Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Dispanzer Za Vodu Sa Hlađenjem i Zagrevanjem

Dispanzer Za Vodu Sa Hlađenjem i Zagrevanjem
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 20590

Poslednja Cena Bila Je: 17,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Dispanzer Za Vodu Sa Hlađenjem i Zagrevanjem

Pogodan za boce od 2, 3, 5 galona - 7.6, 11.4, 18.9 litara

100 / 550 W

Kontrolni indikator funkcionalnosti

Temperatura vruće vode:maksimalno 90 °C

Temperatura hladne vode: 15 °C

Stalak za čaše

Visina aparata: 97.5 cm

Opis proizvoda:

Aparat za brzo hlađenje i grejanje vode, aparat je idealan za kancelarije, izložbene salone ali i za veća domaćinstva. Bez obzira da li Vam je voda potrebna za piće, kuvanje ili pripremanje kafe ili čaja dispanzer je pravo rešenje jer jednostavnim izborom slavine trenutno točite hladnu vodu temperature 15 °C ili vruću temperature 90 °C. Pogodan je za boce od 2, 3, 5 galona - 7.6, 11.4, 18.9 litara.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Dispanzer Za Vodu Sa Hlađenjem i Zagrevanjem
Uvoznik: METRO CASH CARRY DOO
Proizvođač: FairLine TH
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.