Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 4299

Poslednja Cena Bila Je: 35,000.00 din

Karakteristike proizvoda:

Microsoft Windows Vista Ultimate

Kupite originalni Windows

Pouzdanost, funkcionalnost i stalna unapređenja koja očekujete i zaslužujete su dostupna samo ako posedujete originalnu kopiju operativnog sistema Windows Vista.

Windows Anytime Upgrade

Kada budete spremni za nove izazove, Windows Anytime Upgrade predstavlja jednostavan i pristupačan način da poboljšate vaše iskustvo sa operativnim sistemom Windows Vista.

Potražite logotip.

Da biste obezbedili pravi doživljaj operativnog sistema Windows Vista, potražite hardver i softver na čijem se pakovanju nalazi Windows Vista logotip.

Windows Experience Index

Windows Experience Index će vam pomoći da procenite kako će Windows Vista raditi na vašem računaru, a pomoći će vam u procesu kupovine novog računara i nadogradnje hardvera i softvera.

Windows Vista Ultimate

Preporučeni sistemski zahtevi

1 GHz 32-bitni (x86) ili 64-bitni (x64) procesor

1 GB sistemske memorije

Čvrsti disk kapaciteta 40 GB sa najmanje 15 GB slobodnog prostora

Podrška za DirectX 9 grafiku sa:

WDDM upravljačkim programom

128 MB grafičke memorije (minimum)

Hardverska podrška za Pixel Shader 2,0

32 bita po pikselu

DVD-ROM

Zvučna kartica

Pristup Internetu (mogući su dodatni troškovi)

Dodatni zahtevi za određene funkcije

TV kartica koja je potrebna za gledanje televizije (Kompatibilan daljinski upravljač – opcionalno)

Windows Tablet i Touch tehnologija zahteva Tablet PC ili ekran osetljiv na dodir

Windows BitLocker šifrovanje disk jedinice zahteva USB disk jedinicu i sistem sa čipom TPM 1.2

Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda zavise od konfiguracije sistema. Windows Vista savetnik za nadogradnju može da vam pomogne da utvrdite koje funkcije i koje izdanje operativnog sistema Windows Vista će biti moguće pokrenuti na vašem računaru.

Windows Vista Ultimate

Minimalni podržani sistemski zahtevi

Neke funkcije nisu dostupne ako vaš računar ispunjava samo minimalne sistemske zahteve.

800 MHz procesor i 512 MB sistemske memorije

Čvrsti disk kapaciteta 20 GB sa najmanje 15 GB slobodnog prostora

Podrška za Super VGA grafiku

CD-ROM

Opis proizvoda:

Konačni izbor za sadašnje i buduće poslovne uspehe
Kada poželite da imate sve, uključujući i mogućnost da kombinujete produktivnost i zabavu, tu je Windows Vista Ultimate. Ovo izdanje operativnog sistema Windows Vista nudi naprednu poslovnu infrastrukturu, produktivnost u pokretu i vrhunski doživljaj kućne digitalne zabave, a sve u jednom paketu.

Windows Vista Ultimate nudi sve funkcije koje sadrži izdanje Windows Vista Home Premium, uključujući Windows Media Center, Windows Movie Maker sa podrškom za video sadržaj visoke definicije i Windows DVD Maker. Takođe, nudi sve funkcije koje sadrži izdanje Windows Vista Business, uključujući poslovno umrežavanje, centralizovane alatke za upravljanje i napredne funkcije za pravljenje rezervnih kopija. Windows Vista Ultimate sadrži i sve nove bezbednosne funkcije i funkcije za zaštitu podataka koje postavljaju operativni sistem Windows Vista na potpuno novi nivo pouzdanosti.

Pored toga, Windows Vista Ultimate sadrži podršku za sve nove funkcije za prenosivost operativnog sistema Windows Vista, uključujući tehnologiju Windows Tablet and Touch, Windows SideShow, Windows Mobility Center, i ostale nove, napredne funkcije za prenosivost.

Ako želite računar koji ispunjava sve potrebe za posao, prenosivost i zabavu ili ako prosto želite da znate da posedujete najbolje, Windows Vista Ultimate je definitivno izdanje za vas.

