Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

SkyWatcher teleskop 60/900 EQ1 Refraktor

SkyWatcher teleskop 60/900 EQ1 Refraktor
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 20,449.00 din

Šifra Proizvoda: 33278

Proizvođač: SkyWatcher

Brend: Sky Watcher

Na Stanju

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 7.50 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

SkyWatcher Teleskop 60/900 EQ1

Refraktor

Materijal Optike: Ahromatski objektiv

Prečnik Objektiva: 60 mm

Fokusna Dužina: 900 mm

Svetlosna Moć: f/15

Maksimalno Uvećanje: 120 x

Moć Razlučivanja: 2“ (lučna sekunda)

Fokuser: 31,7 mm (zupčasta letva)

Okulari: 20mm (45x) i 10mm (90x) Super Barium

Tražilac: 5x24

Dodaci: terestički okular, dijagonlano ogledalo, solarni projektor

Mehanika: EQ 1

Opis proizvoda:

Ovo je ahromatski teleskop koji preporučujemo početnicima. Na temelju svoje veličine, ovo je među najmanjim teleskopima koji nudimo, ali zahvaljujući svom vrhunskom kvalitetu, ne može se usporediti sa sličnim jeftinijim teleskopima koje možemo pronaći u maloprodajnim objektima trgovinskih lanaca.

Ahromatski objektiv od 60 mm omogućuje, uz odgovarajući objektiv, maksimalno uvećanje oko 120x sa kojim možete videti Jupiterove oblake i mesece, Saturnov prsten, a u odgovarajućem trenutku se mogu videti i polarne kape Marsa, kao i promene faze Venere, poznate dvostruke zvezde (Albireo, Castor, e Lyrae, Alcor-Mizar, itd.). Strpljiviji posmatrači mogu videti mnoge objekte dubokog neba, od tamnog neba do maglice Orion, maglice Andromeda, maglica Prsten, Set Herkula (itd.).

Teleskop ima standardni fokuser 31,7 mm, tako da je moguće nadograđivati raznim dodacima tog promera. Uključuje 10 mm i 20 mm okulare Barium (uvećanje 90x i 45x). Zahvaljujući standardnom promeru fokusera, možemo nedograditi teleskop pomoću bilo kojeg okulara od 31,7 mm kako bismo u potpunosti iskoristili raspon zumiranja. U kutiji teleskopa nalazi se i svojevrsan solarni projektor, sa kojim se mogu sigurno posmatrati sunčeve pege. EQ1 Equatorial Mechanics (ekvatorijalna montaža) je prilagođena za pronalaženje i praćenje nebeskih objekata, noge tripoda su podesive po visini, te će posmatranje učiniti udobnijim. Mehanika se može nadograditi motorićima koji automatski prate kretanje neba. Teleskop mora biti učvršćen na postolje pomoću šine.

Namenjen je prvenstveno za posmatranje Planeta, Sunca i Meseca.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: SkyWatcher teleskop 60/900 EQ1 Refraktor
Uvoznik: STARDAST - Teleskop centar
Proizvođač: SkyWatcher
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.