Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

UPS uređaj Samurai Power VI-1500-LCD

UPS uređaj Samurai Power VI-1500-LCD
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 52514

Poslednja Cena Bila Je: 29,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

UPS uređaj

Samurai Power

Model: VI-1500-LCD

Kapacitet: 1500 VA / 900 W

Ulazna voltaža: 220VAC

Opseg voltaže (ulaz): 162-290 V AC

Ulazna frekvencija: 50/60Hz (Auto sensing)

Izlaz: +/- 10%

Frekvencija na izlazu: 50/60 Hz +/-1 Hz

Transfer: 4 ~ 8 ms

Baterija: 24 V (2x 7 Ah)

Podrška: 5 ~ 10 minuta pri 70% nominalne napunjenosti

Period punjenja: 6-8 h do 90 % kapaciteta

Zaštita: niska voltaža, fluktuacija voltaže, kratak spoj

Radna temperatura: 0-40 °C

Vlažnost vazduha u radnom okruženju: 0-90%

LCD

USB

Izlaz: 2 x šuko, 2xIEC

Buka: < 40 dB

Neto težina: 8kg

Dimenzije: 156 x 378 x 194

Opis proizvoda:

Samurai Power VI linija UPS uređaja nudi efikasnu zaštitu podatka i uređaja u slučaju prekida napajanja, prenapona I podnapona. Svi modeli VI serije UPS uređaja poseduju AVR funkciju boost and buck, funkciju hladnog pokretanja i automatskog ponovnog pokretanja, zaštitu modema, odnosno LAN mreže.



Linijski interaktivni UPS sistemi prema su mnogima najpouzdaniji UPS sistemi. Princip rada je jednostavan i pouzdan. UPS ima samo dvosmerni invertor/ispravljač. Struja prvo napaja invertor/ispravljač koji podeli tok tako da deo ispravljača puni baterije jednosmernom strujom, dok napaja spojene terete sa strujom koju odmah filtrira. Prilikom prekida ili većih anomalija mrežnog napajanja ispravljač radi kao invertor te jednosmerni napon uskladišten u akumulatoru pretvori u naizmenični napon i ga filtrira. Tako spojenim teretom osigurava čistu naizmeničnu struju, stabilan napon i frekvenciju. Invertor/ispravljač je odgovoran za prelaz i garantuje za najkraće vreme transfera.

Prilikom pada ulazne struje ispod nominalne vrednosti se transfer prekidač otvori i na izlaz se dovodi struja iz akumulatora. Invertor je uvek spojen s izlazom i osigurava dodatno filtriranje i dopušta privremeni prelaz. Pored toga uobičajeno je da imaju linijski interaktivni sistemi obično ugrađen i tap-charging transformator odnosno automatski regulator napona (AVR) pomoću kojeg bez upotrebe akumulatora automatski ispravljaju ulazni napon, nizak ili previsok napon. Regulacija napona je bitna kad je ulazni napon nizak pošto u tom slučaju drugi UPS sistemi prelaze na akumulatorsko napajanje dok UPS sistemi s regulacijom napona čuvaju kapacitet akumulatora za hitne slučaje – za slučaje potpunog gubitka napajanja ili velikih kolebanja mrežnog napajanja.

Linijski interaktivni UPS sistemi garantuju za visoku efikasnost i veliku pouzdanost vezanu na sposobnost korekcije niskog i visokog napona. Pored toga su cenovno efikasno rešenje.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: UPS uređaj Samurai Power VI-1500-LCD
Uvoznik: E-Disti d.o.o.
Proizvođač: Samurai Power
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.