Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Epson FX-890 Matrični štampač

Epson FX-890 Matrični štampač
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 5207

Poslednja Cena Bila Je: 56,200.00 din

Karakteristike proizvoda:

Epson FX-890 Matrični štampač

Broj pinova: 9

Metod štampe: Matrični

Broj kolona: 80

Brzina štampe: Brzi draft 10 cpi 559, Brzi draft 12 cpi 627, Draft 10 cpi 419, Draft 12 cpi 503, LQ 10 cpi 104,6, LQ 12 cpi 125,9

Karakteristike štampe: Bitmapirani fontovi; Epson Draft, Epson Roman, Epson Sans Serif,

Bar-kod: Code 128, Code 39, EAN-13, EAN-8, Interleave 2 od 5, PostNet, UPC-A, UPC-E

Manipulacija papira: Višedelni obrasci 1+5, 1+6 kada se koristi vučno uvlačenje,

Nivo buke: 55 dB(A)

Bafer za ulazne podatke: 128 KB

Interfejs: USB i paralelni

Kertridž sa trakom: Boja-Crna, Tip-Tkanina ili film, Radni vek trake (u milionima znakova) 7,5 m

Radni vek glave (miliona udaraca po žici) 400 m

Opis proizvoda:

Model Epson FX-890 je namenjen brzom štampanju, uz veću pouzdanost i fleksibilnije rukovanje papirom – sve to u kompaktnom kućištu. Savršen je za korisnike koji žele visoke performanse po niskoj ceni.
Ovaj 9-pinski štampač lako obavlja širok spektar poslova, uključujući štampanje sistemskog dnevnika događaja, listinga, narudžbenica, faktura i nalepnica. Lako se koristi, veoma je robustan, poseduje dugačku listu mogućnosti namenjenih zadovoljavanju vaših potreba i idealan je za štampu srednjeg i velikog obima.

Brz i pouzdan
Model FX890 je brz štampač brzine do 680 cps. Radi izvanredno pouzdano zahvaljujući prosečnoj količini između kvarova (Mean Volume Between Failure, MVBF) od 52 miliona redova i vrednosti MTBF od 20.000 radni sati. Pored toga, dugotrajne trake mogu da štampaju do 7,5 miliona znakova, s tim da radni vek glave štampača iznosi do 400 miliona znakova.

Raznovrsno rukovanje papirom
Fleksibilnost se postiže prihvatanjem 1 originala i do 5 kopija (1+6 kopija kada se koristi vučni traktor) a papir se može prihvatati spreda, odozgo, otpozadi i odozdo. Potisni traktor se može zameniti vučnim traktorom ili kombinovati sa njim radi ravnomernog uvlačenja papira. Mogu se koristiti dva opciona uvlakača sečenog papira za uvlačenje papira različitih veličina. Takođe, ako se postavi drugi traktor, moguće je koristiti do 4 različita formata papira (2 beskrajna i 2 sečena). Opciona prednja vođica za papir se može koristiti za uvlačenje malih papira spreda, a opciona prednja vođica papira služi za uvlačenje formata A4.

Povezivanje i umrežavanje
Jednostavna i brza veza ostvaruje se standardnim paralelnim i USB interfejsima, a impresivne karakteristike ovog štampača mogu da se dele putem opcione bežične i žičane mreže.

Ključne karakteristike

Najveća brzina u klasi – do 680 cps
Kompaktan, robustan i pouzdan
Dugotrajna traka
Prihvata 1 original + 5 kopija
Fleksibilno rukovanje papirom spreda, odozgo, otpozadi i odozdo
Prihvata medije širine do 80 kolona (FX-890)
Dva opciona uvlakača sečenog papira za uvlačenje papira različitih veličina
Drugi potisni traktor radi istovremenog korišćenja dve beskrajne trake
Standardni paralelni i USB interfejsi

Veoma robusni i brzi štampači za štampu srednjeg i velikog obima

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Epson FX-890 Matrični štampač
Uvoznik: BS Procesor d.o.o.
Proizvođač: Epson
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.