Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

VoIP telefon Gigaset C610 2u1

VoIP telefon Gigaset C610 2u1
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 15249

Poslednja Cena Bila Je: 10,790.00 din

Karakteristike proizvoda:

Gigaset C610 VoIP i Fiksni Telefon

Pametna komunikacija

VoIP i fiksni telefon za najviše 3 paralelna poziva

HD zvuk (HDSP™) za VoIP pozive

Pristup e-pošti i nalozima na mrežama Facebook®, Twitter® i eBay®

ECO DECT funkcija kojom se štedi energija

Čitač e-pošte

Pretraživanje imenika na mreži i Žutih strana ukoliko je omogućeno od strane pružaoca usluga

Besplatni pozivi širom sveta između Gigaset VoIP telefona preko Gigaset.net

Zvuk visoke definicije za razgovore sa slobodnim rukama

Veliki displej u boji visoke rezolucije

Imenik sa 150 unosa i VIP grupam

Opis proizvoda:

Internet i fiksni telefon koji mrežnim funkcijama, paralelnim pozivima i izuzetnim zvukom komunikaciju podiže na novi nivo.
Na telefonu Gigaset C610 IP možete, zavisno od svojih potreba, da birate pozive putem interneta ili putem fiksne mreže. Moguće je istovremeno obavljati najviše 3 poziva putem interneta ili fiksne mreže, što vam omogućava veliku fleksibilnost u razgovorima. Svi VoIP pozivi do vas dolaze sa sjajnim HD zvukom zahvaljujući HDSP™1 tehnologiji. Zahvaljujući vezi sa internetom, preko telefona Gigaset C610 IP takođe možete da pristupite informacijama na mreži. ECO DECT tehnologija koja štedi energiju2 čini ovaj moderni telefon ekološkim izborom u telefoniji. Ako tražite elegantan internet i fiksni telefon, Gigaset C610 IP je rešenje za vas.


Prednosti protokola VoIP
Mogućnost obavljanja najviše 3 paralelna poziva putem interneta ili fiksne mreže čini Gigaset C610 IP zaista izuzetnim komunikacijskim rešenjem. S lakoćom možete da prelazite s internet poziva na pozive putem fiksne mreže i obratno. Svi pozivi putem interneta se prosleđuju u HDSP™¹ tehnologiji da bi se dobio izuzetan HD zvuk – čak i kad razgovarate u režimu sa slobodnim rukama. Druga velika prednost VoIP poziva: besplatno telefoniranje širom sveta kada zovete na druge Gigaset VoIP telefone preko Gigaset.net1. Ove prednosti VoIP i još toga na telefonu Gigaset C610 IP podižu vaše telefoniranje na novi nivo.



Pametna praktičnost na mreži
Sa telefonom Gigaset C610 IP možete da koristite brojne pametne mrežne alate koji telefoniranje zaista podižu na novi nivo. Čitav spektar informacija na mreži nalazi se na raspolaganju pritiskom na dugme: vesti, vremenska prognoza i horoskop se svakodnevno ažuriraju a sa samo nekoliko pritisaka na tastere možete da koristite i alat za prevođenje, bioritam, enciklopediju i pretvarač mera. A ako imate nalog na mrežama eBay®, Facebook® ili Twitter®, možete da dobijate trenutna obaveštenja o vašim ponudama, prijateljima i tvitovima®. Alat za pregledanje e-pošte vam omogućava da proveravate status vašeg dolaznog sandučeta bez potrebe da uključujete računar. Koristite mrežni telefonski imenik telefona Gigaset C610 IP da pronađete ljude i firme (bele i žute strane)1

više informacija


Praktične dodatne funkcije
Budući da je dizajniran za intuitivnu upotrebu i elegantan izgled, Gigaset C610 IP karakterišu moderni materijali i funkcije. Njegov veliki displej u boji visoke rezolucije čini čitanje i kretanje kroz menije telefona vrlo jednostavnim i ne opterećuje vaš vid. Telefonski imenik prima najviše 150 unosa sa VIP grupama, tako da u telefonu Gigaset C610 IP svoje omiljene kontakte i grupe kontakata možete da čuvate nadomak ruke.



ECO DECT: Stvarna ušteda energije i odsustvo zračenja3
Napajanje telefona Gigaset C610 IP štedi energiju2 i troši manje struje te tako više vodi računa o životnoj sredini, kao i vašem džepu. Kao svi Gigaset bežični telefoni, srazmerno smanjuje snagu emitovanja iz slušalice ka baznoj stanici zavisno od njihove udaljenosti. Takođe snagu emitovanja bazne stanice Gigaset C610 IP možete da smanjite za 80%4 tako što ćete jednostavno odabrati režim ECO Mode. Osim toga, u režimu ECO Mode Plus bez zračenja3 snaga emitovanja se isključuje kad je telefon u stanju mirovanja.

Gigaset C610 IP je VoIP i fiksni telefon za pametnu komunikaciju sa prednostima mrežnog rada i paralelnim pozivima.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: VoIP telefon Gigaset C610 2u1
Uvoznik: PC Centar doo
Proizvođač: Siemens Gigaset
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.