Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Samsung Digitalni Ram Za Slike

Samsung Digitalni Ram Za Slike
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 11722

Poslednja Cena Bila Je: 7,400.00 din

Karakteristike proizvoda:

Samsung Digitalni Ram Za Slike

Displej

Dijagonala ekrana: 7 inča

Rezolucija: 480 x 234

OSvetljenje: 200 cd/m²

Kontrast: 500:1

Memorija

Ugrađena memorija: 1 GB

Podrša za SD eksternu memoriju

Ostale karakteristike

USB: 1 port (USB 2.0)

Format slike: JPEG

Potrošnja: 4.8 W

Dimenzije: 216.2 x 148.5 x 43.2 mm

Obezbeđenoo uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda:

Vaša projekcija slajdova, vaš način.

Kako da pokažete svoje omiljene fotografije uz bljesak, malo buke i uglađeno? Odgovor je, naravno, projekcija slajdova sa različitim efektima pomoću Samsung rama za slike! Izaberite iz širokog spektra opcija uključujući iščezavanje, zatamnjenje, brisanje, pomak i mnoge druge da biste kreirali sopstveno pokretno remek delo. A sa pet brzina reprodukcije možete napraviti svoju sledeću projekciju slajdova tako da bude triler, komedija, drama ili dokumentarac. Možete čak da se krećete kroz opcije dok posmatrate, tako da možete da unosite izmene usput. Nemojte samo prikazivati svoje fotografije na ekranu. Predstavite ih u umetničkom stilu.

Više memorije za vaše uspomene

Ne kažemo da su konvencionalni ramovi za fotografije zaboravni, već samo da nisu dizajnirani da imaju memoriju, i to je sve. Sa kompanijom Samsung nije tako. Ovaj ram za slike dolazi sa ugrađenom memorijom od 1 GB što vam omogućava da sačuvate 3.000 fotografija (procena je zasnovana na fotografiji .JPG formata veličine 300 KB i rezolucije 800 x 600). On čak automatski podešava veličinu i optimizuje slike tako da možete da ih sačuvate više. Da, on radi umesto vas.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Samsung Digitalni Ram Za Slike
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Samsung
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.