Napomena: Ako je vaš sistem opremljen 64-bitnim procesorom, možete iskoristiti njegove napredne karakteristike u ovom izdanju operativnog sistema Windows Vista

Sve što vam je potrebno za lakši i efikasniji rad
Windows Aero nudi elegantan, vizuelno primamljiv doživljaj radne površine, što vam daje veću mogućnost za vizuelizaciju i rad sa informacijama, kao i jednostavnije i stabilnije iskustvo sa radnom površinom.

Trenutna pretraga vam pomaže da lako i brzo pronađete bilo šta, bez obzira da li se nalazi na vašem računaru, na mreži ili na Internetu—čak i unutra e-poruka.

Pomoću usluga Complete PC Backup and Complete PC Restore, ne samo da možete da pravite rezervne kopije ličnih dokumenata i datoteka, nego možete i da pravite rezervne kopije svih datoteka u operativnom sistemu i programa—svega na čvrstom disku. U slučaju katastrofalnog otkazivanja hardvera, možete da koristite uslugu Complete PC Backup and Complete PC Restore da računar vratite u normalno stanje u samo jednom koraku.

Windows Vista Ultimate vam takođe omogućava da spasite prethodne verzije datoteka i dokumenata koje su slučajno promenjene. Kopija u senci služi za automatsko arhiviranje prethodnih verzija datoteka—ako slučajno sačuvate promenu u dokumentu ili ako dokument postane neupotrebljiv, možete lako da spasite taj dokument tako što ćete spasiti bilo koju prethodnu verziju te datoteke.

Pomoću novih tehnologija samospasavanja,Windows Vista Ultimate može automatski da otkrije i reši probleme onda kada do njih dođe—što smanjuje broj prekida u radu.

Windows Vista Ultimate je dostupna na 35 jezika—u isto vreme. Ako živite u višejezičnom domaćinstvu ili učite novi jezik, možete da instalirate onoliko jezika koliko želite i ih veoma lako menjate. Takođe, ako vaša porodica deli jedan računar, svaki član porodice može da postavi svoj podrazumevani jezik za rad sa računarom.

Unapređene aplikacija Windows faks i skener pruža prilagodljive i ugrađene usluge faksa i skeniranja na jednoj pristupačnoj lokaciji na računaru što olakšava slanje faksova i njihovo primanje, skeniranje dokumenata i slika i deljenje tih resursa sa drugim osobama. Windows faks i skener vam takođe pomaže da na najbolji način iskoristite vaš multifunkcionalni uređaj za štampu.

Windows SuperFetch ubrzava rad računara i omogućava postojanije performanse. Windows SuperFetch prati koje aplikacije najčešće koristite i kada ih koristite—zatim ih unapred učitava u memoriju što omogućava brži pristup.

Za manje kućne i poslovne mreže možete da koristite Mrežni centar da biste vizuelno proverili status veze računara i uređaja, kao i da biste rešavali probleme sa mrežom pomoću jednog interfejsa i bez potrebe za dodatnom IT podrškom.

Iskoristite sve bezbednosne funkcije koje su dostupne u operativnom sistemu Windows Vista
Windows Defender vam pomaže da automatski zaštitite računar od iskačućih reklama, smanjivanja performansi i bezbednosnih pretnji izazvanih špijunskim softverom i drugim neželjenim softverom.

Pomoću funkcije Roditeljska kontrola možete da upravljate pravilima koja ograničavaju neke funkcije kada deca koriste računar. Možete da postavite vremenska ograničenja za korišćenje računara, kao i da upravljate pristupom Webu i računarskim igrama.

Pomoću dinamične bezbednosne zaštite, Internet Explorer 7 vam omogućava da postignete viši nivo zaštite pri pregledanju Weba. Internet Explorer 7 sadrži tehnologiju za zaštitu od krađe elektronskog identiteta koja vam pomaže da se zaštitite od lažnih Web lokacija koje služe za krađu ličnih informacija.

Windows Vista Ultimate vam takođe omogućava da spasite prethodne verzije datoteka i dokumenata koje su slučajno promenjene. Kopija u senci služi za automatsko arhiviranje prethodnih verzija datoteka—ako slučajno sačuvate promenu u dokumentu ili ako dokument postane neupotrebljiv, možete lako da spasite taj dokument tako što ćete spasiti bilo koju prethodnu verziju te datoteke.

