Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Bluetooth slušalica Canyon CN-BTH2

Bluetooth slušalica Canyon CN-BTH2
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 1536

Poslednja Cena Bila Je: 999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Canyon CN-BTH2 - Bluetooth slušalica sa mikrofonom za mobilni telefon

Handsfree slušalica sa mikrofonom (headset) za uređaje koji podržavaju Bluetooth

Veza između slušalice i komunikacionog uređaja ostvarena bez kabla

Može se koristiti sa svim komunikacionim uređajima koji podržavaju bluetooth tehnologiju (mobilni telefoni, smartphones, auto telefonima, PC računarima)

Tip slušalice: Headphones Monoural

Povezivanje slušalice: Mini-phone Stereo 3.5 mm

Prosečno trajanje baterije: 5 časova

Sertifikati: FCC, CE, BQB

Jednostavna kontrola jačine zvuka

Izuzetno lagan i diskretan uredjaj mase 17 grama

Boja: vidi slike

Opis proizvoda:

Bežična komunikacija između uređaja postala je deo svakodnevnog života. Canyon CN-BTH2 slušalica sa mikrofonom za mobilni telefon je jedan od tih uređaja napravljen da zadovolji sve potrebe korisnika Bluetooth uređaja. Može da komunicira sa svim uređajima koji podržavaju Bluetooth komunikaciju, kako sa kompjuterom tako i sa mobilnim telefonom, smartphones, auto telefonima itd.

Headset je neobičnog i veoma praktičnog dizajna. Slušalica i mikrofon se nalaze na kablu koji se priključuje na bluetooth predajnik (vidi veliku sliku). Predajnik je dopadljivo dizajniran i opremljen prekidačima za uspostavljanje i prekidanje veze i tasterima za podešavanje jačine zvuka. Vrlo je lagan i zgodan za nošenje u džepu ili prikačen na odeći. Maksimalan domet ovog bežičnog headseta od mobilnog telefona je oko 10 metara.

Više nije potrebno da vadite mobilni iz torbe ili džepa da bi prihvatili poziv. Dovoljno je pritisnuti taster na headset-u i razgovor može da počne.

Canyon CN-BTH2 Bluetooth ima neprimetnu masu od 17 gr. što ga pored ergonomskog dizajna čini udobnim i nakon višečasovnog nošenja. Baterija pomoću koje se napaja ovaj uređaj obezbeđuje 5 sati razgovora. U kompletu sa uređajem dobija se i punjač.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Bluetooth slušalica Canyon CN-BTH2
Uvoznik: Asbis d.o.o.
Proizvođač: Canyon
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.