Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Bežični fiksni telefon Siemens Gigaset AS200

Bežični fiksni telefon Siemens Gigaset AS200
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 14030

Poslednja Cena Bila Je: 3,590.00 din

Karakteristike proizvoda:

Siemens Gigaset AS200 bežični telefon

Kvalitet zvuka

HSP™ za izvanredan kvalitet zvuka

10 melodija zvona

Mogućnost podešavanja jačine zvona

Pogodnosti

Unutarnji domet: do 50 m

Domet vani: do 300 m

Trajanje baterije u pripravnosti: do 220 h

Trajanje baterije pri razgovoru: do 20 h

Funkcija imenika sa 60 unosa

Funkcija prenosa imenika preko DECT je podržana

Memorija 10 poslednje pozivanih brojeva

Plug-and-play instalacija

Displej i meni

Polugrafički displej

Osvetljenje displeja

Veličina displeja: 1.5 inč u 3 linije

Tekstulani meni

Lista 25 propuštenih poziva sa informacijama o vremenu i datumu

Podržano je 28 različitih jezika menija

Prikaz vremena na ekranu

Prikaz datuma na ekranu

Prikaz stanja baterije

Ostalo

ECO DECT

Na bazu se može prijaviti do 4 slušalice

Mogućnost montaže na zid

Opis proizvoda:

Uživajte u dugim razgovorima sa sjajnim kvalitetom zvuka na ovom pouzdanom telefonu.

Osnovni telefon za jednostavno pozivanje, Gigaset AS200 poseduje sve bitne funkcije koje su vam potrebne. Njegovo dugo vreme razgovora od maksimalno 20 sati vam omogućava da razgovarate koliko god poželite. Zahvaljujući stanju čekanja od maksimalno 220 sati, možete da nastavite razgovore u bilo kom trenutku. Pomoću HSP™ tehnologije, uživajte u sjajnom kvalitetu zvuka tokom svakog razgovora. Prema svojim potrebama možete i da proširite vaš opseg pozivanja sa maksimalno 4 dodatna telefona. Sem toga, tehnologija koja štedi energiju ECO DECT1 znači da pomoću telefona Gigaset AS200 trošite manje energije i štedite novac.

Sa svojim sjajnim kvalitetom zvuka, dugim vremenom za razgovor i jasnim funkcijama, Gigaset AS200 nudi sve što je potrebno za vaše jednostavne potrebe za pozivanje.

Razgovarajte dugo i čujte sjajno
Gigaset AS200 vam omogućava da nastavite bežično telefoniranje koliko god dugo – i kad god – vi to poželite. Dugo vreme razgovora od maksimalno 20 sati garantuje da radni vek baterije vašeg telefona neće predstavljati smetnju za vaše razgovore. Zbog stanja čekanja od maksimalno 220 sati, telefon će biti spreman za korišćenje bez stalnog ponovnog punjenja. Na telefonu Gigaset AS200 nećete propustiti ni trenutak onoga što vam vaš sagovornik govori, pošto tehnologija HSP™ pruža sjajan kvalitet zvuka.

Upravljajte kontaktima i dolaznim pozivima
Dizajniran za jednostavno pozivanje, Gigaset AS200 poseduje imenik za maksimalno 60 unosa, tako da možete da snimite vaše omiljene kontakte i da se brzo povežete sa njima. Funkcija identifikacije sagovornika2 vam pokazuje broj onoga ko pokušava da vas dobije. Pomoću liste poslednjih 25 propuštenih poziva sa vremenom i datumom na telefonu Gigaset AS200, uvek ćete znati kad ste propustili neki poziv. Pomoću ovih bitnih funkcija, Gigaset AS200 komunikaciju čini jednostavnom.

Jednostavno rukovanje
Gigaset AS200 je osnovni telefon sa jednostavnim funkcijama. Njegov displej je osvetljen, zbog čega je meni telefona čitljiv, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Visokokvalitetna tastatura olakšava pozivanje – usled čega je Gigaset AS200 savršen za vaše jednostavne potrebe za telefoniranjem.

ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja3
Napajanje telefona Gigaset AS200 troši manje električne energije1, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Snagu odašiljanja bazne stanice telefona Gigaset AS200 možete da smanjite za 80%4 ako izaberete ECO režim. Sem toga, režim bez zračenja5 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.

Gigaset AS200 je osnovni telefon sa dugim vremenom za razgovor, sjajnim kvalitetom zvuka i sa svim bitnim funkcijama za jednostavno pozivanje.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Bežični fiksni telefon Siemens Gigaset AS200
Uvoznik: PC Centar doo
Proizvođač: Siemens
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.