Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Usisivač za pepeo Einhell TC-AV 1200 2351650

Usisivač za pepeo Einhell TC-AV 1200 2351650
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 52429

Poslednja Cena Bila Je: 7,999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Einhell

Usisivač za pepeo

Model: TC-AV 1200

Ručka za nošenje

Usisno crevo ojačano metalom

Aluminijumska usisna cev – Brzi zatvarač

Filter

Namotavanje kabla

Napon 220-240 V | 50/60 Hz

Snaga 1200 W

Prečnik usisnog creva 36 mm

Dužina usisnog creva 1 m

Zapremina suda 18 L

Dimenzije pakovanja 320 x 320 x 350 mm

Za usisavanje hladnog pepela

Opis proizvoda:

Usisivač za pepeo TC-AV 1200 je namenjen za detaljno i brzo čišćenje ložišta peći, kamina i sl. Za razliku od običnih usisivača, usisivač za pepeo je dizajniran specijalno za čišćenje finog, hladnog pepela. Vazduh koji se usisava se sprovodi kroz filter koji zadržava fini pepeo. Brzi zatvarači omogućavaju brzo i jednostavno otvaranje, pražnjenje i ponovno zatvaranje usisivača. Praktična ručka za nošenje olakšava upotrebu usisivača. Usisivač se isporučuje sa usisnim crevom ojačanim metalom, aluminijumskom usisnom cevi i praktičnim dodatkom za namotavanje kabla.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Usisivač za pepeo Einhell TC-AV 1200 2351650
Uvoznik: Einhell d.o.o.
Proizvođač: Einhell
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.