Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Igračka konzola VTech V.Smile Motion za dečake 0124321

Igračka konzola VTech V.Smile Motion za dečake 0124321
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 31379

Poslednja Cena Bila Je: 4,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Konzola sa edukativnim video-igricama

Podstiče vaše dete na kretanje

Uz konzolu dolazi bežični kontroler

Uz konzolu vaše dete uči aktivnosti primerene uzrastu kroz fantastične igrice

Mogućnost kupovine dodatnih igrica

U paket je uključena 1 igra - Action Mania sport

Primereno za decu stariju od 3 godine

Opis proizvoda:

Stavite svoje dete u pokret uz pomoć V.Smile V-Motion sistem za učenje! V-Motion je sjajna konzola za igru i učenje koja kombinuje bežičnu igricu koja se aktivira pokretom, a istovremeno je i edukativni sistem koji se priključuje direktno na TV.

Uz igrice vaše dete će uživati u aktivnoj igri i učenju zajedno sa svojim prijateljima a sistem u igri će ih voditi kroz odgavarajuće nivoe veština koje odgovaraju njihovom uzrastu. Nova V.Smile V-Motion konzola uči decu lekcije iz matematike, nauke i drugih predmeta, a da dete drži u stalnom pokretu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Igračka konzola VTech V.Smile Motion za dečake 0124321
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Veracomp Spolka Acyjna
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.