Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Paročistač Polti Vaporetto SV400 Hygiene

Paročistač Polti Vaporetto SV400 Hygiene
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 53762

Poslednja Cena Bila Je: 13,999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Paročistač

Polti Vaporetto SV400 Hygiene

Autonomija rada: neograničena

Kapacitet rezervoara:0.3 L

Dimenzije (DxŠxV):32x20x112cm

Alatke: 2

Filter protiv kamenca

Maksimalna snaga: 1500 W

Opseg rada:5.5m

Vađenje rezervoara: da

Sigurnosni prekidač (zaštita dece)

Sistem: Mop na paru

Indikatorska lampica - proizvodnja pare

Vreme zagrevanja: 15 sekundi

Dodaci:

- Krpa za sakupljanje prljavštine koju para rastvori, kako bi površina ostala sasvim čista

- alatka za tepihe i itisone, lako se postavlja i skida, koristi se za olakšano kretanje uređaja preko tepiha i itisona

Opis proizvoda:

Vaporetto SV400 Hygiene je lagan i pokretljiv Mop na paru, koji će se pobrinuti za podove u vašoj kući brzo i sa lakoćom. Svakim svojim prelaskom obezbeđuje čistoću i higijenu podova. Vaporetto SV400 Hygiene uništava i uklanja 99.99% virusa, bakterija i mikroorganizama. Njime možete čistiti sve vrste podova: od mermera, keramike, preko parketa do laminata, pa čak i tepihe i itisone.

Specijalna Vapoforce četka je veoma fleksibilna, zahvaljujući njoj možete dosegnuti i do najnedostupnijih ćoškova. Ima veliku površinu kroz koju emituje paru i zahvaljujući tome efikasno čisti.

Para je prirodno i efikasno rešenje i pomoću nje možete čistiti i vidljivu i nevidljivu prljavštinu. Zahvaljujući upotrebi pare, možete bez hemikalija eliminisati i viruse, bakterije i gljivice.

Mop na paru Vaporetto SV400_Hygiene je namenjen za čišćenje svih vrsta podova: pločice, beton, mermer, terakota, vinil, parket, itison, tepih. Bez obzira na to koji pod imate u kući, ovaj Mop na paru će ga očistiti sa lakoćom.

Mali rezervoar se može izvaditi i dopuniti direktno sa česme, što znači da nema nepotrebnog prosipanja vode po podu.

Filter, koji je ugrađen u uređaj, smanjuje koncentraciju mineralnih soli i formiranje kamenca, što vam omogućava da koristite najobičniju vodu iz slavine. Pogledajte u Uputstvo za upotrebu i uporedite sa uporednim informacijama o tvrdoći vode u vašem kraju. Filter za kamenac se lako menja. On vam omogućava bolje rezultate čišćenja i produžava životni vek uređaja.

Od uključivanja do upotrebe deli vas samo 15 sekundi. Zelena lampica će vam reći kada je Vaporetto SV400_Hygiene spreman za upotrebu.

Snaga vrele pare pod visokim pritiskom, bez hemikalija, štiti vaše zdravlje i prirodu! Budite odgovorni, zaštitite ono do čega vam je stalo. Priroda ne pripada nama, ona pripada budućim generacijama!

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto SV400 Hygiene
Uvoznik: Filter Queen AAS d.o.o.
Proizvođač: Polti s.P.a.
Zemlja porekla: Italija

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.