Ako na računaru držite poverljive i vredne informacije, usluga BitLocker šifrovanje disk jedinice vam pomaže da sačuvate integritet tih informacija tako što šifruje celokupnu disk jedinicu. Samo vi imate pristup tim informacijama—čak i ako izgubite računar, ako vam ga ukradu ili ako postane neupotrebljiv.

Pomoću standardnih korisničkih naloga možete sa pouzdanjem deci da omogućite da koriste računar, kao i da umanjite rizik da će instalirati zlonamerni softver ili napraviti neželjene promene na računaru.

Obezbedite kritičnu prvu liniju odbrane. Pametniji, lakši za podešavanje i automatizovan Windows zaštitni zid vam pomaže da se zaštitite od mnogih vrsta zlonamernog softvera.

Encrypting File System vam pomaže da zaštitite osetljive informacije i podatke tako da nije moguće njihovo deljenje van kompanije pomoću lozinke kojom možete da zaštite deljene dokumente.

Windows Vista Ultimate sadrži podršku za pridruživanje domenu—standardna funkcija za poslovno umrežavanje koja omogućava poboljšanu bezbednost i upravljivost za poslovne računare. Windows Vista Ultimate takođe sadrži podršku za grupne smernice. Ovo pomaže administratorima sistema da uštede vreme i da smanje bezbednosne rizike tako što će sa jednog mesta i automatski podesiti postavke za bežične mreže, prenosive uređaje za skladištenje, štampače, Internet Explorer, pa čak i postavke za uštedu energije. Takođe, Windows Vista Ultimate sadrži osnovnu IT infrastrukturu izdanja Windows Vista Business i Windows Vista Enterprise tako da broj računara i infrastruktura može da se povećava sa povećanjem obima posla.

Sve što vam je potrebno za bolju zabavu
Windows Vista Ultimate sadrži Windows Media Center tako da možete da uživate u celokupnoj biblioteci multimedijalnog sadržaja na vašem računaru ili na televizoru. Koristite Media Center daljinski upravljač, miš ili ekran koji je osetljiv na dodir da biste pregledali fotografije u obliku projekcije slajdova, pregledali muzičku kolekciju po omotima, puštali DVD sadržaje ili gledali i snimali vaše omiljene TV emisije. Media Center olakšava i preuzimanje filmova da biste mogli da uživate u njima kada poželite.

Narežite fotografije i kućne filmove na DVD diskove nalik profesionalnim pomoću programa Windows DVD Maker i gledajte ih na standardnom DVD plejeru ili na računaru.

Otkrijte nove mogućnosti programa Windows Media Center i uživajte u digitalnoj zabavi na televizorima u čitavom domu (ne samo u sobi gde se nalazi računar) pomoću podrške za Xbox 360 i druge uređaje koji su povezani na vašu kućnu mrežu.

Windows foto galerija, koja predstavlja sastavni deo izdanja Windows Vista Ultimate, pruža bolji i fleksibilniji način dobavljanja, organizovanja, uređivanja, deljenja i štampanja digitalnih fotografija i kućnih filmova. Možete da iskoristite prednosti oznaka za ključne reči, sistema rangiranja, i ugrađene funkcije pretrage da biste upravljali fotografijama i organizovali ih tako da ih je lakše pronaći. Windows foto galerija sadrži najvažnije opcije za uređivanje fotografija, tako da lako možete da isecate fotografije, uklanjate efekat crvenih očiju, pa čak i da menjate vrednost ekspozicije i boju digitalnih fotografija. Windows foto galerija vam takođe omogućava da prikazujete fotografije i video materijal u obliku projekcije slajdova, pri čemu možete da izaberete od nekoliko tema i predložaka u kojima možete da izaberete muziku koja će se reprodukovati u pozadini ili možete da ih pregledate na televizoru.

Pomoću operativnog sistema Windows Vista Ultimate možete da igrate najnovije i najzahtevnije igre sa zapanjujućim 3-D vizuelnim efektima. Od jednostavnog do spektakularnog, postoje Igre za operativni sistem Windows na vašem računaru i na mreži za sve uzraste. Pomoću ugrađene tehnologije DirectX 10, samo operativni sistem Windows Vista će moći da pokrene najnovije, grafički najnaprednije igre na tržištu.

