Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Dvostruki ''T'' razdjelnik, crni

Dvostruki ''T'' razdjelnik, crni
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 17675

Poslednja Cena Bila Je: 184.00 din

Karakteristike proizvoda:

Dvostruki ''T'' razdjelnik 16 A 250 V ~, crni

Šifra dobavljača: 6338-2

Opis proizvoda:

Commel dvostruki 'T' razdjelnik 16 A 250 V ~, crni.


Commel prenosive utičnice odlikuje velika sigurnost pri korišćenju kako zbog njihove konstrukcije tako i zbog odabira kvalitetnih samogasivih materijala. Različitim dužinama kabla (1,5 m - 20 m), brojem utičnih mesta (3-8) i njihovim rasporedom omogućena je maksimalna iskorstivost. Dvopolna osvetljena sklopka odvaja na siguran način potrošače od mreže. Modernim dizajnom i proizvodnjom u nekoliko boja lako ih je prilagoditi svakom ambijentu, a ugrađeni sigurnosni mehanizmi štite korisnika od direktnog dodira (zaštita dece).

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Dvostruki ''T'' razdjelnik, crni
Uvoznik: Negotiis D.O.O.
Proizvođač: Commel
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.