Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Desktop računar MSGW Home 210

Desktop računar MSGW Home 210
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 29266

Poslednja Cena Bila Je: 23,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Desktop računar MSGW Home 210

Matična ploča: Asus P8H61-M LX3

Procesor: Intel® Celeron® dual-core G550 (2.6 GHz, 2MB Smart Cache)

Sistemska memorija: 2GB (1x2GB) DDR3 1333 MHz

Grafička kartica: Integrisana Intel HD Graphics

Hard disk: WD SATAIII 500GB

Optički uređaj: Samsung DVD±RW D

Kućište: IG-MAX 2358 Black 500W Magnetics Midi Tower

Tastatura + miš: MS Industrial

Operativni sistem: bez operativnog sistema

Sve za kuću d.o.o. ne vrši uslugu instalacije operatvnog sistema

Opis proizvoda:

Desktop računar MSGW Home 210 namenjena je korisnicima koji žele računar koji će im pomoći da završe svakodnevni posao kao i nesmetano pretraživanje interneta i igranje manje zahtevnih igara. Intelov dual-core Celeron procesor u kombinaciji sa brzom DDR3 memorijom na Asusovoj ploči ima odličan odziva na procese koji su zastupljeni u obavljanju svakodnbevnog posla. Integrisana Intelova HD grafika obezbeđuje pristojno dobar kvalitet prikaza video sadržaja. Na matičnoj ploči nema dodatnih PCI slotova tako da nećete moći da proširite postojeći sistem nekim od opcija (TV kartica, FireWire, ili dodatna mrežna ili zvučna kartica) ali se zato na ploči nalaze USB portovi, mrežni konektor kao i integrisana zvučna kartica (što je u današnje vreme i standard). Ako imate neki od starijih hard diskova kji se povezjz na ploču preko PATA konektora, nećete moći direktno da ga povežete jer ploča ne poseduje odgovarajuće konektore. Uz ovaj računar se isporučuju miš i tastatura.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Desktop računar MSGW Home 210
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: MSGW
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.