Windows Vista Ultimate sadrži nove verzije vaših omiljenih ugrađenih Windows igara, kao što su Solitaire, Spider Solitaire i FreeCell. Windows Vista Ultimate takođe sadrži tri nove igre: Mahjong Titans, Chess Titans i InkBall.

Snimajte, uređujte i objavljujte vaše digitalne kućne filmove u standardnom formatu ili u formatu visoke definicije pomoću unapređenog programa Windows Movie Maker.

Windows Media Player 11 sadrži nove funkcije koje su dizajnirane da bi vam pomogle u održavanju biblioteke digitalne muzike, fotografija i video materijala koji ste uskladištili na računaru. Možete lako da izvršite povezivanje sa mnoštvom prenosnih plejera da biste mogli da ponesete svoju multimedijalnu biblioteku sa sobom.

Idealan prenosni računar vam omogućava da ponesete sve sa sobom
Windows Mobility Center štedi vaše vreme i omogućava vam da brzo pristupite svim funkcijama prenosnog sistema i da ih podesite sa jedne pristupačne lokacije. Na primer, možete jednostavno da podesite postavke za bežično umrežavanje, prikaz, zvuk, kao postavke za Tablet PC računare i prezentacije. Možete čak i da podešavate opcije za uštedu energije da biste maksimalno povećali vreme trajanja baterije.

Ako na prenosnom računaru držite poverljive i vredne informacije, usluga BitLocker šifrovanje disk jedinice vam pomaže da sačuvate integritet tih informacija tako što šifruje celokupnu disk jedinicu. Samo vi imate pristup tim informacijama—čak i ako izgubite prenosni računar ili ako vam ga ukradu.

Korisnici prenosnih računara mogu da se povežu na poslovnu bežičnu mrežu, kućnu bežičnu mrežu ili na neku javnu pristupnu tačku—sa većim nivoom pouzdanosti, privatnosti i lakoće—pomoću unapređenih funkcija za bežično umrežavanje i podrške za najnovije bezbednosne standarde za bežično umrežavanje.

Windows Vista Ultimate čini upotrebu računara pomoću tehnologije Windows Tablet and Touch lakšom i efikasnijom nego do sada sa pomoću nove i unapređene funkcionalnosti za rad sa perom, unapređenom navigacijom i dramatično unapređenim prepoznavanjem rukopisa. Windows Vista Ultimate sadrži i ugrađenu podršku za ekrane osetljive na dodir.

Pomoću usluge Veza sa udaljenom radnom površinom, možete da pristupate vašem računaru i da ga kontrolišete sa udaljene lokacije. Ova funkcija operativnog sistema Windows Vista Ultimate vam omogućava da lakše i bezbednije pristupate dokumentima i programima na vašem računaru sa udaljene lokacije. Udaljeni pristup možete da ostvarite preko kućne mreže, poslovne mreže ili preko Interneta sa drugog računara, što vam omogućava da posao obavljate sa bilo kog mesta gde postoji pristup mreži.

Pomoću aplikacije Centar za sinhronizaciju možete jednostavno i sa jednog mesta da sinhronizujete druge računare, deljene resurse na serverima, deljene dokumente, digitalne multimedijalne uređaje, pametne telefone, Pocket PC uređaje i druge uređaje sa vašim računarom.

Ako postoji problem sa mrežnim povezivanjem, nova usluga Mrežna dijagnostika je dizajnirana da vam pomogne da brzo i jednostavno utvrdite problem i da ga rešite. Najčešći problemi se automatski ispravljaju.

Windows Vista Ultimate sadrži aplikaciju Windows prostor za sastanke koja omogućava organizovanje produktivnijih sastanaka. Windows prostor za sastanke omogućava saradnju i deljenje dokumenata između malih grupa korisnika operativnog sistema Windows Vista, čak i kada mreža nije dostupna.

Windows SideShow je funkcija operativnog sistema Windows Vista Ultimate koja omogućava podršku za sekundarne monitore za prenosne računare, što vam olakšava prikazivanje važnih informacija koje su uskladištene na vašem prenosnom računaru ili pristup važnim funkcijama na drugim uređajima, čak i kada je prenosni računar zatvoren ili kada je vaš računar isključen.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Microsoft Windows Vista Ultimate
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Microsoft
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.