Širina brisanja: 33 cm. Kapacitet kante: 12L. Set se sastoji od trodelne drške, kante od 12L i Combi press mehanizma za ceđenje. Omogućava čišćenje bez napora, savijanja i ruku u prljavoj vodi. Pored brisača i trodelne ručke u setu se nalazi i dodatak za oceđivanje. Čisti sve uglove i ivice. Sistem brisanja pogodan za sve vrste podova (pločice, laminat itd.). .

3,579.00din
LEIFHEIT Set za čišćenje CLEAN TWIST DISK MOP ERGO 52101
Kliknite za detalje - LEIFHEIT Set za čišćenje CLEAN TWIST DISK MOP ERGO 52101
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Za optimalan rad teleskopska ručka može se individualno prilagoditi odgovarajućoj radnoj visini (109 - 140cm). Univerzalna kanta upotrebljive zapremine 6l sa jednom ručkom. Dizajniran je za čišćenje poda bez kontakta ruku sa prljavom vodom. Idealno za pločice i kamene podove. Posebno praktično: ručka kante poseduje integrisani držač na koji se može pričvrstiti brisač poda. Rotacioni sistem smešten direktno u dršci mopa. Velika rotirajuća komora koja se lako i brzo montira na kantu. Mikrovlakna za intenzivnu apsorpciju nečistoće. Set uključuje: mop, rotirajuću komoru, kantu od 6l..

3,999.00din
Leifheit Čistač poda Easy Spray XL Micro Duo LF 56690
Kliknite za detalje - Leifheit Čistač poda Easy Spray XL Micro Duo LF 56690
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Comfort-Spray Mop XL. Površina za brisanje: 42 cm. Rotirajuća glava mopa. Zapremina rezervoara za vodu: 650 ml. Rezervoar se može napuniti vodom ili deterdžentom za čišćenje poda. Njegova specijalna integrisana prskalica nudi precizno doziranje tečnosti u obliku fine magle. Posebno pogodna za drvene i laminatne podove. Navlaka za čistač sa dvostrukim vlaknima: sačinjena od vlakana koja podižu i uklanjaju prljavštinu, zajedno sa mikro vlaknima koja temeljno upijaju prljavštinu i vodu. Fleksibilni zglob za rotacijom od 360° lako se okreće oko nogara stolica i stola i može se nagnuti da leži ravno ispod nameštaja. Navlaka džogera se može prati u veš mašini na 60°C. . .

4,289.00din
Leifheit set za čišćenje Clean Twist Mop Click system LF 52014
Kliknite za detalje - Leifheit set za čišćenje Clean Twist Mop Click system LF 52014
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Set za čišćenje svih površina, idealan za parket, laminat i pločice. Sa ovim čistačem ruke će Vam uvek biti suve i čiste. U setu se dobija kofa sa mehanizmom za ceđenje i čistač poda sa navlakom. Čistač koji pri ceđenju ne cedi vodu i prljavštinu iz navlake već koristi brzinu rotacije kako bi prljavština izašla. Čistač se lako montira. Ima pokretan zglob koji se rotira 360 stepeni i omogućava čišćenje u vidu talasa. Jednistven dizajn navlake omogućava čišćenje do ivica i uglova. Cedi se vrlo jednostavno pritiskom na dršku. Kofa se jednostavno montira i ne zauzima mnogo prostora. Zapremina kofe: 20l. Teleskopska drška džogera: 100-130 cm. Kofa je izrađena od BASF plastike, čistač od aluminijuma, navlaka od Mikrofibera. Drška čistača može da se koristi sa svim glavama čistača sa oznakom Click System. Navlaka se lako skida i pere u veš mašini. Velika moć upijanja, robusna i dugotrajna. Tekstura omogućava efikasno skupljanje vode i grube prljavštine.

4,999.00din
Vileda Rezervna navlaka za Promist Max Spray MOP
Kliknite za detalje - Vileda Rezervna navlaka za Promist Max Spray MOP
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Upijajuća mikro-vlakna uklanjaju prašinu i prljavštinu u jednom potezu. Zahvaljujući dvostranoj navlaci sada možete da čistite velike površine bez pauze. Možete da koristite čistu vodu ili kombinaciju vode i tečnosti za pranje. Navlaka može da se pere do 100 puta u mašini za veš, na 60°C, bez izbeljivača i omekšivača. .

990.00din
LEIFHEIT čistač radijatora FLORETTA 41216
Kliknite za detalje - LEIFHEIT čistač radijatora FLORETTA 41216
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Čistač za radijatore koji su vrlo teški za čišćenje. Sam čistač je vrlo uzan tako da lako prolazi kroz proreze i čisti teško dostupna mesta. Glava je izrađena od Mikro Fibera, lako se skida i pere u veš mašini. Čistač izrađen od BASF plastike. Dimenzije 23.5 x 8.5 cm.

1,409.00din
Prikazano 1 do 14 od 128
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

Čišćenje poda ponekad može izgledati kao izazov, pogotovo kada je različitim podnim površinama potrebna posebna nega ili vam na čistom podu neprestano ostaju blatnjavi otisci stopala.
Širok izbor alata za čišćenje poda, posebno dizajniranih za svaku zagonetku čišćenja pomoći će da postignete taj divan osećaj kada znate da su vaši poslovi za čišćenjem gotovi i da se možete opustiti i uživati u svom domu.
Brendovi kao što su Vileda, Leifheit, Lamart, Xiaomi, Black+Decker, i mnogi drugi, uvek idu u korak sa tekućim izazovima vezanim za čišćenje i dezinfenciju podnih površina, pa je pred Vama naš izbor, naša preporuka i svi noviteti u čišćenju podova.