Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Microsoft Office 2007 Small Business

Microsoft Office 2007 Small Business
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 4302

Poslednja Cena Bila Je: 50,000.00 din

Karakteristike proizvoda:

Microsoft Office Small Business 2007 je moćan i jednostavan programski paket za poboljšanje produktivnosti i upravljanje kontaktima koji ima nove alatke koje vam pomažu da uštedite vreme, ostanete organizovani i pružite klijentima bolje usluge. Lako upravljajte informacijama o potencijalnim klijentima i klijentima na jednom mestu. Brzo kreirajte dinamične dokumente, unakrsne tabele i prezentacije. Razvijajte profesionalne marketinške materijale za štampanje, e-poštu i Web i pravite efikasne marketinške kampanje u preduzeću. Možete efikasnije da upravljate kalendarom, zadacima i e-poštom i da filtrirate neželjene e-poruke da bi vaš računar bio bezbedan i siguran. Takođe ćete provesti manje vremena učeći da radite sa novim funkcijama koristeći poboljšane menije koji automatski prikazuju odgovarajuće alatke.

Da biste koristili Microsoft Office Small Business 2007, biće vam potrebno:

Komponenta Zahtev

Računar i procesor Procesor od 500 megaherca (MHz) ili više1

Memorija 256 megabajta (MB) RAM memorije ili više1,2

Čvrsti disk 2 gigabajta (GB). Deo prostora na disku biće oslobođen posle instalacije ako se originalni paket za preuzimanje ukloni sa čvrstog diska

Disk jedinica CD-ROM ili DVD jedinica

Prikaz Monitor sa rezolucijom 1024 x 768 ili višom

Operativni sistem Microsoft Windows XP sa servisnim paketom (SP) 2, Windows Server 2003 sa SP1 ili noviji operativni sistem3

Ostalo Neke funkcije pisanja perom zahtevaju operativni sistem Microsoft Windows XP Tablet PC Edition ili noviji. Funkcionalnost prepoznavanja govora zahteva close-talk mikrofon i izlazni uređaj zvučnog signala. IRM funkcije zahtevaju pristup sistemu Windows 2003 Server sa SP1 ili novijem sa tehnologijom Windows Rights Management Services.

Za određenu naprednu funkcionalnost u programu Outlook 2007 potrebna je mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Exchange Server 2000 ili novijim. Trenutno pretraživanje zahteva alatku Microsoft Windows Desktop Search 3.0. Dinamični kalendari zahtevaju mogućnost povezivanja sa serverom.

Za određenu funkcionalnost saradnje potrebna je mogućnost povezivanja sa sistemom Microsoft Windows Server 2003 sa SP1 ili novijim sa tehnologijom Microsoft Windows SharePoint Services. Za određenu naprednu funkcionalnost potreban je Microsoft Office SharePoint Server 2007. PowerPoint biblioteka slajdova zahteva Office SharePoint Server 2007. Da bi se delili podaci između više računara, domaćin mora radi pod operativnim sistemom Windows Server 2003 sa SP1, Windows XP Professional sa SP2 ili noviji.

Internet Explorer 6.0 ili noviji, samo 32-bitni pregledač. Internet funkcionalnost zahteva pristup Internetu (moguća naplata troškova).

Dodatno Stvarni zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu se razlikovati u zavisnosti od konfiguracije sistema i operativnog sistema.

Pronalaženje i korišćenje funkcija koje su vam potrebne.

Novi intuitivniji izgled i osećaj pri radu sistema Microsoft Office 2007 olakšava i ubrzava pronalaženje i korišćenje funkcija softvera koje su vam potrebne u trenutku kada su vam potrebne. Odgovarajući meniji i trake sa alatkama automatski se prikazuju u zavisnosti od zadatka koji obavljate.

Pretraživanje e-pošte, određivanje prioriteta i upravljanje njome.

Funkcije za napredno pretraživanje u programu Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte pomažu vam da brzo pronađete važne informacije. Funkcija „Kategorija boja“ pomaže vam da lakše sortirate e-poruke i upravljate njima. Poboljšane tehnologije zaštite od neželjene pošte i phishinga pomažu vam da filtrirate neželjenu e-poštu. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.

Efikasnije upravljanje vremenom i zadacima.

Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obuhvata novu traku sa zaduženjima koja predstavlja usklađen prikaz zadataka, informacija iz kalendara i e-poruka označenih zastavicom za praćenje. Planirani zadaci pojavljuju se u kalendaru, a zadacima možete da dodelite vreme pomoću funkcije „prevuci i otpusti“ da biste ostali dobro organizovani. Saznajte više o programu Office Outlook 2007.

Upravljanje svim informacijama o klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu.

Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obuhvata kompletno rešenje za upravljanje klijentima i kontaktima. Sada možete da objedinite informacije o kontaktima, klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu – uključujući istoriju komunikacije, predviđenu vrednost prodaje, mogućnost zaključivanja posla i zadatke. Takođe možete da uskladištite sve vidove komunikacije sa klijentom na jednom mestu, uključujući sve e-poruke, telefonske pozive, zakazane obaveze, beleške i dokumente. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.

Bolje upravljanje potencijalnim klijentima i mogućnostima za poslovanje.

Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte pomaže vam da upravljate potencijalnim klijentima i mogućnostima za poslovanje, uključujući kontakt informacije i istoriju komunikacije. Inovativna funkcija instrument table obezbeđuje usaglašeni prikaz informacija o klijentima i potencijalnim klijentima da biste lakše donosili odluke i odredili prioritet zadacima. Poboljšane funkcije za izveštavanje obuhvataju više od 50 izveštaja koje možete lako da menjate tako da odgovaraju vašim jedinstvenim poslovnim potrebama, a nove mogućnosti filtriranja pomažu vam da predviđate i zaključujete prodaje. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.

Pravljenje profesionalnih marketinških materijala i kampanja u preduzeću.

Kreirajte i distribuirajte profesionalne marketinške materijale i kampanje za štampanje, e-poštu i Web. Microsoft Office Publisher 2007 pomaže vam da lako uspostavite vizuelni identitet poslovanja koristeći svoje elemente brenda – uključujući logotipe, boje, fontove i poslovne informacije – i da zatim lako delite elemente dizajna i sadržaja u svim tipovima projekata, kao i da konvertujete publikacije iz jednog tipa u drugi. Nove alatke i jača integracija sa drugim programima sistema Microsoft Office pomažu vam da lako distribuirate publikacije i pratite aktivnosti. Saznajte više o programu Office Publisher 2007.

Čuvanje i distribuiranje datoteka u PDF formatu.

Sačuvajte i distribuirajte svoje marketinške i komunikacione materijale u Portable Document formatu (PDF) da biste očuvali oblikovanje, osigurali kompatibilnost sa komercijalnim štampačima i bili sigurni da klijenti i potencijalni klijenti vide vaše marketinške materijale upravo onako kako ste ih kreirali. Office Publisher 2007 i drugi programi iz sistema Microsoft Office to olakšavaju. Saznajte više o programu Office Publisher 2007.1

Efikasnije upravljanje marketinškim poslovima.

Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obezbeđuje nove funkcije koje vam pomažu da lako kreirate i pratite marketinške kampanje i upravljate njima. Kroz proces vas vode uputstva „korak po korak“. Kreirajte prilagođene liste slanja i prilagodite štampane marketinške materijale ili one koje distribuirate putem e-pošte kreirane u programima Office Publisher 2007 ili Microsoft Office Word 2007. Zatim koristite Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte da biste pratili i procenjivali odgovore tako da možete da utvrdite efikasnost svojih marketinških kampanja. Saznajte više o programu Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte.

Brže kreiranje profesionalnijih dokumenata i prezentacija.

Office Word 2007 uključuje nove predloške i alatke koji olakšavaju ponovnu upotrebu sadržaja, primenu profesionalnog oblikovanja i pregled promena. Microsoft Office PowerPoint 2007 ubrzava i olakšava kreiranje dinamičnih prezentacija, uključuje opsežnu biblioteku prilagodljivih tema i rasporeda na slajdu i obuhvata nove grafičke alatke koje vam pomažu da kreirate moćne grafikone, SmartArt grafiku i da brzo pregledate promene u oblikovanju. Saznajte više o programima Office Word 2007 i Office PowerPoint 2007.

Analiza informacija radi donošenja boljih odluka.

Microsoft Office Excel 2007 obuhvata nove alatke za filtriranje, sortiranje i vizuelno prikazivanje informacija koje vam pomažu da efikasnije analizirate poslovne podatke. Nova kolekcija unapred definisanih stilova, kao i poboljšanih grafikona i grafike, pomaže vam da brzo primenite dosledan i profesionalan izgled na sve što kreirate. Saznajte više o programu Office Excel 2007.

Opis proizvoda:

Efikasniji rad
Nove alatke u programskom paketu Office Small Business 2007 pomažu vam da radite brže i da kreirate profesionalnije dokumente, unakrsne tabele i prezentacije. Office Small Business 2007 pomaže vam da brzo obavljate rutinske zadatke tako da možete da provedete više vremena sa klijentima. Novi meniji i trake sa alatkama zasnovani na zadacima automatski prikazuju komande i opcije koje možete da koristite, čime ubrzavaju i olakšavaju pronalaženje funkcija softvera koje su vam potrebne. Pored toga, nova funkcija „Pregled uživo“ olakšava pravljenje uzoraka promena pre nego što ih primenite. Office Small Business 2007 pomaže vam da:

