Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Microsoft Office Home and Business 2013 32/64 Eng DVD FPP

Microsoft Office Home and Business 2013 32/64 Eng DVD FPP
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 32963

Poslednja Cena Bila Je: 34,640.00 din

Karakteristike proizvoda:

Najbolje rešenje za one koji žele Office i Outlook na jednom računaru

Šta je uključeno: Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013, Outlook 2013

Instalacija sistema Office za najviše jedan računar istovremeno

Prava na komercijalnu upotrebu

Pristupite svojim datotekama ili personalizovanim postavkama kod kuće i na drugim mestima

Sistemski zahtevi:

Računar i procesor: 1 gigaherc (GHz) ili brži x86-bitni ili x64-bitni procesor sa SSE2-om

Memorija: 1 GB RAM (32-bit); za grafičke funkcije, Outlook trenutnu pretragu i određenu naprednu funkcionalnost preporučuje se 2 GB RAM (64-bit)

Čvrsti disk: 3.0 GB dostupnog prostora na disku

Ekran: Rezolucija ekrana 1366 x 768

Grafika: Hardversko ubrzanje grafike zahteva DirectX 10 grafičku karticu

Operativni sistem: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2 ili Windows Server 2012

Ostalo: Funkcionalnost interneta zahteva vezu sa internetom

Opis proizvoda:

Vaš personalizovani Office
Kreirajte atraktivne dokumente profesionalnog izgleda, bez obzira na to da li ste za radnim stolom ili u pokretu. Prilagođene postavke vas prate u stopu. Prijavite se na svoj nalog i nastavite rad tamo gde ste stali. Čuvajte datoteke u oblaku. Office čuva vaše dokumente u usluzi SkyDrive tako da uvek možete da pristupite svojim beleškama, fotografijama i datotekama.

Delite planove i budite stalno organizovani
Kontrola privatnih i poslovnih obaveza je u novom sistemu Office jednostavnija nego ikada pre. Organizujte svoju porodicu. Koristite Outlook e-poštu, deljene kalendare i alatke za listu zadataka da biste u isto vreme upravljali kućnim i poslovnim rasporedom. Sa lakoćom delite beležnice i datoteke. Pošaljite vezu do njih ili koristite besplatne Office Web Apps aplikacije da biste ih prikazali i uredili.

Pretvorite svoje ideje u dokumente profesionalnog izgleda
Počnite od obrasca, a zatim doterajte svoj rad alatkama za stručnjake. Radite na svoj način. Zabeležite svoje ideje pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir. Lako manipulišite medijskim sadržajem. Prevlačite i otpuštajte slike, video zapise i medijski sadržaj na mreži u datoteke i uvozite sadržaj iz PDF dokumenata direktno u Word. Uštedite vreme i istaknite se. Koristite predložak sa početnog ekrana programa Word ili Excel, ili neki od novih predložaka za PowerPoint za široki ekran.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Microsoft Office Home and Business 2013 32/64 Eng DVD FPP
Uvoznik: Comtrade Distribution d.o.o.
Proizvođač: Microsoft
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.