Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Jastuk od ljuspica heljde Predah Classic 38x50 1+1 Gratis

Jastuk od ljuspica heljde Predah Classic 38x50 1+1 Gratis
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 42679

Poslednja Cena Bila Je: 2,199.00 din

Karakteristike proizvoda:

Jastuk Predah Classic

1+1 Gratis

Punjenje: 100% ljuspice heljde, nastale mlevenjem a ne ljuštenjem

Dimenzije: 38x50

Nominalna visina jastuka je oko 13cm ali se ljuspice pomeraju i prilagođavaju, tako da i visina varira

Otvor sa strane omogućava da se deo ljuspica odstrani ako za tim ima potrebe

Spoljni deo jastuka: 100% pamuk

Opis proizvoda:

Jastuk Predah Classic, osnovnog oblika, punjen heljdinim ljuspicama nastalih mlevenjem, ne ljuštenjem heljde. Odavno poznat po svojim blagodetima.

Jastuk od heljdinih ljuspica je medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

Šta je heljda? Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka. Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju mlevenjem ili ljuštenjem. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

Kome je namenjen? Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

Kako deluje? Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

Zašto su posebni? Proizvod punjen ljuspicama heljde leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može zagrejat na radijatoru ili blizu peći pa će dugo čuvati toplotu tokom noći. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

Koliko traju? Poželjno je zameniti jastuke u roku od 2 do 4 godine.

Kako se održavaju? Jastuk s vremena na vreme treba protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah Classic 38x50 1+1 Gratis
Uvoznik: Predah San
Proizvođač: Predah
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.