Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Casio CDP-100 električni klavir

Casio CDP-100 električni klavir
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 4989

Poslednja Cena Bila Je: 42,400.00 din

Karakteristike proizvoda:

Casio CDP-100 električni klavir

Klavijatura - 88 Piano Keys (with Touch Response)

Polifonija - 32 Notes, Maximum

Tones - 5 With Layer

Digitalni Efekti - Reverb (4 types), Chorus (4 types)

Built-in Tunes - 5

PedalDamper

Ostale Funkcije - Touch 3 types, off

Transpose - 1 oktava (F# do C do F)

Tuning - A4 = 440.0Hz ±50 cents (prilagodljivo)

MIDI 16 multi-timbre receive

Input/Output - Slušalice, Stereo mini jack

Output Induktivni Otpor: 170Ω

Output Voltaža: 4.8V (RMS) MAX

Pedal Standard Jack

Power - 12V DC

MIDI Out/In

Zvučnici - (12 cm x 6 cm) x 2 (Output: 8.0W + 8.0W)

Power Supply AC Adaptor AD-12

Potrošnja - 12V - 18W

Opis proizvoda:

Idealan električni klavir za početnike i one koji žele da uđu u svet pianista. Upravo iz tog razloga Casio se pobrinuo da CDP-100 bude potpuno autentičan električni klavir kojem je na prvom vestu izvanredan zvuk veoma blizak zvuku akustičnog klavira i klavirski osećaj na dirkama. Dirke su izrađene u dimenziji klasičnog klavira i imaju ugrađen hummer sistem koji daje utisak sviranja na klasičnom klaviru a ne na sintisajzeru. Kada se sviraju nežne melodije i lagano pritiskaju dirke, zvuk će biti tiši i nežniji, kada naiđe snažni deo kompozicije koji zahteva odsečno i snažnije pritiskanje dirki, klavir će svirati snažno i moćno.

Casio je ovaj model napravio posebno za početnike i ugradio mu ovako kvalitetan zvuk kako bi motivisao mlade ljude da se posvete muzici i sviranju ovog instrumenta.

Iako je namenjen početnicima, mnogi iskusni muzičari ga često koriste. Razlog je njegov kvalitet zvuka i relativno male dimenzije što im omogućava da ga odnesu na mesta gde klasični klavir nije moguće transportovati.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Casio CDP-100 električni klavir
Uvoznik: Skala BGD d.o.o.
Proizvođač: Casio
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.