Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Microsoft Windows Vista Business

Microsoft Windows Vista Business
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 4297

Poslednja Cena Bila Je: 30,000.00 din

Karakteristike proizvoda:

Microsoft Windows Vista Business

Kupite originalni Windows

Pouzdanost, funkcionalnost i stalna unapređenja koja očekujete i zaslužujete dostupna su samo ako posedujete originalnu kopiju operativnog sistema Windows Vista.

Windows Anytime Upgrade

Kada budete spremni za nove izazove, Windows Anytime Upgrade predstavlja jednostavan i pristupačan način da poboljšate vaše iskustvo sa operativnim sistemom Windows Vista.

Potražite logotip.

Da biste obezbedili pravo iskustvo sa operativnim sistemom Windows Vista, potražite hardver i softver na čijem se pakovanju nalazi Windows Vista logotip.

Windows Experience Index

Windows Experience Index će vam pomoći da procenite kako će Windows Vista raditi na vašem računaru, a pomoći će vam u procesu kupovine novog računara i nadogradnje hardvera i softvera.

Windows Vista Business

Preporučeni sistemski zahtevi

1 GHz 32-bitni (x86) ili 64-bitni (x64) procesor

1 GB sistemske memorije

Čvrsti disk kapaciteta 40 GB sa najmanje 15 GB slobodnog prostora

Podrška za DirectX 9 grafiku sa:

WDDM upravljačkim programom

128 MB grafičke memorije (minimum)

Hardverska podrška za Pixel Shader 2,0

32 bita po pikselu

DVD-ROM

Zvučna kartica

Pristup Internetu (mogući su dodatni troškovi)

Dodatni zahtevi za određene funkcije

Windows Tablet i Touch tehnologija zahteva Tablet PC ili ekran osetljiv na dodir

Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu da zavise od konfiguracije sistema. Windows Vista savetnik za nadogradnju može da vam pomogne da utvrdite koje funkcije i koje izdanje operativnog sistema Windows Vista će biti moguće pokrenuti na vašem računaru.

Windows Vista Business

Minimalni podržani sistemski zahtevi

Neke funkcije nisu dostupne ako vaš računar ispunjava samo minimalne sistemske zahteve.

800 MHz procesor i 512 MB sistemske memorije

Čvrsti disk kapaciteta 20 GB sa najmanje 15 GB slobodnog prostora

Podrška za Super VGA grafiku

CD-ROM

Opis proizvoda:

Pravi izbor za sadašnje i buduće poslovne uspehe
Windows Vista Business je prvi Windows operativni sistem koji je posebno dizajniran za upotrebu u malim preduzećima. Možete da poboljšate poslovanje i efikasnost pomoću jednostavnog interfejsa koji vam pomaže da brzo i lako pronađete informacije koje tražite, na računaru ili na Webu. Pomoću novih moćnih bezbednosnih funkcija imaćete potpunu kontrolu i mogućnost da zaštitite ključne informacije koje su vam neophodne za obavljanje posla, a na taj način ćete steći poverenje klijenata.

Ako se vaše preduzeće ubrzano razvija, poboljšanja koja se odnose na prenosne uređaje vam olakšavaju da ostanete povezani, u kancelariji i izvan nje. Windows Vista Business vam pomaže da potrošite manje vremena na tehnološke probleme—tako da možete da provedete više vremena u unapređivanju poslovanja. Windows Vista Business vam na jednostavan način omogućava da kontrolišete način na koji se zaposleni povezuju sa mrežom, a omogućava im i da na najbolji način iskoriste računare, u kancelariji i van nje. Pripremite se za budućnost i postavite IT temelje koji će omogućiti bolje poslovanje u budućnosti.

Napomena: Ako je vaš sistem opremljen 64-bitnim procesorom, možete iskoristiti njegove napredne karakteristike u ovom izdanju operativnog sistema Windows Vista

Obavljanje posla je upravo postalo lakše
Lakše pronađite informacije. Trenutna pretraga vam pomaže da pronađete informacije na računaru—čak i unutar e-poruka. Takođe, možete da koristite opciju čuvanja u novoj funkciji Fascikle za pretragu da biste omiljene pretrage mogli da pokrenete jednim klikom.

Unapređeni pregledači vam pomažu da organizujete stvari onako kako želite. Možete da organizujete sadržaj na osnovu svojstava datoteka, kao što su oznake, da biste kasnije mogli lako da ih pronađete—bez obzira gde ste ih sačuvali na računaru.

