Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Smart LED televizor 32 inča Philips FullHD TV 32PFH5509/88

Smart LED televizor 32 inča Philips FullHD TV 32PFH5509/88
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 38549

Poslednja Cena Bila Je: 47,499.00 din

Karakteristike proizvoda:

Philips

Smart LED televizor

Model: 32PFH5509/88

Dijagonala ekrana: 81cm, 32 inča

Rezolucija: Full HD 1920 x 1080

Odnos: 4:3/16:9

Interaktivna televizija HbbTV SmartTV aplikacije: Catch-up TV, Netflix, Spotify,

Aplikacije na mreži: video sadržaj na mreži, web browser, YouTube

Social TV: Facebook, Skype, Twitter

Hipertekst od 1000 stranica

Zvuk, izlazna snaga (RMS): 20 W, Smart Stereo

Clear Sound, Incredible Surround

Automatsko ujednačavanje jačine zvuka

Mogućnost povezivanja: HDMI x 2, USB x 2, komponentni, SCART, Wi-Fi, CI+1.3 certifikat, Antena IEC75, Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Audio ulaz, Izlaz za slušalice, Servisni priključak

Formati reprodukcije video zapisa: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1

Podrška za formate titlova: .AAS, .SMI, .SRT, .SSA, .SUB, .TXT

Formati reprodukcije zvuka: AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1 L1/2, WMA (v2 do v9.2)

Formati reprodukcije slike: JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS

DVB-T/C tjuner

Dimenzije:

- bez postolja: 55 x 425 x 726mm

- sa postoljem: 179 x 485 x 726mm

Kompatibilan s VESA nosačem za montažu na zid, 400 x 200 mm

Daljinski upravljač

Opis proizvoda:

Jednostavno se povežite sa svetom sadržaja na mreži i komunicirajte putem aplikacije Skype™ na Philips Smart Full HD LED televizoru sa Wi-Fi funkcijom. Uživajte u izuzetno oštroj, živopisnoj slici iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Pixel Plus HD Engine.

Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora tu je tehnologijau Digital Crystal Clear. Bilo da uživate u omiljenoj sapunici, vestima ili ste pozvali prijatelje da gledate film, uživaćete u svim sadržajima uz optimalan kontrast, boju i oštrinu.

LED pozadinsko osvjetljenje omogućava vam uživanje u manjoj potrošnji energije i predivnim linijama u kombinaciji s velikom svetlinom, neverovatnim kontrastom i živopisnim bojama.

Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor ima tehnologiju 200Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

Otkrijte napredniji doživljaj koji leži iza tradicionalnog televizora. Uživajte u sve većem izboru aplikacija na mreži kao što je Youtube. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™, Facebook i Twitter.

Upravljajte televizorom pravo sa pametnog uređaja. Uz aplikaciju MyRemote nikada nije bilo lakše deliti sadržaj sa pametnog uređaja na televizoru (SimplyShare) ili biti u toku uz TV vodič kroz programe.

Cloud Explorer olakšava deljenje omogućavajući vam pristup vašem Dropbox™ računu putem televizora. Jednostavno usmerite i prikažite bilo koji sadržaj koji ste sačuvali na mreži na ekranu televizora.

Wi-Fi Miracast™ – prikažite sadržaj koji vidite na pametnom uređaju i podelite ga sa prijateljima na televizoru.

Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 plejer ili drugi multimedijski uređaj na USB port na televizoru kako biste uživali u fotografijama, video zapisima i muzici.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Smart LED televizor 32 inča Philips FullHD TV 32PFH5509/88
Uvoznik: Mison d.o.o.
Proizvođač: Philips
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.