Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.
Pekač Hleba Vivax - Home BM-500
Artikal je RASPRODAT !
Šifra Proizvoda: 29299
Poslednja Cena Bila Je: 5,490.00 din
Karakteristike proizvoda:
Pekač Hleba Vivax - Home BM-500
Snaga 540 W
Hleb do mase 500 grama
Digitalna kontrola sa LCD displayom
13-to satni programirajući timer
Indikator napajanja
8 programa pečenja: basic / sweet / French / cake / ultrafastm / doug / pasta / bark
Ukoliko dođe do nestanka struje u periodu do najviše 7 minuta, aparat će po ponovnom dolasku struje nastaviti sa nesmetanim radom
Automatsko zadržavanje temperature dodatnih sat vremena nakon završetka pečenja
Teflonska nelepljiva posuda i mešalica
Kućište Cool-touch od nerđajućeg čelika
Opis proizvoda:
Fenomenalna mini pekara za spremanje i pečenje hleba do 500 grama. Vivax BM-500 je automatska mini pekara koja služi sa spremanje različitih vrsta hleba. Namenjena je za kućnu upotrebu i tokom jednog ciklusa predviđena je da ispeče veknu od najviše 500 grama hleba. Kompletan postupak spremanja hleba uređaj obavlja samostalno. Prema priloženim receptima u odgovarajuću posudu se stave potrebne količine namirnica (brašno, voda, kvasac, ...) i izabere vrsta hleba koji se želi.
Aparat ima 8 različitih programa: basic / sweet / French / cake / ultrafastm / doug / pasta / bark.
Postupak pripremanja hleba se obavlja na sledeći način:
• Izvaditi posudu iz aparata i postaviti dodatak za mešenje testa
• Dodati namirnice u tačnoj razmeri prema receptu (kasnije možete samostalno eksperimentisati) i to prvo tečne (voda), zatim brašno, so, šećer i sl. i na kraju kvasac. Kvasac se dodaje tako što se prstom napravi rupica u brašnu i tu stavi kvasac. Vodite računa da kvasac ne dođe u dodir sa vodom.
• Vratite napunjenu posudu u aparat i zatvorite poklopac
• Preko ekrana izaberete koju vrstu hleba (program) spremate
• Pritisnete Start i aparat počinje sa radom
Pomoću prozora na poklopcu možete pratiti kako mini pekara mesi testo, nadiže ga i peče. Kada aparat završi sa radom isključite ga, otvorite poklopac i prevrnute posudu kako bi vekna ispala. Vreo hleb ostavite oko 20 minuta da se ohladi kako se ne bi opekli.
Postupak pripremanja koji je zabavno gledati kroz prozor poklopca se obavlja u nekoliko faza:
- prvo mešenje 10 minuta
- nadizanje testa 20 minuta
- drugo mešenje 15 minuta
- nadizanje testa 20 minuta
- presovanje testa 30 sekundi
- finalno nadizanje testa 55 minuta
- pečenje 50 minuta
Navedene faze se odnose na program pripremanja klasičnog hleba.
Jedna od ključnih stvari kod pripremanja hleba je napraviti dobar odnos namirnica. Da biste odmah pravili hleb kakav želite držite se recepta iz uputstva za upotrebu. Kada malo bolje upoznate mini pekaru i njen rad, slobodno eksperimentišite i pravite hleb koji vam se najviše sviđa.
Održavanje je krajnje jednostavno. Posudu u kojoj se hleb pekao izvadite i operete. To je sve!
Gornji tekst predstavlja uopšten opis uređaja i ne predstavlja detaljno uputstvo. Precizne instrukcije dobijate u uputstvu za upotrebu u kome se nalaze i recepti.
Svi volimo sveže pečen hleb ali nemamo vremena da ga spremamo.
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
Deklaracija proizvoda: Pekač Hleba Vivax - Home BM-500
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Vivax
Zemlja porekla: Kina
Reklamacije, Zamena Proizvoda...
Reklamacije:
Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome
Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs
Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije
© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.