Olakšano je deljenje rada sa kolegama na mreži. Pomoću jednostavne alatke za deljenje datoteka, možete da izaberete osobe sa kojima ćete deliti datoteke.

Unapređena aplikacija Windows faks i skener pruža prilagodljive i ugrađene usluge faksa i skeniranja na jednoj lokaciji na računaru.

Obavljajte posao na lakši i intuitivniji način. Sa Windows Aero korisničkim doživljajem, koji uključuje vizuelne efekte nalik staklu, možete lako da pregledate otvorene datoteke i programe.

Iskoristite digitalne slike i video materijal na najbolji način. Jednostavne alatke unutar Windows foto galerije vam pomažu da dobavite, pregledate i uređujete fotografije koje su vam potrebne za posao ili Web lokaciju—bez potrebe za dodatnim troškovima.

Bićete bezbrižniji
Koristite uslugu Windows Complete PC Backup and Restore da biste napravili rezervne kopije najvažnijih dokumenata, datoteka, sistemskih datoteka i programa—svega na čvrstom disku—na uređaj koji izaberete.

Kopija u senci automatski arhivira prethodne verzije datoteka. Ako slučajno sačuvate neku promenu u dokumentu ili ako dokument postane neupotrebljiv, možete lako da spasite podatke tako što ćete vratiti prethodnu verziju dokumenta.

Encrypting File System vam pomaže da zaštitite osetljive informacije i podatke tako da nije moguće njihovo deljenje van kompanije pomoću lozinke kojom možete da zaštite deljene dokumente.

Pomoć u zaštiti računara pre nego što postane prekasno. Windows Defender otkriva, čisti i blokira špijunski softver i drugi neželjeni softver.

Bolja zaštita za vaš računar. Omogućava većini korisnika da se prijavljuju kao obični korisnici pomoću usluge Kontrola korisničkih naloga.

Obezbedite kritičnu prvu liniju odbrane. Pametniji, lakši za podešavanje i automatizovan Windows zaštitni zid vam pomaže da se zaštitite od mnogih vrsta zlonamernog softvera.

Originalna licencirana kopija operativnog sistema Windows Vista Business vam pomaže u održavanju vašeg računara pomoću unapređene funkcijeWindows Update.

Spreman za unapređenja kada vi to želite
Novi računari će odmah biti spremni za rad. Brzo prebacite podatke i postavke sa starog računara na novi računar na kome je instaliran operativni sistem Windows Vista pomoću Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka.

Provedite manje vremena u održavanju računara. Kontrola korisničkih naloga i unapređene mogućnosti grupnih smernica vam omogućavaju da uprostite zadatke za administraciju mreže da biste mogli da zaštitite, ažurirate i održavate računare u kompaniji.

Upravljajte mrežom na lak način. Koristite Mrežni centar da biste proverili status povezivanja računara i uređaja i rešavali probleme sa mrežom pomoću istog interfejsa i bez dodatne IT podrške.

Windows Vista Business je spremna za unapređenja kad vi to želite, uz podršku za povezivanje sa serverima i domenima u različitim okruženjima.

Vaša kancelarija bez žica
Obavljajte posao na svakom mestu, u svakom trenutku. Koristite uslugu Veza sa udaljenom radnom površinom da biste sa udaljene lokacije pristupali vašem računaru, preko kompanijske mreže ili preko Interneta sa vašeg kućnog računara.

Sinhronizujte informacije. Pomoću Centra za sinhronizaciju, možete da sinhronizujete PDA uređaja, mobilne telefone i druge uređaje na jednom mestu.

Lako upravljanje postavkama mobilnih uređaja. Pomoću Windows centra za mobilnost možete brzo da prilagodite status bežične mreže, prikažete postavke prezentacije i opcije za uštedu energije koje produžavaju radni vek baterije—sve to sa pristupačne lokacije.

Sarađujte sa drugima pomoću Windows prostora za sastanke koji vam omogućava da kreirate ad hoc bežične mreže da biste se sastali sa kolegama ili klijentima.

Mrežni centar vam pomaže da pronađete i povežete se sa bežičnim mrežama i mrežnim uređajima, kao što su monitori ili projektori.

Iskoristite poboljšanja za Tablet PC računare koja uključuju bolju navigaciju pomoću pera i novo iskustvo u radu sa ekranom osetljivim na dodir koje vam omogućava da kontrolišete, krećete se i unosite informacije ručno.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Microsoft Windows Vista Business
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Microsoft
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.