Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Gejmerska stolica Canyon Deimos GC-4

Gejmerska stolica Canyon Deimos GC-4
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 102540

Poslednja Cena Bila Je: 27,999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Gejmerska stolica Canyon Deimos GC-4

Poliuretanski točkovi, prečnika 60 mm

Boja: crna, narandžasta

Lift: gasni lift klase 4

Maksimalna nosivost: 150 kg

Nasloni za ruke: 3D podesivi

Nagib naslona: 90°-165°

Mehanizam savijanja: Top Gun

Jastuk za glavu: Meka memorijska pena

Materijali: PU koža, Originalna i ponovo obrađena pena, metalni okvir debljine 1.5 mm, plastična petokraka baza

Proizvod je neophodho sklopiti

Opis proizvoda:



Metalni okvir debljine 1.5 mm
Ova stolica je ojačana metalnim okvirom debljine 1.5 mm. Ovo je važno za bolju izdržljivost i stabilnost stolice, kao i za bolje rukovanje. Osim toga, ovaj okvir čini konstrukciju stolice još pouzdanijom.

60 mm poliuretanski točkovi
Plastična osnova u obliku petokrake sa poliuretanskim točkićima od 60 mm pruža stolici odličnu stabilnost i tiho kotrljanje na bilo kojoj površini. Zahvaljujući tome, stolica se pomera bez preteranog napora. Neprekidna pomoć za savršenu pobedu!

GASNI AMORTIZER 4. GENERACIJE
Stolica ima pouzdan gasni amortizer, koji vam omogućava da maksimalno precizno podesite visinu sedišta. Zbog toga možete udobno sedeti za bilo kojim stolom, izbegavajući nepotrebno opterećenje ruku i ramena. Gas lift je napravljen najnovijom tehnologijom, koja je podvrgnuta rigoroznom testiranju.

Punjenje od EKO kože i pene
Stolica je prekrivena visokokvalitetnom eko kožom koja je odjek kože koja se koristi u unutrašnjosti premium automobila. Lako se čisti, otporan je na oštećenja i prijatan na dodir. Visokokvalitetno penasto punilo nežno podržava telo i tako pomaže mišićima da izbegnu nelagodnost i umor.

JASTUK ZA LUMBALNU PODRŠKU
Donji deo leđa je često izložen prevelikim opterećenjima, pa smo posebnu pažnju posvetili dizajnu jastuka za lumbalni oslonac. To će vam pružiti maksimalnu udobnost čak i ako želite da igrate mnogo sati. Sedite udobno i pobedite u dugim igrama!

JASTUK ZA PODRŠKU ZA GLAVU
Pobeda u dugim bitkama je moguća samo kada ste dobro raspoloženi i sedite maksimalno udobno. Da bismo to osigurali, opremili smo stolicu mekim jastukom, koji pruža dodatnu podršku za glavu i omogućava da se vrat odmara. Nema više osećaja stezanja u vratu i ramenima!

3D NASLONI ZA RUKE SA UGLOM od 15° unutra i napolje
Ovi 3D nasloni za ruke su dizajnirani uz upotrebu najnovije tehnologije. Mogu se pomerati napred i nazad, gore i dole, a takođe i do 15° unutra i napolje. Ovo vam omogućava da izbegnete preopterećenje u rukama dugo vremena. Dobijte maksimalnu udobnost čak i nakon mnogo sati igre!

90°-165° NAGIB NASLONA
Odmorite se bez gubljenja kontrole nad igrom! Možete podesiti nagib naslona stolice 90°-165°, istegnuti se i dati mišićima leđa i ruku da se opuste. Nekoliko minuta opuštanja - i možete ponovo da igrate punom snagom!

TOP GUN MEHANIZAM
Dobro izbalansiran i savršeno centriran top gun mehanizam obezbeđuje udobno sedenje. Donosi meki efekat stolice za ljuljanje na stolici za igre, omogućavajući vam da prilagodite ugao sedenja i nivo ljuljanja.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Gejmerska stolica Canyon Deimos GC-4
Uvoznik: Asbis d.o.o.
Proizvođač: CANYON
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.