Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Microsoft Office 2007 Standard

Microsoft Office 2007 Standard
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 4301

Poslednja Cena Bila Je: 41,000.00 din

Karakteristike proizvoda:

Microsoft Office Standard 2007 je osnovni programski paket za kućne korisnike i mala preduzeća koji vam omogućava da brzo i lako kreirate atraktivne dokumente, unakrsne tabele i prezentacije i da upravljate e-poštom. Najnovije izdanje ima korisnički interfejs Microsoft Office Fluent koji prikazuje najčešće korišćene i poznate komande, poboljšanu grafiku i mogućnosti za oblikovanje koje vam omogućavaju da kreirate dokumente visokog kvaliteta, nove alatke za upravljanje vremenom koje vam pomažu da upravljate svojim planovima, kao i više pouzdanosti i bezbednosti pomoću stavki kao što je poboljšani filter za neželjenu e-poštu da bi se smanjila količina bezvredne e-pošte. Zahvaljujući ovim poboljšanjima, Office Standard 2007 čini obavljanje zadataka lakšim i prijatnijim kod kuće ili na poslu.

Da biste koristili Microsoft Office Standard 2007, biće vam potrebno:

Računar i procesor Procesor od 500 megaherca (MHz) ili više

Memorija 256 megabajta (MB) RAM memorije ili više1

Čvrsti disk 1,5 gigabajta (GB). Deo prostora na disku biće oslobođen posle instalacije ako se originalni paket za preuzimanje ukloni sa čvrstog diska

Disk jedinica CD-ROM ili DVD jedinica

Prikaz Monitor sa rezolucijom 1024 x 768 ili višom

Operativni sistem Microsoft Windows XP sa servisnim paketom (SP) 2, Windows Server 2003 sa SP1 ili noviji operativni sistem2

Ostalo Neke funkcije pisanja perom zahtevaju operativni sistem Microsoft Windows XP Tablet PC Edition ili noviji. Funkcionalnost prepoznavanja govora zahteva close-talk mikrofon i izlazni uređaj zvučnog signala. IRM funkcije zahtevaju pristup sistemu Windows 2003 Server sa SP1 ili novijem sa tehnologijom Windows Rights Management Services.

Mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Exchange Server 2000 ili novijim potrebna je za određenu naprednu funkcionalnost u programu Outlook 2007. Dinamični kalendari zahtevaju mogućnost povezivanja sa serverom. Trenutno pretraživanje zahteva alatku Microsoft Windows Desktop Search 3.0.

Internet funkcionalnost zahteva pristup Internetu (moguća naplata troškova). Za određenu naprednu funkcionalnost potreban je Microsoft Office SharePoint Server 2007. PowerPoint biblioteka slajdova zahteva Office SharePoint Server 2007.

Internet Explorer 6.0 ili noviji, samo 32-bitni pregledač. Internet funkcionalnost zahteva pristup Internetu (moguća naplata troškova).

Dodatno Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije sistema i operativnog sistema.

Brže ostvarivanje boljih rezultata pomoću korisničkog interfejsa Microsoft Office Fluent.

Office Standard 2007 ima korisnički interfejs Office Fluent koji vam pomaže da brže, lakše i intuitivnije kreirate dokumente. Smanjite vreme i nerviranje prilikom usvajanja novog softvera pomoću komandi koje prikazuju odgovarajuće alatke kada su vam potrebne.

Kreiranje dokumenata visokog kvaliteta kojima možete da se ponosite.

Office Standard 2007 ima poboljšane alatke za slike, grafikone i grafiku koje vam pomažu da brže pravite dokumente, unakrsne tabele i prezentacije koji dobro izgledaju. Velika biblioteka standardnih grafikona, alatki za brzo oblikovanje i SmartArt dijagrama olakšava vam da uključite bogate i upečatljive vizuelne prikaze i grafikone.

Brz pregled promena.

Office Standard 2007 olakšava oblikovanje Microsoft Office dokumenata pomoću pregleda uživo. Možete brzo da pregledate predložene promene dokumenta dok radite na njemu, bez potrebe da stalno pretražujete menije. Zahvaljujući „probi“ predloženog oblikovanja, možete da uštedite vreme i lakše eksperimentišete.

Organizovanje zadataka i komunikacije na jednom mestu.

Microsoft Office Outlook 2007 ima novu traku sa zaduženjima za organizovanje zadataka, zakazanih obaveza i e-poruka koje su označene zastavicom za praćenje. Takođe možete da prikazujete zadatke u kalendaru zajedno sa zakazanim obavezama. Zadaci koji nisu dovršeni prebacuju se na sledeći dan i sakupljaju dok ih ne dovršite. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.

Vizuelni prikaz ključnih trendova podataka pomoću uslovnog oblikovanja.

Office Standard 2007 sadrži uslovno oblikovanje zasnovano na vizuelnom prikazu u programu Microsoft Office Excel 2007 sa novim trakama sa podacima, prelazima sa više boja i ikonama. Zatim možete da oblikujete podatke na osnovu određenih pravila i da lako identifikujete glavne trendove u vezi sa podacima pomoću vizuelnih signala. Saznajte više o programu Office Excel 2007.

Povećana bezbednost e-pošte i smanjena količina bezvredne elektronske pošte.

Office Standard 2007 uključuje poboljšani Office Outlook 2007 filter za neželjenu e-poštu da bi se smanjila količina bezvredne pošte i da biste bili zaštićeni od potencijalno štetnih priloga. Office Outlook 2007 takođe uključuje bezbednosna poboljšanja za sprečavanje „phishinga“, pokušaja prevare putem e-pošte čiji je cilj da vas navede da date finansijske ili lične podatke. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.

