Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Canon CanoScan LiDE 110

Canon CanoScan LiDE 110
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 15308

Poslednja Cena Bila Je: 8,150.00 din

Karakteristike proizvoda:

Canon CanoScan LiDE 110

Rezolucija od 2400x4800 tpi i 48-bitne boje

A4 skeniranje u rezoluciji 300 tpi za 16 sekundi

4 EZ tastera za automatsko skeniranje, kopiranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenata

Intuitivna funkcija uklanjanja prašine i ogrebotina sa fotografija

Režim automatskog skeniranja: jednostavno skeniranje i čuvanje

Opis proizvoda:

Prilagodljiv i pristupačan LiDE skener za svakodnevnu upotrebu

Kvalitetno skeniranje
Ovaj osnovni model skenera pokriva sve potrebe skeniranja fotografija i dokumenata zahvaljujući impresivnoj rezoluciji od 2400 x 4800 tpi. Skenirane fotografije poseduju visok nivo detalja zahvaljujući unutrašnjoj 48-bitnoj dubini boja. Senzor slike i valjak su iste širine, čime se obezbeđuje oštra i jasna reprodukcija svih fotografija.


Brzo A4 skeniranje, što podrazumeva skeniranje dokumenata u boji u rezoluciji 300 tpi za samo 16 sekundi.

Kompaktan i moderan
Ovaj skener poseduje izuzetno kompaktan, moderan dizajn koji ga čini dobrodošlim dodatkom u svakom domu. Integrisani dizajn poklopca omogućava skeniranje svih tipova dokumenata, kao što su knjige, bez kompromisa po pitanju estetike.

Jednostavno korišćenje
Ovaj skener olakšava obavljanje svih zadataka zahvaljujući tome što poseduje 4 tastera za upravljanje jednim dodirom. Taster za automatsko skeniranje (Auto Scan) omogućava automatsko prepoznavanje tipa originala i skeniranje fotografija i dokumenata jednim klikom. Tasteri za kopiranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenata čine obavljanje zadataka podjednako jednostavnim.

Dodatne funkcije za uštedu vremena
Uklanjanje prašine i ogrebotina je dostupno za fotografije, što omogućava da popravite i poboljšate slike. Ovim se automatski smanjuje količina prašine i ogrebotina, a pomaže i prilikom vraćanja izbledele boje na starim fotografijama. Auto Document Fix je tehnologija koja omogućava odvojeno poboljšavanje teksta, grafike i slika na skeniranim dokumentima. U ostale funkcije koje štede vreme spadaju Auto Photo Fix II i Solution Menu EX.

USB napajanje
Ovaj skener se napaja i povezuje pomoću jednog USB kabla, što utiče na smanjivanje količine kablova i gužve na stolu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Canon CanoScan LiDE 110
Uvoznik: PC Centar doo
Proizvođač: Canon
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.