Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Matrix Pizza Pekač - 36 cm

Matrix Pizza Pekač - 36 cm
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 10613

Poslednja Cena Bila Je: 2,590.00 din

Karakteristike proizvoda:

Matrix Pizza Pekač - 36 cm

Model: BD-10C

Pogodan za pečenje mesa, krompira, pizza, povrća

Podloga na koju se hrana ne lepi

Regulacioni termostat do 240 stepeni Celzijusa

Energetski funkcionalan

Providan stakleni poklopac

Promer posude: 36 cm

Snaga: 1400W

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda:

Matrix BD-10C je posuda za pripremanje hrane. Može se koristiti za kuvanje uobičajenih jela, dinstanje, prženje mesa ili pripremanje zdrave hrane kuvane na pari. Posebno je zgodan za brzo pripremanje pice.
U dno posude je ugrađen snažan grejač od 1400 W koji obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote u celoj posudi. Na struju se priključuje pomoću posebnog kabla na čijem se kraju nalazi termostat za regulaciju temperature i do 240 stepeni.
Posuda se poklapa providnim staklenim poklopcem . Ovaj providni poklopac omogućava da u svakom trenutku proverite kako napreduje spremanje jela, bez potrebe da se posuda otvara.
Po završetku pripremanja hrane dovoljno je isključiti kabl i jelo servirati na sto sa sve posudom. Prenošenje posude je veoma jednostavno zahvaljujući praktičnim drškama koje se za vreme rada uređaja ne zagrevaju. Unutrašnjost posude je prevučena posebnim zaštitnim slojem koji sprečava da hrana zagori ili se zalepi za podlogu. Prečnik posude je 36 cm.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Matrix Pizza Pekač - 36 cm
Uvoznik: Gartner d.o.o
Proizvođač: Matrix
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.