Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

HP 550 Notebook PC - NA951EA

HP 550 Notebook PC - NA951EA
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 5199

Poslednja Cena Bila Je: 45,750.00 din

Karakteristike proizvoda:

HP 550 Notebook PC - NA951EA

Procesor: Intel® Core™2 Duo T5670

Brzina procesora: 1.80 GHz

2 MB L2 cache

800 MHz FSB

Sistemska Memorija: 2 GB

Tehnologija: DDR2 667MHz

Hard Disk: 250 GB SATA

Grafika: Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Display:

Dijagonala: 15.4 inča

Rezolucija: 1280 x 800

Tehnologija: WXGA BrightView

Operativni sistem: Free DOS

Mreža:

10/100/1000 NIC

Wireless: 802.11 a/b/g/n, mini-pci card

Bluetooth

Interfejsi

VGA

Stereo microphone in

Stereo headphone/line out

Power connector

RJ-11

RJ-45

3 USB 2.0 ports

1 ExpressCard/54 slot

Secure Digital (SD) slot

Audio: Dva stereo zvučnika i ugrađen mikrofon

Baterija: 6 cell baterija

Opis proizvoda:

HP 550 laptop, po cenovnicima koji su dostupni, ovo je trenutno jedan od najjeftinijih laptop računara kod nas, koji ima "punokrvni" Core 2 Duo procesor.
Korisnici kojima je potrebna velika procesorska snaga, ali imaju skroman budžet i ne mogu sebi priuštiti skupe modele koji nude i brz procesor i bogatu opremu, HP 550 predstavlja idealno rešenje.
Kućište, atraktivnog izgleda, je izrađeno od matirane plastike dobrog kvaliteta. Zanimljivi detalj je touchpad, sastavljen od niza rupica. Tasteri koje se nalaze ispod njega su precizni. Tastatura se ne ugiba, a raspored tastera i osećaj pri kucanju zaslužuju visoku ocenu. Ekran je "glare" tipa, sasvim solidnih karakteristika.
Ukoliko se u svom svakodnevnom poslu dosta oslanjate na procesor, a nemate novca za neku "zver", ovo je lepa prilika da učinite svoj rad efikasnijim. Ovako koncipiran laptop možda nema široku ciljnu grupu, ali će odabranima pružiti isto što i skuplji modeli, uz znatnu uštedu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: HP 550 Notebook PC - NA951EA
Uvoznik: BS Procesor d.o.o.
Proizvođač: HP
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.