Uklanjanje privatnih informacija iz dokumenata koje želite da delite.

Otkrijte i uklonite neželjene komentare, skriveni tekst ili lične podatke iz dokumenata koristeći opciju „Nadzor dokumenta“. Pomoću svega nekoliko klikova možete automatski da otkrijete i odaberete da li ćete ukloniti osetljive informacije iz dokumenata.

Uspostavljanje bolje kontrole i predvidljivosti pri oblikovanju dokumenata.

Office Standard 2007 olakšava oblikovanje Microsoft Office Word 2007 dokumenata sa stabilnijim i predvidljivijim znakovima za nabrajanje, brojevima i tabelama. Takođe, teme osiguravaju usaglašen izgled dokumenata koje kreirate u programima Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007 i Microsoft Office PowerPoint 2007, kako bi se umanjio napor pri radu u programima koje najviše koristite. Saznajte više o programu Office Word 2007.

Osiguravanje šire distribucije dokumenata i prezentacija.

Nova podrška za Portable Document Format (PDF) i XML Paper Specification (XPS) formate datoteka pomaže da osigurate širu distribuciju svojih dokumenata drugima.1 Konvertujte svoje datoteke u PDF ili XPS radi deljenja sa korisnicima bilo koje platforme.

Pronalaženje pomoći koja vam je potrebna da biste počeli sa radom.

Office Standard 2007 se lakše koristi zahvaljujući poboljšanom sistemu pomoći koji obezbeđuje poboljšane ekranske napomene i veze sa važnim informacijama u programima sistema Microsoft Office ili na Internetu kada ste povezani. Lako počnite sa radom koristeći podučavanja na mreži sa uputstvima „korak po korak“ ili koristeći neke od novih predložaka spremnih za neposredno korišćenje.

Opis proizvoda:

Office Standard 2007 ima nove grafičke mogućnosti, galerije za oblikovanje i korisnički interfejs Office Fluent koji prikazuje komande koje se često koriste, olakšavajući vam da pravite veoma kvalitetne dokumente kojima možete da se ponosite.
Nove funkcije i poboljšanja uključuju sledeće stvari:
Korisnički interfejs Office Fluent zasnovan na rezultatima olakšava pronalaženje i korišćenje funkcija proizvoda.
Stabilnije znakove za nabrajanje i numerisanje koji vam omogućavaju da dosledno oblikujete dokumente.
Poboljšane tekstualne efekte, SmartArt dijagrame, kao i galerije grafike i grafikona, koje obezbeđuju više izbora za oblikovanje.
Teme dokumenata koje vam pomažu da kreirate usaglašen izgled u programima sistema Microsoft Office.

Office Standard 2007 sadrži poboljšani filter za neželjenu e-poštu i alatke za zaštitu od phishinga, automatsko spasavanje dokumenata i alatku „Nadzor dokumenta“ za uklanjanje ličnih podataka iz dokumenata i omogućava vam da radite sa više pouzdanja i bezbednosti.
Nove funkcije i poboljšanja uključuju sledeće stvari:
Filter za neželjenu e-poštu koji pomaže da se znatno smanji broj bezvrednih e-poruka.
Alatke za zaštitu od phishinga koje upozoravaju korisnike na sumnjive i potencijalno lažne e-poruke.
Alatku za automatsko spasavanje dokumenata koja vam pomaže da preuzmete Microsoft Office dokumente kada sistem prestane da se odaziva.
Alatku „Nadzor dokumenta“ koja otkriva lične podatke, komentare i praćene promene i uklanja ih iz dokumenata.

Office Standard 2007 ima korisnički interfejs Office Fluent i poboljšani sistem pomoći, uključujući podučavanja na mreži sa uputstvima „korak po korak“, tako da možete brzo da saznate više o programima i da pronađete odgovore na svoja pitanja.
Nove funkcije i poboljšanja uključuju sledeće stvari:
Kartice sa komandama na traci koje prikazuju komande koje se često koriste i koje su se ranije pojavljivale samo u dugačkim padajućim menijima.
Poboljšani sistem pomoći nudi da neprimetno pređete sa menija „Pomoć“ u sistemu Microsoft Office na pomoć na Internetu (kada ste povezani). Veće, poboljšane ekranske napomene sa više informacija obezbeđuju pomoć u vezi sa komandama.
Kartice sa komandama koje su prilagođene kontekstu i automatski se menjaju u zavisnosti od zadatka koji pokušavate da obavite.
Podučavanja na mreži koja obezbeđuju uputstva „korak po korak“ za uobičajene zadatke.

Office Standard 2007 obuhvata Microsoft Office Outlook 2007 koji je sada još kompletniji i lakši upravljač e-poštom i zakazanim obavezama i koji vam omogućava da imate više vremena da radite stvari koje želite. Možete brzo da pretražujete e-poštu, delite kalendar sa ljudima do kojih vam je stalo i dobijete najnovije vesti sa omiljenih Web lokacija koristeći RSS (Really Simple Syndication).
Nove funkcije i poboljšanja uključuju sledeće stvari:
Trenutno pretraživanje koje vam pomaže da brzo pronađete informacije u svim Outlook modulima kao što su e-pošta, kalendar i kontakti.
Traka sa zaduženjima koja objedinjava zadatke, zakazane obaveze i e-poruke označene zastavicama na jednom mestu.
Kategorije boja koje vam pomažu da brzo razlikujete e-poruke.
RSS skupljač koji vam nudi mogućnost da se pretplatite na Web sadržaj i čitate ga u programu Office Outlook 2007. (Potrebna je posebna pretplata na RSS koja se naplaćuje.)

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Microsoft Office 2007 Standard
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Microsoft
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.