Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Bežčni odvijač sa garniturom bitova Xiaomi Mi Cordless Precision Screw Kit

Bežčni odvijač sa garniturom bitova Xiaomi Mi Cordless Precision Screw Kit
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 105031

Poslednja Cena Bila Je: 4,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Akumulatorski odvijač sa setom bitova

Dimenzije: 201.8 x 74.2 x 25.2 mm

Materijal: S2 čelik

Kućište od aluminijumske legure

Baterija: 350 mAh

Vreme punjenja: 160 - 200 min

Brzina bez opterećenja: 170 o/min

Maksimalni ručni obrtni moment: 3 Nm

Nastavci: PH000/PH00/PH0/PH1; P2/P5; H0.7/H0.9/H1.5/H2.0; W1.5; SL1.5/SL2.0; Y0.6/Y1; T2/T3/T4; Tri-wing - 2.3, TH5/T6H/T8H/T9H/T10H; C4 k 45 mm za PH0/PH1/SL2.0/T8H/T10H/H2.0, C4 k 28 mm za sve ostale tipove

2 radne brzine

Metalni menjač brzine

Snažan magnetni motor

Univerzalni port za punjenje baterije USB tip C

Opis proizvoda:

Električni precizni odvijač - Povećana efikasnost preciznosti
Zahvaljujući snažnom magnetnom motoru sa brzinom do 170 obrtaja u minuti i potpuno metalnim menjačem, šrafciger ima koncentričnost nastavka za uvrtanje ne više od 0,2 mm kada se okreće za veću efikasnost.

Kompaktan dizajn sa izuzetno dugim trajanjem baterije
400+ preciznih šrafova pri jednom punom punjenju. Odvijač ima prečnik osovine od samo 16,4 mm. Ugrađena punjiva litijumska baterija je moćna i dugotrajna i može da obradi 400+ preciznih šrafova jednim punim punjenjem.

24 x S2 čelični precizni nastavci za uvrtanje u 9 glavnih tipova.
24 x visokokvalitetni S2 nastavci za šrafove od alatnog čelika su izdržljivi i čvrsti i imaju tvrdoću do 60HRC. Precizni nastavci za uvrtanje šrafova idealni su za demontažu i sklapanje većine standardne elektronike i novih malih kućnih aparata.

Intuitivan dizajn dugmića mekanih na dodir
Naučite kako da ga koristite za kratko vreme: Jednostavno pritisnite prednje dugme R da biste zašrafili i zadnje L dugme da biste odšrafili. Dugme je napravljeno od TPU meke gume i zahteva meki pritisak prsta, što štedi vašu energiju kada radite duže vreme.

Nizak centar gravitacije za veću kontrolu i neklizajuća tekstura za lako držanje
Unutrašnja struktura glavnog tela odvijača je stalno prilagodljiva kako bi se obezbedilo uravnoteženo težište i poboljšalo rukovanje. 3D neklizajuća tekstura na ručki povećava trenje za sigurnije držanje odvijača tokom upotrebe.

Kućište od aluminijumske legure
Kućište za skladištenje i telo odvijača su napravljeni od visokokvalitetne legure aluminijuma, što ih čini udobnim za držanje. Eloksirana površina je neklizajuća i otporna je na znoj i manje je sklona rđi.

Univerzalni port za punjenje tipa C
Mi električni alat sa indikatorom upozorenja za bezbrižno punjenje. Tip-C port za punjenje je kompatibilan sa kablovima za punjenje popularnih elektronskih proizvoda, čineći punjenje praktičnijim. Indikatori pored priključka za punjenje vas odmah upozoravaju kada je baterija prazna i prikazuju status punjenja.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Bežčni odvijač sa garniturom bitova Xiaomi Mi Cordless Precision Screw Kit
Uvoznik: Comtrade Distribution d.o.o.
Proizvođač: Xiaomi
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.