Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Inverter klima uređaj BEKO Behpi 090 / Behpi 091

Inverter klima uređaj BEKO Behpi 090 / Behpi 091
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 23460

Poslednja Cena Bila Je: 43,999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Beko Inverter klima uređaj

Tip klima uređaja: Inverter

Kapacitet hlađenja (Btu/h): 9.212 Btu/h

Dodatne funkcije: Timer, Daljinsko upravljanje, Automatska kontrola temperature, Jet Heat, Jet Cool, Automatsko usmeravanje vazduha, Funkcija automatskog restartovanja, Sleep Operation, Self Clean +, Zonefollow Function, Wifi APP kontrola, Smanjivanje vlažnosti vazduha, Hotstart, Defrost Function

Energetska klasa: A++ (po prethodnoj klasifikaciji)

Kapacitet hlađenja (Btu/h): 9.212 Btu/h

Kapacitet grejanja (Btu/h): 8.188 Btu/h

Kapacitet hlađenja (W): 2.700 W

Kapacitet grejanja (W): 2.400 W

Ulazna snaga hlađenja: 749 W

Ulazna snaga grejanja: 715 W

Radni opseg: -15°C do 50°C

Protok vazduha unutrašnje jedinice: 420m³/h

Rashladno sredstvo: R32

Koeficijent energetske efikasnosti (EER): 7.1

Koeficijent performansi (COP): 4.0

Nivo buke unutrašnje jedinice: 22dB(A) - 54dB(A)

Nivo buke spoljašnje jedinice: 59dB (pri maksimalnom opterećenju)

Boja: Bela

Visina unutrašnje jedinice: 290 mm

Širina unutrašnje jedinice: 752 mm

Dubina unutrašnje jedinice: 219 mm

Težina unutrašnje jedinice: 8.5 kg

Visina spoljašnje jedinice: 495 mm

Širina spoljašnje jedinice: 720 mm

Dubina spoljašnje jedinice: 270 mm

Težina spoljašnje jedinice: 27 kg

Prečnik cevi (gas): 9.52 mm

Prečnik cevi (tečnost): 6.35 mm

Projektovana potrošnja 2,7 kW

Hlađenje - Godišnja potrošnja električne energije: Potrošnja energije 133 kWh na godinu, na osnovu rezultata standardnih ispitivanja. Stvarna potrošnja energije zavisi od načina upotrebe uređaja i mesta na kojem se nalazi.

Grejanje - godišnja potrošnja električne energije: Potrošnja energije 840 kWh na godinu, na osnovu rezultata standardnih ispitivanja. Stvarna potrošnja energije zavisi od načina upotrebe uređaja i mesta na kojem se nalazi.

Opis proizvoda:

Uz Beko Inverter klima uređaj, vaš dom postaje oaza svežine i udobnosti. Ovaj elegantni uređaj donosi niz prednosti za vaš svakodnevni život.

Kada vam je potrebno momentalno osveženje prostora, tu je Jet Cool funkcija koja donosi brzo hlađenje bez i najmanje doze stresa. Bez obzira na to koliko je vruće napolju, Beko klima uređaj pruža efikasno rashlađivanje uz minimalnu potrošnju energije, zahvaljujući Inverter tehnologiji.

Uživajte u savršeno podešenoj temperaturi tokom celog dana, jer Beko automatski prilagođava rad kako bi održao željenu temperaturu. Tokom noći, Sleep Operation funkcija donosi miran san uz optimalne uslove. I kada se probudite, ne brinite o gubicima podešavanja – funkcija Automatskog Restartovanja čini da uređaj nastavlja gde je stao, bez obzira na nestanak struje.

Pametno usmeravanje vazduha obezbeđuje ravnomernu distribuciju svežeg vazduha po celom prostoru, a sa Wifi App kontrolom, sve ove prednosti su na dohvat ruke preko vašeg pametnog telefona. Kontrolišite klimu u svom domu sa lakoćom, bilo da ste u dnevnoj sobi ili na terasi.

Beko Inverter klima uređaj ne čini samo vaš prostor svežim, već i vazduh čistim. Funkcija Self Clean+ održava unutrašnju čistoću uređaja, pružajući dugotrajnu svežinu vazduha. Takođe, smanjenje vlažnosti vazduha i Hotstart funkcija dodatno doprinose celokupnom komforu.

Učinite svoj dom mestom gde se udobnost susreće s pametnom tehnologijom uz Beko Inverter klima uređaj – vašim idealnim saputnikom za svežinu i udobnost.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Inverter klima uređaj BEKO Behpi 090 / Behpi 091
Uvoznik: Ewe Comp d.o.o.
Proizvođač: Beko
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.