Provedete manje vremena učeći da radite sa novim softverom, koristeći poboljšane menije i komande koji prikazuju alatke koje su vam potrebne onda kada su vam potrebne.
Brže i lakše pronađete ono što vam je potrebno koristeći funkciju „Trenutno pretraživanje“.
Zaštitite računar koristeći poboljšane filtere za neželjenu poštu i za zaštitu od phishing poruka. Nove grafičke mogućnosti olakšavaju pravljenje profesionalnih dokumenata, unakrsnih tabela i prezentacija spremnih za objavljivanje.
Planirate zadatke u programu Microsoft Office Outlook 2007 koji će se pojaviti u kalendaru.
Koristite novu traku sa zaduženjima koja predstavlja usklađeni prikaz zadataka, informacija iz kalendara i e-poruka označenih zastavicama za praćenje.
Koristite nove Microsoft Office Word 2007 predloške i alatke koji olakšavaju ponovnu upotrebu sadržaja, primenu profesionalnog oblikovanja i brz pregled promena.
Koristite nove Microsoft Office Excel 2007 alatke za filtriranje, sortiranje i vizuelno prikazivanje informacija kako biste efikasnije analizirali poslovne podatke.

Upravljanje svim informacijama o kontaktima i klijentima na jednom mestu
Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte obuhvata kompletno rešenje za upravljanje kontaktima za mala preduzeća da bi vam pomogao da klijentima pružite bolju uslugu. Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte omogućava vam da organizujete sve informacije o kontaktima, potencijalnim klijentima i klijentima tako da je lakše pratiti potencijalne klijente, odgovarati klijentima i upravljati procesom prodaje na jednom mestu. Takođe možete da pratite projektne zadatke, da upravljate njima i da prenosite zadatke saradnicima. Office Small Business 2007 pomaže vam da:

Objedinite informacije o kontaktima, klijentima i potencijalnim klijentima na jednom mestu – uključujući istoriju komunikacije, predviđenu vrednost prodaje, mogućnost zaključivanja posla i zadatke.
Zapišete sve vidove komunikacija sa klijentima na jednom mestu – uključujući sve e-poruke, telefonske pozive, zakazane obaveze, beleške i dokumente.
Koristite prilagodljivu instrument tablu da biste predvideli prodaje i odredili prioritet zadacima.
Koristite usaglašeni prikaz linije prodaje koristeći različite prilagodljive izveštaje koje lako možete da promenite tako da odgovaraju vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.
Radite van mreže na laptop računaru ili Pocket računaru, a zatim sinhronizujete podatke kada se vratite u kancelariju.
Pratite informacije u vezi sa projektom na jednoj lokaciji – uključujući e-poruke, sastanke, beleške, zadatke i dokumente – i lako dodeljujete potencijalne klijente, kontakte, klijente i zadatke drugim korisnicima.

Pravljenje profesionalnih marketinških materijala i kampanja u preduzeću
Kreirajte i distribuirajte profesionalne marketinške materijale i kampanje za štampanje, e-poštu i Web koristeći Microsoft Office Publisher 2007. Koristite Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Office Publisher 2007 zajedno da biste pratili aktivnosti marketinških kampanja i upravljali njima, uključujući sastavljanje lista slanja, distribuciju materijala i praćenje rezultata. Takođe možete da koristite biblioteku prilagodljivih predložaka u programu Microsoft Office PowerPoint 2007 da biste kreirali prezentacije profesionalnog izgleda koje poboljšavaju vaš poslovni identitet. Office Small Business 2007 pomaže vam da:

Kreirate i objavljujete širok opseg marketinških publikacija za štampanje, e-poštu i Web koristeći elemente svog brenda, uključujući logotip, boje, fontove i poslovne informacije.
Koristite stotine profesionalno dizajniranih i prilagodljivih predložaka dizajna i više od sto tipova praznih publikacija.
Ponovo koristite elemente teksta, grafike i dizajna i konvertujete sadržaj iz jednog tipa publikacije u drugi.
Kombinujete i filtrirate liste slanja i podatke iz više izvora, uključujući Office Excel 2007, Office Outlook 2007, Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i Microsoft Office Access 2007 da biste kreirali prilagođene materijale za štampanje i slanje e-poštom i napravili prilagođeni prateći materijal kao što su katalozi i listovi sa podacima.
Kreirate i pratite marketinške kampanje i upravljate njima.
Kreirate dinamičnije prezentacije koristeći opsežnu biblioteku prilagodljivih tema i rasporeda na slajdu.
Kreirate moćne grafikone, SmartArt grafiku i tabele i brzo pregledate promene u oblikovanju.
Koristite PDF1 format datoteke radi lakše distribucije dokumenta i štampanja visokog kvaliteta.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Microsoft Office 2007 Small Business
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: Microsoft
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.